- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
Zaten aylıksa beni yakında kovarsınız. Gururumlan gideyim barim dedim
Aylıksa bence topluca boşaltalım buraları :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten aylıksa beni yakında kovarsınız. Gururumlan gideyim barim dedim
Ya arkadaşlar,cehaletime verin de okuldan baba önlüğü istiyorla. O ne olaki..hani şu bakkal marangoz falan giyiyo öyle bişeymi. Gerçekten bilmiyorum aklımada gelmiyo ne olabilir sizce.
Yarim saattir kafa patlatiyorum.cevabi buldum sanirim. baba onlugu degilde boya onlugu sanirim.yazim hatasi falandir heralde
selamlar hanımlar. ben 2 ay birikimden daha çok borç ödeyeceğim. buraya yazmasam çok daha fazla harcama yapardım :)
malzemeye yazık edersin,ben yaptım,tadı çok vasat.
aşağıdakini ise yapıp,yiyip beğenmeyen yok.
her yapışımda tarifi isteniyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/etimekli-profiterol-resimli.325971/
slam kızlar kaç gündür girmyorum. kafam çok karışık napacam ne edecem nasıl yetiştirecez. rabbim kolaylk verir inşallah. sevdicekle baya bi tutumlu olmaya gittik. dışarı çıkarken kafeye gitmek yerine çay demleyip termosa götürüyoz:) sahilde içiyoruz:)
ya hem vn gölü manzarasında tertmiz çay içiyoruz. bugün canım pizza istedi diy svdicek almış:) abarttım ben yapardım niye aldın diyorm:)Canım hiç sıkıntı yapma. Rabbim verir kolayını.
Yanlız termosta çay fikri süper bence. Siz böyle bir olun,birlik olun her şey daha kolay olacak İnan bana
Harika bi fikir cnm tebriker :)slam kızlar kaç gündür girmyorum. kafam çok karışık napacam ne edecem nasıl yetiştirecez. rabbim kolaylk verir inşallah. sevdicekle baya bi tutumlu olmaya gittik. dışarı çıkarken kafeye gitmek yerine çay demleyip termosa götürüyoz:) sahilde içiyoruz:)
teşekkür edriz:) yarın bi gün kış gelirse onada bi fikir bulamalıyım :)Harika bi fikir cnm tebriker :)
Eminim onada cozumun vardir :)teşekkür edriz:) yarın bi gün kış gelirse onada bi fikir bulamalıyım :)
düşünmem lazım :))Eminim onada cozumun vardir :)
Muhakkak bulursun :)düşünmem lazım :))