BİRİKİMCİ HATUNLAR

3. haftada eğitim ödeneği var :)
onuda hesapladım canım :) bu arada kızlr biz bayramda nişan yüzüğü alacaz ya annem dediki sen al onu diy. ben kurban kesmeyi düşünüyodum ek dersimle. bi tüm altınım var onu mu bozdursam annemler kurban kesiyo zaten kurban ksmesem mi bilemedim :KK43:

Kızlar malesef ayın 15'i hiç bir şey ifade etmiyor bizim için:KK43: ama sizler için sevindim valla. Ben de bugün eşime takılıyorum gelecek ay rahata eriyoruz dedim sonra yok yok kurban var ondan sonraki ay rahata eriyoruz dedim sonra yok yok dogalgaz alcaz ondan bi sonraki ay dedim bu sefer de o diyor öğrenim kredi borcu ödemesi başlıyor diye:)

Kızlar malesef ayın 15'i hiç bir şey ifade etmiyor benim için:KK43: ama sizler için sevindim valla. Ben de bugün eşime takılıyorum gelecek ay rahata eriyoruz dedim sonra yok yok kurban var ondan sonraki ay rahata eriyoruz dedim sonra yok yok dogalgaz alcaz ondan bi sonraki ay dedim bu sefer de o diyor öğrenim kredi borcu ödemesi başlıyor diye:)
Seninde benimde allah yardimcimiz olsun cnm ve bzm gibi olanlarin tabi senn daha cok masrafin var ben bu ay 650 kurban vercz ekimde rahatz bi nevi bi tek istanbul avm ye 368 tl borcum kaldi 1.000 tlden
Onuda ekimde degilde kasimda tamamen kapatcam borcum kalmicak
ekimde rahat birikn yapicam insl tabi

Kızlar malesef ayın 15'i hiç bir şey ifade etmiyor bizim için:KK43: ama sizler için sevindim valla. Ben de bugün eşime takılıyorum gelecek ay rahata eriyoruz dedim sonra yok yok kurban var ondan sonraki ay rahata eriyoruz dedim sonra yok yok dogalgaz alcaz ondan bi sonraki ay dedim bu sefer de o diyor öğrenim kredi borcu ödemesi başlıyor diye:)
şükür kazanıyoruz borçlar da ödenir diye düşünüyorum. hepimize Allah sağlık versin. planlı olursak yesa 2-3 aya kadar normale dööneriz diye düşünüyorum

Ya hanımlar ne güzel çalışıyosunuz,çabalıyosunuz...ben hiç çalışmadımda,kredi ödemesiymiş,fatura gelmiş hiç bilmem..
ama size bişey itiraf edeyim,allahın zoruna gitmesin ama ben çok özeniyorum size..
sakın yanlış anlaşılnasın ama söylediğim,fabrikatör karısı falan değilim.eve bi katkım olmadığı için belkide böyle.çok varlıkta lüks yaşayamadığim gibi,yokluktanda anlayamıyorum pek.mesela şuan esim sıkıntida biliyorum ama hissedemiyorum içimde.yani nasıl anlatilir bilmiyorum bu durum ama ben hep cokta fifi havasindayim hep

Ya hanımlar ne güzel çalışıyosunuz,çabalıyosunuz...ben hiç çalışmadımda,kredi ödemesiymiş,fatura gelmiş hiç bilmem..
ama size bişey itiraf edeyim,allahın zoruna gitmesin ama ben çok özeniyorum size..
sakın yanlış anlaşılnasın ama söylediğim,fabrikatör karısı falan değilim.eve bi katkım olmadığı için belkide böyle.çok varlıkta lüks yaşayamadığim gibi,yokluktanda anlayamıyorum pek.mesela şuan esim sıkıntida biliyorum ama hissedemiyorum içimde.yani nasıl anlatilir bilmiyorum bu durum ama ben hep cokta fifi havasindayim hep
Cnm belkide boylesi daha iyi taktikca bisi gelmeyince insanin elinden en iyisi bu aslinda :)

eşin sana yansıtmıyorsa ve ihiyaçlarınız karşılanıyorsa hissedemeyebilirsin. ben 4 yıldır çalışıyorum aielmle yarken çok rahttım mesela sadece yiyordum ama yazın taiyinim çıktığından beri sıkıntı ve bunalımdayım. ev döşedim borçlandım fzlasıyla bu sıkıntılı sürecim olmsaydı hissetmeyecektim bile

merhaba hanimlar bende birikime basladim bu sene,yurtdisinda yasiyorum ve seneye turkiyede ev almayi istiyoruz RABBIM nasip ederse seneye kadar calisip biriktirip ev alacaz insaALLAH, hem kumbara hemde bankada birikim yapmayi dusunuyorum bakalim kismet hem ev kirasi hemde borclar var ama RABBIM bi kolaylik verir insaALLAH,,

4 kardesiz biz.bir ablam evlendiginde 3 kapili gardropla bi yayli yataklari vardi.sonra enistem polis oldu.enistem kazandi ablam tuttu fazlasini aldilar herseyin.sonra enistem buyuk hastalik gecirdi.yillarca hastaneler hastaliklar velhasil zorlu sureclerden gectiler.yine toparlandilar.yine var herseyleri.ablamda yillardir elisi yapar.her is gelir elinden.kismetlide masallah.face ustunden grup kurdu iki ayda 2000 i gecti.siparis yetistiremiyo..yani demem o ki evlilik birazda boyle bisey.ben bazen kendimi kotu hissediyorum

Merhaba kızlar
Zeytin ne Denir bilmem senin ki mi iyi benim ki mi bilemedim. 14 yıldır çalışıyorum. Evin maliye Bakanı benim. Eşim hiç anlamaz. Vallah ben dibine kadar hissediyorum. Bu ay 1700 tl içerideuiz. Nasıl toparlanacağız bilemiyorum.

Merhaba kızlar
Zeytin ne Denir bilmem senin ki mi iyi benim ki mi bilemedim. 14 yıldır çalışıyorum. Evin maliye Bakanı benim. Eşim hiç anlamaz. Vallah ben dibine kadar hissediyorum. Bu ay 1700 tl içerideuiz. Nasıl toparlanacağız bilemiyorum.
14 yıldır birikiminz oldumu..merak ettim...bu ay bende ekside olanlardanım...

kızlar alış veriş yapmayı beceremiyorum..almıyacam diyorum ama kıyafete dayanamıyorum...kendime cok kızıyorum...bekarken cok sıkıntılıydık...istediğim hiçbirşeyi alamazdım..unuversitede arkadaşların aldıklarına heveslenirdim...evlendim eşim işten cıktı gene 4 yıl hiçbirşey almadım desem yerdir..ondanmııdır bilmem 6 ylıdır çalışma hayatımda ne görsem alıyorum ..artık son vercem ama nasıl inanın cıkmazdayım

X