Hoşbulduk. Durum çok kötü çok. Bakalım ne zaman nasıl toparlanacağız. Şu projeden param gelince refaha ereriz ama bekledikçe gelmiyor o da
Bi topik mi aaçsak ne
Ben de Kasıma kadar düze çıkarız diye düşünüyorum
Sonra aralıkta doğalgaz baslar
Ve ocakta da arabanın cart curt masrafları oluyor ya, ben pek anlamam
Biz yine dibe vururuz
selam kızlar iyi birikimler.
bugün ay başı. gelir giderler oldu... bildirimi ay başı yapıcaz dımı
Günaydın kızlar. Haftasonu şehir dışındaydık mesajlari okumayı ancak bitirebildim. Herkese bol birikimli ve bereketli hafta dilerim:)
ne çok yazılmış, ne güzel.
7 sene önce görümcem ilk defa evime geldiğinde, eşim benim bir bileziğimi alıp ona takmıştı. bir iki güne almak koşuluyla!
evet o bilezik bana daha cumartesi geldibunu da birikimden sayarsam bu ay iyi gidiyorum denebilir. ( bilezik benim sonuçta birikimi ben yapmış sayılır mıyım )
eşimin tarafında adetmiş, görümce kardeşinin evine ilk geldiğinde bişey takılırmış. benden alıp ona takmıştı eşim! ben de gelmesine çok sevindiğim için seve seve vermiştimVay be başlangıç olarak bilezik mi:) Bence şahane bir birikim yapmışsın ya da görümcen yapmış artık nasıl denirse :)
selamlar. sabahçılık iyi gibi ya :) öğleden sonra maaşımı çekip kartlara minumum yatırmıştım onları tamamlayacağı.
Ayyy sabahçı olmak istiyorumLimos sen de benim gibi sabahçı mı oldun canım?
Ayyy sabahçı olmak istiyorumtüm gün okulda olmak ne kötüymüş
Evt ya bende 14.10da çıkıyorum allahtan :)Ben de ikinci yılım sabahçılıkta. Önceden tüm gündü. Sabah kalkmak zor olsa da 13.00 de çıkıyorum ya, paha biçilemez.
bizim bi teyze vardı rahmetli oğlu almanyadan mark gönderirmiş halının altında saklamış. sonra unutuyor onları rahatsızlanınca çocukları yıllar sonra buluyo hepsini fareler vs kemirmiş :) o kadar mark boşa gitmiş. dikkatli saklaDogru diyosun yesacim.bende harcamama careleri ariyorum aslinda.para olunca malum...tutmak zor.haklisin ama para olarak sakliycam.halinin altinda)komsucum taktik verdiydi.bstigin yer para olsun diye..uygulayim bende bari
benim ilk günüm canım. 3 yıl gtam gündüm ve merkezden ilçeye gidince sabah 7de yola çıkıp akşam 5 gibi dönüyordum. şimdi okulun dibinden ev tuttum 5 dk da evdeyim sevdim öüleden sonra bana kaldı.Ben de ikinci yılım sabahçılıkta. Önceden tüm gündü. Sabah kalkmak zor olsa da 13.00 de çıkıyorum ya, paha biçilemez.
evet canım bu okulumda sabahçıyım sabah erken kalkmaya bünyem alışkın zaten :)Limos sen de benim gibi sabahçı mı oldun canım?
Bende geçen sene öyleydim :) ama şimdi evime yine yakın :)benim ilk günüm canım. 3 yıl gtam gündüm ve merkezden ilçeye gidince sabah 7de yola çıkıp akşam 5 gibi dönüyordum. şimdi okulun dibinden ev tuttum 5 dk da evdeyim sevdim öüleden sonra bana kaldı.
Adımı unuturum paramın yerini unutmam. Ama benim komşumda para halıya yapışmış,çocuğunun yakasına yapışmış doğru söyle senmi aldın diye. Yavrum altına kaçırmış(4e gidiyormuş o zaman çocuk),nasıl belertmişse artık gözlerini. O gün bugündür koymuyorum bende diyobizim bi teyze vardı rahmetli oğlu almanyadan mark gönderirmiş halının altında saklamış. sonra unutuyor onları rahatsızlanınca çocukları yıllar sonra buluyo hepsini fareler vs kemirmiş :) o kadar mark boşa gitmiş. dikkatli sakla
Matematikçi bende varım :)konumuzda ne çok öğretmen var. 2 pdrci 1 ingilizceci 1 mat diğerlerinin branşlarını bilmiyorum. biz lavinle zümreyiz :)