- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 32
mantıksız mı kayınvalidem de ata yapalımm diyor değeri düşmüyormuş..ev var ama eşim kredi ödüyor ama çocuk olunca ve okul çağına geldiğinde o ev kullanışsız olacak açık mutfak ve 2+1 o yüzden biriktirip değiştirmek istiyorum..Çeyrekleri bozdurup cumhuriyet almak mantıklı gelmedi bana. Çeyrek olarakta saklayabilirsin bence.
İnşallah ev sahibi olursunuz ileride.
Yeni okudum bunu. Nişanın hayırlı olsun canım.Kurs hocanla bi konuş sınav hakkını daha sonra kullanmayı istediğini söyle. Nişandan sonra ilk sınav ne zamansa o zaman girersin. Çok rahat olmaya çalış sınavda. Dersteymişsin gibi düşün.İnşallah geçersin. Bende çok sıkıntı yapmıştım.İşte son hakkım kaldı ve o hafta benim nişanım varbundan sonra da yapabilirmiyim bilmiyorum
Üzülme,hayırlısı...madem son hakkın ne olursa olsun geç sınavı. Sonraya kalınca hep bişeyler çıkar yoksaİşte son hakkım kaldı ve o hafta benim nişanım varbundan sonra da yapabilirmiyim bilmiyorum
şimdi çok zor veriyolar dimi ehliyeti. ama bi yandan avantajlı öğrenerek alıyorsun. bize öğretmeden verip geçmişlerdiMalesef yapamadım. Yanımdaki beyefendi(!) Konusup durdu heyecan yaptımçok güzel park etmiştim oysa
Çeyrekleri bozdururken bi kaybın olacak ya o yüzden bana pek doğru gelmedi. Atanın değeri düşermi düşmezmi onu bilemiyorum ama ben altının uzun vadede zarar ettireceğini düşünmediğim için çeyrek bozdur yarım al yarım bozdur tam al pek doğru gelmiyo.Ne varsa olduğu gibi saklarım ben genelde.Tanıdığın kuyumcudanda fikir alabilirsin.mantıksız mı kayınvalidem de ata yapalımm diyor değeri düşmüyormuş..ev var ama eşim kredi ödüyor ama çocuk olunca ve okul çağına geldiğinde o ev kullanışsız olacak açık mutfak ve 2+1 o yüzden biriktirip değiştirmek istiyorum..
Canm 4hakkım var 2sine memlektte olduğum için yanmıştı biride şimdi yandı geriye 1kaldı. O haftada nişanım var. Tekrar para yatırcam 4hakkım daha oluyo ama kendime güvenimde gittiYeni okudum bunu. Nişanın hayırlı olsun canım.Kurs hocanla bi konuş sınav hakkını daha sonra kullanmayı istediğini söyle. Nişandan sonra ilk sınav ne zamansa o zaman girersin. Çok rahat olmaya çalış sınavda. Dersteymişsin gibi düşün.İnşallah geçersin. Bende çok sıkıntı yapmıştım.
İşte o hafta memleketteyimÜzülme,hayırlısı...madem son hakkın ne olursa olsun geç sınavı. Sonraya kalınca hep bişeyler çıkar yoksa
Ya ben park ettim. Geri çıkamadım normalde çıkıyodum ama adam ordan dengesiz dengesiz konuşup stres yaptırdışimdi çok zor veriyolar dimi ehliyeti. ama bi yandan avantajlı öğrenerek alıyorsun. bize öğretmeden verip geçmişlerdi
söylediğin doğru işte bu aralar altında düşmüşken bi akıl alayım dedim kuyumcuya kalsa alır çeyrekleri hemen...bikaç yorum daha alsam yarına bi karar vericem altında ucuzkenÇeyrekleri bozdururken bi kaybın olacak ya o yüzden bana pek doğru gelmedi. Atanın değeri düşermi düşmezmi onu bilemiyorum ama ben altının uzun vadede zarar ettireceğini düşünmediğim için çeyrek bozdur yarım al yarım bozdur tam al pek doğru gelmiyo.Ne varsa olduğu gibi saklarım ben genelde.Tanıdığın kuyumcudanda fikir alabilirsin.
mantıksız mı kayınvalidem de ata yapalımm diyor değeri düşmüyormuş..ev var ama eşim kredi ödüyor ama çocuk olunca ve okul çağına geldiğinde o ev kullanışsız olacak açık mutfak ve 2+1 o yüzden biriktirip değiştirmek istiyorum.
Yatırım yapın tabi ama 2+1 ev küçük değil aslında ben çocukla 1+1 de oturdum hemde uzun süre. açık mutfaktan rahatsız oluyosan kapatılabilir.
inşallah bi dhakine olur ben 2009 da almıştım. çalıştırdım daha hareket etmeden tamam dediler ve geçtim . ehliyet var araba kullanamıyorum :) sadece para yatıracaksın stres yapma bak ne güzel nişanın var ona odaklan :)Ya ben park ettim. Geri çıkamadım normalde çıkıyodum ama adam ordan dengesiz dengesiz konuşup stres yaptırdı
Kendine güvenini kaybetme. Ehliyetim var ama araba kullanamıyorum dönemi bitti. Eninde sonunda alırsın. artık tek sınavda alan çok az.Bir sen değilsin ki. Moralini bozma peşinide bırakma.Canm 4hakkım var 2sine memlektte olduğum için yanmıştı biride şimdi yandı geriye 1kaldı. O haftada nişanım var. Tekrar para yatırcam 4hakkım daha oluyo ama kendime güvenimde gitti
bozdurup başka almak bana çok mantıklı gelmiyor. bozduruken değer kaybediyor sonuçta evde dursun derimsöylediğin doğru işte bu aralar altında düşmüşken bi akıl alayım dedim kuyumcuya kalsa alır çeyrekleri hemen...bikaç yorum daha alsam yarına bi karar vericem altında ucuzken
Hayırlısı olsun İnşallah. 10 sene az değil güzel birikim yaparsınız.canımm ya mutfağım tezgahımm küçük..şuana kadar genelde k.validemde yiyoruz evde kahvltı ve pasta yapmk raht oluyor yatak odası hariç diğer oda küçük..şuan değil ztn bi 10 seneye kadar bu evdeyiz..ama birikim şart o yüzden nasıl değerlendireyim bilemedim..
İnşallah bi hafta sonraya ertelenirde sınav alırım. Yoksa tekrar denememeye cesaretim olmayabilirZeynep gız ben senin mesajının içine yazmışım ya nası yaptım ki ben onu
Kendine güvenini kaybetme. Ehliyetim var ama araba kullanamıyorum dönemi bitti. Eninde sonunda alırsın. artık tek sınavda alan çok az.Bir sen değilsin ki. Moralini bozma peşinide bırakma.
Nişanlıma dedim beni sen getirip götürürsün dedim ama bilmiyorum artık :)inşallah bi dhakine olur ben 2009 da almıştım. çalıştırdım daha hareket etmeden tamam dediler ve geçtim . ehliyet var araba kullanamıyorum :) sadece para yatıracaksın stres yapma bak ne güzel nişanın var ona odaklan :)
demek hatırladınnHayırlısı olsun İnşallah. 10 sene az değil güzel birikim yaparsınız.
Zeynep ben seni hatırladım sanki. Naptınız alıştınızmı evinize.
tesekkurler yorumunuz için öyle kalsınlar o zaman 700e de bi ata kalanlara çeyrek mi alsam ? o para olarak kalmasın borçta var bi 2.500 bu ay vereceğim bi kısmını çünkü eşimin maaş kredi ve harçlığa yetiyor..bozdurup başka almak bana çok mantıklı gelmiyor. bozduruken değer kaybediyor sonuçta evde dursun derim