Bende ekim 15i bekliyorum eylul maasi kurbana gitcek cnku :)yarın ayın 15iiii :) 4 yıldır bu kadar istekli beklememiştim :)
çabuk çabuk gelsin. hiç bu kadar parasız kalmayınca :)Bende ekim 15i bekliyorum eylul maasi kurbana gitcek cnku :)
yarın ayın 15i :) 1000 lira güne gitcek birikim için :) bu 2aynişan hazırlklarımda var başka bişe koyamam
onuda hesapladım canım :) bu arada kızlr biz bayramda nişan yüzüğü alacaz ya annem dediki sen al onu diy. ben kurban kesmeyi düşünüyodum ek dersimle. bi tüm altınım var onu mu bozdursam annemler kurban kesiyo zaten kurban ksmesem mi bilemedim3. haftada eğitim ödeneği var :)
Seninde benimde allah yardimcimiz olsun cnm ve bzm gibi olanlarin tabi senn daha cok masrafin var ben bu ay 650 kurban vercz ekimde rahatz bi nevi bi tek istanbul avm ye 368 tl borcum kaldi 1.000 tldenKızlar malesef ayın 15'i hiç bir şey ifade etmiyor benim içinama sizler için sevindim valla. Ben de bugün eşime takılıyorum gelecek ay rahata eriyoruz dedim sonra yok yok kurban var ondan sonraki ay rahata eriyoruz dedim sonra yok yok dogalgaz alcaz ondan bi sonraki ay dedim bu sefer de o diyor öğrenim kredi borcu ödemesi başlıyor diye:)
şükür kazanıyoruz borçlar da ödenir diye düşünüyorum. hepimize Allah sağlık versin. planlı olursak yesa 2-3 aya kadar normale dööneriz diye düşünüyorumKızlar malesef ayın 15'i hiç bir şey ifade etmiyor bizim içinama sizler için sevindim valla. Ben de bugün eşime takılıyorum gelecek ay rahata eriyoruz dedim sonra yok yok kurban var ondan sonraki ay rahata eriyoruz dedim sonra yok yok dogalgaz alcaz ondan bi sonraki ay dedim bu sefer de o diyor öğrenim kredi borcu ödemesi başlıyor diye:)
Cnm belkide boylesi daha iyi taktikca bisi gelmeyince insanin elinden en iyisi bu aslinda :)Ya hanımlar ne güzel çalışıyosunuz,çabalıyosunuz...ben hiç çalışmadımda,kredi ödemesiymiş,fatura gelmiş hiç bilmem..
ama size bişey itiraf edeyim,allahın zoruna gitmesin ama ben çok özeniyorum size..
sakın yanlış anlaşılnasın ama söylediğim,fabrikatör karısı falan değilim.eve bi katkım olmadığı için belkide böyle.çok varlıkta lüks yaşayamadığim gibi,yokluktanda anlayamıyorum pek.mesela şuan esim sıkıntida biliyorum ama hissedemiyorum içimde.yani nasıl anlatilir bilmiyorum bu durum ama ben hep cokta fifi havasindayim hep
Ya hanımlar ne güzel çalışıyosunuz,çabalıyosunuz...ben hiç çalışmadımda,kredi ödemesiymiş,fatura gelmiş hiç bilmem..
ama size bişey itiraf edeyim,allahın zoruna gitmesin ama ben çok özeniyorum size..
sakın yanlış anlaşılnasın ama söylediğim,fabrikatör karısı falan değilim.eve bi katkım olmadığı için belkide böyle.çok varlıkta lüks yaşayamadığim gibi,yokluktanda anlayamıyorum pek.mesela şuan esim sıkıntida biliyorum ama hissedemiyorum içimde.yani nasıl anlatilir bilmiyorum bu durum ama ben hep cokta fifi havasindayim hep
Hayırlı olsun inşallah yeni işinBende yarın işe başlıyorum canım senin gbi c.tesi çalışcam pzar izin teşekkür ederim darısı senin başına artık
Hayırlı olsun.Bende yarın işe başlıyorum canım senin gbi c.tesi çalışcam pzar izin teşekkür ederim darısı senin başına artık
14 yıldır birikiminz oldumu..merak ettim...bu ay bende ekside olanlardanım...Merhaba kızlar
Zeytin ne Denir bilmem senin ki mi iyi benim ki mi bilemedim. 14 yıldır çalışıyorum. Evin maliye Bakanı benim. Eşim hiç anlamaz. Vallah ben dibine kadar hissediyorum. Bu ay 1700 tl içerideuiz. Nasıl toparlanacağız bilemiyorum.