- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
biz 1 aydır battaniye örtüyoruz delicim.Evet sanirim yorgan cikarticam pazartesi :) bende usudum
bu sene böyle oldu yoksa tüm yaz burada cam kapalı,üstte battaniye uyunuyormuş.
taşındık havası değişti memleketin.
bende de aynı, tembellik yapıyor,canım uzanıp okumak istiyor sadece.Günaydınlar
bu havaları severim ama her yerim dökülüyor mevsim geçisinden midir nedir? yatıp uyuyasım var fena halde.
dün 17 tl harcadım kumbarama 1 tl gitti.
Farmasi ,Allah kabul etsin.ne güzel düşünmüşsün.
darısı kalanların başına yesa.Günaydın arkadaşlar...
Dün eşimi ikna ederek kredi kartlarımızdan birini kapatmak için müşteri hizmetlerini aradık. Bayaa uğraştırdılar ama sonunda tamam dediler. Kontrol edince de içinde 16tl'lik birikmiş para var. Önce onu harcayın dediler... Çok sevindik :) Bugün 16 tl harcayıp (ama eve lazım olan şeyleri) akşamında kapatacağız inşallah :)
ben de çok severdim sonbaharı eskiden.şimdi içim daralıyor nedense.Yagmurlu bir sonbahara merhaba..cok seviyorum sonbaharı..herkes yazı sever oldum olası sonbaharı ve kışı severim...tam benim mevsimim...bugun evdeyim..arkadaşım gelcek..bebiş uyurken birşeyler hazırlıyacam...ben para biriktirmek için kumbara edinmedim ama yılalrdır evimde sadaka kumbaram var...annanem kızım çocukların kazası belası eksik olmaz..onlar adına bir saka kutun olsun..az cok hergun onların niyetine at demişti...bende yıllardır uygularım..kumbara doluncada ihtiyaç sahibi birine veriyorum..günlük basımızın gozumuzun sadakası olsun diyerek 5 kuruşta olsa atıyorum...birikim içinde bugun alcam inş
anneannen ne güzel düşünmüş suefsan.sadaka belayı önler,ummadık anda kapı açar.ben çok inanırım.