BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ya arkadaşlar,cehaletime verin de okuldan baba önlüğü istiyorla. O ne olaki..hani şu bakkal marangoz falan giyiyo öyle bişeymi. Gerçekten bilmiyorum aklımada gelmiyo ne olabilir sizce.

Yarim saattir kafa patlatiyorum.cevabi buldum sanirim. baba onlugu degilde boya onlugu sanirim.yazim hatasi falandir heralde

Yarim saattir kafa patlatiyorum.cevabi buldum sanirim. baba onlugu degilde boya onlugu sanirim.yazim hatasi falandir heralde

güldürdün valla zytn:) bence de öyledir baba önlüğü nedir ya?

Bugun harcalamar 4,40 market (soğan, ekmek ve tost ekmeği)

60 kuruş kumbara:)

selamlar hanımlar. ben 2 ay birikimden daha çok borç ödeyeceğim. buraya yazmasam çok daha fazla harcama yapardım :)

Aynen katılıyorum canım..

Ben de buraya yazmasam kesin daha çok harcardım... en basitinden market alışverişi sadece ihtiyacım olanı alıp çıkıyorum.. elim başka şeylere gitmiyor..bozukluklar direk kumbaraya şahane oldu.. şu gelecek ay da geçsin bayaa birikim yapacağız inşallah..

Burasi olmasa benim bi kumbaram bile olmazdi sanirim.bugun okula gittim.metrobusle gitseydim 8 lira gitmisti,ben bildirim yakin kendine gel deyip minubusle gittim.abartip avm nin servisiyle dondum.konu komsu gorse bilemiyorum yani.gecen yil okul daha yakindi taksi cagarirdim.heheytt ne gunlerdi...
Yanliz giderken tirstim biraz.minubus arkadan geciyomus.ben e5 e alisik biri olarak pek bi tenha geldi oralar.ama sora sora bagdat misali....olmadi bisey be!1,75 e bagladim isi yani.kalanlada kumbiriki doyurdum

slam kızlar kaç gündür girmyorum. kafam çok karışık napacam ne edecem nasıl yetiştirecez. rabbim kolaylk verir inşallah. sevdicekle baya bi tutumlu olmaya gittik. dışarı çıkarken kafeye gitmek yerine çay demleyip termosa götürüyoz:) sahilde içiyoruz:)

Canım hiç sıkıntı yapma. Rabbim verir kolayını.
Yanlız termosta çay fikri süper bence. Siz böyle bir olun,birlik olun her şey daha kolay olacak İnan bana

Canım hiç sıkıntı yapma. Rabbim verir kolayını.
Yanlız termosta çay fikri süper bence. Siz böyle bir olun,birlik olun her şey daha kolay olacak İnan bana
ya hem vn gölü manzarasında tertmiz çay içiyoruz. bugün canım pizza istedi diy svdicek almış:) abarttım ben yapardım niye aldın diyorm:)

Harika bi fikir cnm tebriker :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…