BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kızlar sormuştm yine sorayım sizce erkek arkadaşıma nişan yüzüğü almak için birikimden mi harcayım yoksa kurban kesmeyim mi zaten bizim evde 2tane kesilecek kurban :KK43:
Şimdi canım kurban kesme diyemeyiz. Çalıştığın ve bi kazancın olduğu için kurban düşüyosa tabi kesmelisin diye düşünürüm ben ama işin dini boyutunu bilemem. Kurban kesmemek için ciddi bi nedenin yok gibi duruyo bi nişan yüzüğü her türlü alınır. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap derim ben.

Şimdi canım kurban kesme diyemeyiz. Çalıştığın ve bi kazancın olduğu için kurban düşüyosa tabi kesmelisin diye düşünürüm ben ama işin dini boyutunu bilemem. Kurban kesmemek için ciddi bi nedenin yok gibi duruyo bi nişan yüzüğü her türlü alınır. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap derim ben.
İşte direk para çıkamıcam o zmn birikimden harcayım ben:)

günaydın arkadaşlar, iyi bir hafta ve iyi bir eğitim/öğretim dönemi olur inş...
her ne kadar işyerinde sıkıntılarım da olsa hayat çook güzel :))) kendimi motive etmeye buradan da devam ediyorum :)))
arkadaşlar ben 6 aydır biriktirdiğim parayla bugün 200 gr altın aldım. inş zarar etmem bu işten...
24 ayar mı aldın? alış ve satış fiyatını yazarsanız sevinirim :) malum internetteki altın fiyatları tutarlı olmuyor

Tamam :-) kasıma kadar borçları azaltma :-) kredi kartları azalsa biraz inşallah :-)

Hadi inşallah inşallah:) Ben kendi kredi kartı limitimi 1000 yapacağım ilk etapta sonra ne olur bilmiyorum valla:)

Valla ekimde 179tlye lixcel borekci firinini alcam firinim dandik cikti evlendiimden beri ekimde 100tl avmye versem kasimfa 268tl kaliyo ama kasimda da ekimde de altin (gr)alablrm herhalde simdiden bisi demk erken ama en gec kasim 15te o birc bitcek :)

Valla aylık gram altın alabilirsen şahane olur delimideli bravo bence:)

Merhaba kızlar
Oğlanın serviste sıkıntı çıktı. Ben götürdüm okula. Kendim de okula gitmeyeceğim öğlene kadar. Öğleden sonra duruma tekrar bakacağım artık. Belki bugün hiç gitmem. Neyse ben spora başlayayım artık.
Bu Arada kumbaradan para aldım. Oğlana harçlık olsun dedim.
Kasıma kadar durum düzeltme işine ben de varım. Ek hesap kullandım maalesef. Ilk defa başımıza böyle birşey geliyor. Nerde nasıl hata yaptık bilmiyorum.

O zaman Kasıma kadar durum düzeltme, yüzeye çıkma grubuna hoş geldiniz :)

Şimdi bende bişey sorayım size ,Şubat'a kadar her ay en az 200 tl kenara atmalıyım. Ehliyet istiyorum malum. 1000 liranın üzerindeyse,eşim tamamlar heralde..ben bu 200 ü para olarak biriktirmeliyim değilmi. Dolar yapsam mesela ,1000 lirada zararım tahmini ne kadar olur. Para olarak saklamada zorlanıyorum ben,en ufak bişeyde harcayıveriyorum

selamlar. sabahçılık iyi gibi ya :) öğleden sonra maaşımı çekip kartlara minumum yatırmıştım onları tamamlayacağı.

Şimdi bende bişey sorayım size ,Şubat'a kadar her ay en az 200 tl kenara atmalıyım. Ehliyet istiyorum malum. 1000 liranın üzerindeyse,eşim tamamlar heralde..ben bu 200 ü para olarak biriktirmeliyim değilmi. Dolar yapsam mesela ,1000 lirada zararım tahmini ne kadar olur. Para olarak saklamada zorlanıyorum ben,en ufak bişeyde harcayıveriyorum

Bence dolar yapma zaten kısa sürede bozduracaksın.

Altın ya da dolar yapmak demek bence çok uzun süre bozdurmayacağım sözünü vermektir:)

Bi topik mi aaçsak ne :KK53:
Ben de Kasıma kadar düze çıkarız diye düşünüyorum
Sonra aralıkta doğalgaz baslar:KK51:
Ve ocakta da arabanın cart curt masrafları oluyor ya, ben pek anlamam
Biz yine dibe vururuz:KK51:
Düşündükçe dibe vuruyoz :) ama neyse ki gün param birikiyo bi köşede 1000 lira aylık:))

Bence dolar yapma zaten kısa sürede bozduracaksın.

Altın ya da dolar yapmak demek bence çok uzun süre bozdurmayacağım sözünü vermektir:)
Dogru diyosun yesacim.bende harcamama careleri ariyorum aslinda.para olunca malum...tutmak zor.haklisin ama para olarak sakliycam.halinin altinda:KK66:)komsucum taktik verdiydi.bstigin yer para olsun diye..uygulayim bende bari

X