BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydınlar efenim..
Limonnnn baba önlüğü varmış ya kızz ..bu kez telefona geldi mesaj yine baba önlüğü yazıyo. Görsel sanatlar için kullanılıyomuş muş muş....

Günaydınlar efenim..
Limonnnn baba önlüğü varmış ya kızz ..bu kez telefona geldi mesaj yine baba önlüğü yazıyo. Görsel sanatlar için kullanılıyomuş muş muş....
ciddi misin :) hiç duymadım zeytin. nası bişey ki ya.

Canım her şey hallolur sonra dönüp bakınca neler neler yaşamışız dersin:)

Herkese günaydın, güzel bir gün dileğiyle.....

Günaydın tutumlu hanımlarrr

Şöyle bir dolabıma baktım bugün. Almak istediğim ne çok şey var böyle. En iyisi ben akşam güzel bir liste yapayım da ihtiyacıma göre alışveriş yapayım bayram sonrası.

Geçen yıl çok sıkışıklık çektik, pek kıyafet alamadık, bu yıl ihtiyaçlar çok gibi. Allah bereket versin yaparız biz de.

Hepinize puslu kapalı bir havada kucak dolusu sevgiler günaydınlar..sagolsun benim pıtırcık iş mesaimi 5 de başlatıyor..sabah 5 dedimimi ayakta..şuan aksam yemeğimi koydum...oglen oğlum gelince okuldan ne yiyecek onuda ayarlıyacam..dersaneye ne giyecek ne goturcek..sonrada işe gidilcek..ve ben cok uykuluyum:)) ama işimi cok sweviyorum..Rabbim kolaylık veriyor..bu ay bırakın birikiimi ay sonu nasıl gelcek..cok masraflı geçti bu ay:)

M maviduvar1 maşallah. sabah kaçta kalkıp kaç dk. spor yapıyorsun?
bende önceden yapıyordum ama derman bulamıyorum yataktan kalkmaya vücudumda
aslında spor yaptıgım zamanlar daha dinç oluyordum ama uykusuzluk yorgunluk etkiliyor.

bereketli olsun paran da inşallah.

ben sabah 7 de kalkıyorum canım. oğlanı 08:20 de servise bindiriyorum ve hemen başlıyorum. salonda spor yapıyorum. oğlanla aşağı inmeden bilgisayarı açıyorum, suyumu götürüyorum. banyodan sonra giyeceklerimi yatağın üzerine sıralıyorum. fön makinesinin fişini bile takıyorum prize. spor bitince zamandan kaybetmeyeyim diye. yaklaşık 45 dk yapıyorum. sonra zaten herşey hazır olduğundan hemen duşumua lıp çıkıyorum. benim rahat bişr işim var. bugün işe gelmesem kimse sormaz nerdesin diye. ondan bir de bu rahatlık.

Kızlar tam bdv de hastalıkla ilgili bir konu açılmışken ben de paylaşmak istedim.
Ben enerjisi düşük biriyim. Özellikle memlekete taşındım taşınalı bu durum çok arttı. Rakım yüksek ondan olabilir belki.

Mesela sabah erken kalkıp geliyorum, en geç 1.00de okuldan çıkıyorum. Arkadaşlarıma bakıyorum öğlenden sonra çoluk çocukları var, misafir ağırlıyorlar. Dışarı çıkıyorlar ama bende enerji yok. Zaten baş ağrılarım almış başını gidiyor. Haftanın 5 günü böyleyim. Cumartesi pazar da çok farklı değil.

Spora başlayayım diyorum ama gözümde öyle büyüyor ki. Sanki yürütemeyecek gibiyim. Ben de enerjik bir hatun olmak istiyorum, şöyle neşe dolu ama olmuyorum. Pharmaton aldım, ama içmeyi unuttum bugün.

Bunları yazdım ki bi tavsiyeniz olur belki bana, akıl akıldan üstündür.

Arkadaslar hepimiz kendi kosullarimiza gore birikim yapabiliyoruz amac tasarrufu aliskanlik haline getirmek bazi aylar borc yapmadan elimizdekiyle ay sonunu getirmek bile buyuk basaridir diye dusunuyorum:)

Ya arkadaşlar,cehaletime verin de okuldan baba önlüğü istiyorla. O ne olaki..hani şu bakkal marangoz falan giyiyo öyle bişeymi. Gerçekten bilmiyorum aklımada gelmiyo ne olabilir sizce.
Cok merak ettim internete baktim mutfak onlugu cikti. cevabi bizle de paylasir misin?

B vitamin takviyesi yaparsanız enerjiniz artar bence

Cok merak ettim internete baktim mutfak onlugu cikti. cevabi bizle de paylasir misin?

Sabah beri 3 kirtasiye gezdim.guluyo kime sorsam.ogretmenini ariycam ogle saatini bekliyorum.dun nesaj attim geriye donusu su oldu;
Sayın veliler, Baba onluğu görsel sanatlar öğretmenimizin derste kullanma amaçlı istediği özel bir önlüktür. kırtasiyelerde bulabilirsiniz.Bilginize. İyi Aksamlar

ben bulamadim diycem.siz alin parasini gondereyim.yahu bir veliye ulasamiyorum.okulun sitesinden de ulasamiyorum.ilginc..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…