ayın 15 ini sevmiyorum..maas kesilince otamatik ödemelere elde kalmıyoryarın ayın 15iiii :) 4 yıldır bu kadar istekli beklememiştim :)
Seninde benimde allah yardimcimiz olsun cnm ve bzm gibi olanlarin tabi senn daha cok masrafin var ben bu ay 650 kurban vercz ekimde rahatz bi nevi bi tek istanbul avm ye 368 tl borcum kaldi 1.000 tlden
Onuda ekimde degilde kasimda tamamen kapatcam borcum kalmicak
ekimde rahat birikn yapicam insl tabi
şükür kazanıyoruz borçlar da ödenir diye düşünüyorum. hepimize Allah sağlık versin. planlı olursak yesa 2-3 aya kadar normale dööneriz diye düşünüyorum
Ya hanımlar ne güzel çalışıyosunuz,çabalıyosunuz...ben hiç çalışmadımda,kredi ödemesiymiş,fatura gelmiş hiç bilmem..
ama size bişey itiraf edeyim,allahın zoruna gitmesin ama ben çok özeniyorum size..
sakın yanlış anlaşılnasın ama söylediğim,fabrikatör karısı falan değilim.eve bi katkım olmadığı için belkide böyle.çok varlıkta lüks yaşayamadığim gibi,yokluktanda anlayamıyorum pek.mesela şuan esim sıkıntida biliyorum ama hissedemiyorum içimde.yani nasıl anlatilir bilmiyorum bu durum ama ben hep cokta fifi havasindayim hep
TamamAmin canım benim hepimize Allah yardım etsin inşallah. İyi bari senin en azından bayaa azalmış borçların iki aya rahata ereceksin inşallah:)
Limonn biz senle hedef koyalım iki aya normale dönme hedefi:) Delimideli'yi de alalım yanımıza kasımda birikimin alasını yapalım
Bence biraz dahil olmaya çalışın. Sorun eşinize ne kadar borcumuz var bu ay nasıl sıkışık mı eğer sıkışıksa ben de bir şey almayım falan deyin. Katkınız olmayabilir çok normal ama dahil olmak önemli bence:)
Bu arada günaydınlar kızlar :)
Valla ekimde 179tlye lixcel borekci firinini alcam firinim dandik cikti evlendiimden beri ekimde 100tl avmye versem kasimfa 268tl kaliyo ama kasimda da ekimde de altin (gr)alablrm herhalde simdiden bisi demk erken ama en gec kasim 15te o birc bitcek :)Tamamkasıma kadar borçları azaltma kredi kartları azalsa biraz inşallah
Uzun vadede düşünüyosanız etmezsiniz :)günaydın arkadaşlar, iyi bir hafta ve iyi bir eğitim/öğretim dönemi olur inş...
her ne kadar işyerinde sıkıntılarım da olsa hayat çook güzel :))) kendimi motive etmeye buradan da devam ediyorum :)))
arkadaşlar ben 6 aydır biriktirdiğim parayla bugün 200 gr altın aldım. inş zarar etmem bu işten...
ya aslında hemen alınacak bir şeyimiz yok ama eşiminde biraz birikimi var. o paralarla küçük bir ev alıp ,üniversite etrafında, öğrenciye kiralamak gibi de bir düşüncem var.Uzun vadede düşünüyosanız etmezsiniz :)
İnşallah:) bizde yazın düşünüyoz ev almayı :)ya aslında hemen alınacak bir şeyimiz yok ama eşiminde biraz birikimi var. o paralarla küçük bir ev alıp ,üniversite etrafında, öğrenciye kiralamak gibi de bir düşüncem var.
ama eşimi bir türlü ikna edemiyorum çünkü ona göre yakında ülkede kriz çıkacak ve emlak piyasası batacak ve ev fiyatları yarıya düşecek. valla inş. onun dediği gibi olur da hepimiz ev sahibi oluruz