ciddi misin :) hiç duymadım zeytin. nası bişey ki ya.Günaydınlar efenim..
Limonnnn baba önlüğü varmış ya kızz ..bu kez telefona geldi mesaj yine baba önlüğü yazıyo. Görsel sanatlar için kullanılıyomuş muş muş....
Hiçbir fikrim yok. Kırtasiyelere falan bakayım en iyisi. Nerde arayım onu bile bilmiyorum.ciddi misin :) hiç duymadım zeytin. nası bişey ki ya.
Canım ben şimdi hocamuza sorup sana yazarım :))Hiçbir fikrim yok. Kırtasiyelere falan bakayım en iyisi. Nerde arayım onu bile bilmiyorum.
slam kızlar kaç gündür girmyorum. kafam çok karışık napacam ne edecem nasıl yetiştirecez. rabbim kolaylk verir inşallah. sevdicekle baya bi tutumlu olmaya gittik. dışarı çıkarken kafeye gitmek yerine çay demleyip termosa götürüyoz:) sahilde içiyoruz:)
ben sabah 7 de kalkıyorum canım. oğlanı 08:20 de servise bindiriyorum ve hemen başlıyorum. salonda spor yapıyorum. oğlanla aşağı inmeden bilgisayarı açıyorum, suyumu götürüyorum. banyodan sonra giyeceklerimi yatağın üzerine sıralıyorum. fön makinesinin fişini bile takıyorum prize. spor bitince zamandan kaybetmeyeyim diye. yaklaşık 45 dk yapıyorum. sonra zaten herşey hazır olduğundan hemen duşumua lıp çıkıyorum. benim rahat bişr işim var. bugün işe gelmesem kimse sormaz nerdesin diye. ondan bir de bu rahatlık.M maviduvar1 maşallah. sabah kaçta kalkıp kaç dk. spor yapıyorsun?
bende önceden yapıyordum ama derman bulamıyorum yataktan kalkmaya vücudumda
aslında spor yaptıgım zamanlar daha dinç oluyordum ama uykusuzluk yorgunluk etkiliyor.
bereketli olsun paran da inşallah.
slam kızlar kaç gündür girmyorum. kafam çok karışık napacam ne edecem nasıl yetiştirecez. rabbim kolaylk verir inşallah. sevdicekle baya bi tutumlu olmaya gittik. dışarı çıkarken kafeye gitmek yerine çay demleyip termosa götürüyoz:) sahilde içiyoruz:)[/QUOTE
tebrik ederim cok guzek bi fikir. Sevgiliyken biz de cafe cafe gezer dunya para harcardik. Evlendik kurtulduk caya para vermekten:)
Biz de uzun yolculukta termosu kullaniyoruz. Hem mola vermemis okuyoruz hem de para harcamuyoruz
Arkadaslar hepimiz kendi kosullarimiza gore birikim yapabiliyoruz amac tasarrufu aliskanlik haline getirmek bazi aylar borc yapmadan elimizdekiyle ay sonunu getirmek bile buyuk basaridir diye dusunuyorum:)Aynen katılıyorum canım..
Ben de buraya yazmasam kesin daha çok harcardım... en basitinden market alışverişi sadece ihtiyacım olanı alıp çıkıyorum.. elim başka şeylere gitmiyor..bozukluklar direk kumbaraya şahane oldu.. şu gelecek ay da geçsin bayaa birikim yapacağız inşallah..
Cok merak ettim internete baktim mutfak onlugu cikti. cevabi bizle de paylasir misin?Ya arkadaşlar,cehaletime verin de okuldan baba önlüğü istiyorla. O ne olaki..hani şu bakkal marangoz falan giyiyo öyle bişeymi. Gerçekten bilmiyorum aklımada gelmiyo ne olabilir sizce.
Bereketli olsun:)Günaydın Canlar ,
Farmasicim bildirim ne zaman yapılıyor bilmiyorum ama ben atlamadan şimdiden yazsam olur mu ?
Çeyrek :20 adet
Cumhuriyet : 1 adet
400 tl
Herkese bol kazançlı günler olsun . İnşallah :)
B vitamin takviyesi yaparsanız enerjiniz artar benceKızlar tam bdv de hastalıkla ilgili bir konu açılmışken ben de paylaşmak istedim.
Ben enerjisi düşük biriyim. Özellikle memlekete taşındım taşınalı bu durum çok arttı. Rakım yüksek ondan olabilir belki.
Mesela sabah erken kalkıp geliyorum, en geç 1.00de okuldan çıkıyorum. Arkadaşlarıma bakıyorum öğlenden sonra çoluk çocukları var, misafir ağırlıyorlar. Dışarı çıkıyorlar ama bende enerji yok. Zaten baş ağrılarım almış başını gidiyor. Haftanın 5 günü böyleyim. Cumartesi pazar da çok farklı değil.
Spora başlayayım diyorum ama gözümde öyle büyüyor ki. Sanki yürütemeyecek gibiyim. Ben de enerjik bir hatun olmak istiyorum, şöyle neşe dolu ama olmuyorum. Pharmaton aldım, ama içmeyi unuttum bugün.
Bunları yazdım ki bi tavsiyeniz olur belki bana, akıl akıldan üstündür.
Cok merak ettim internete baktim mutfak onlugu cikti. cevabi bizle de paylasir misin?
B vitamin takviyesi yaparsanız enerjiniz artar bence