BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın kızlar
Uzun zamandan sonra bu saatte ayaktayız. Oğlum kahvaltısını ediyor. 8 de servis alacak. Okulu değişti bu yıl. Sonrasında ben d spor yapacağım. Duş alırım hazırlanıp okula giderim. Bugün bizim okul da açılıyor ama öğrenci gelmez. Haftaya ancak başlar dersler
Herksşn çocuğuna Rabbim zihin açıklığı versin inşallah

Seninde benimde allah yardimcimiz olsun cnm ve bzm gibi olanlarin tabi senn daha cok masrafin var ben bu ay 650 kurban vercz ekimde rahatz bi nevi bi tek istanbul avm ye 368 tl borcum kaldi 1.000 tlden
Onuda ekimde degilde kasimda tamamen kapatcam borcum kalmicak
ekimde rahat birikn yapicam insl tabi

Amin canım benim hepimize Allah yardım etsin inşallah. İyi bari senin en azından bayaa azalmış borçların iki aya rahata ereceksin inşallah:)

şükür kazanıyoruz borçlar da ödenir diye düşünüyorum. hepimize Allah sağlık versin. planlı olursak yesa 2-3 aya kadar normale dööneriz diye düşünüyorum

Limonn biz senle hedef koyalım iki aya normale dönme hedefi:) Delimideli'yi de alalım yanımıza kasımda birikimin alasını yapalım :KK70:

Ya hanımlar ne güzel çalışıyosunuz,çabalıyosunuz...ben hiç çalışmadımda,kredi ödemesiymiş,fatura gelmiş hiç bilmem..
ama size bişey itiraf edeyim,allahın zoruna gitmesin ama ben çok özeniyorum size..
sakın yanlış anlaşılnasın ama söylediğim,fabrikatör karısı falan değilim.eve bi katkım olmadığı için belkide böyle.çok varlıkta lüks yaşayamadığim gibi,yokluktanda anlayamıyorum pek.mesela şuan esim sıkıntida biliyorum ama hissedemiyorum içimde.yani nasıl anlatilir bilmiyorum bu durum ama ben hep cokta fifi havasindayim hep

Bence biraz dahil olmaya çalışın. Sorun eşinize ne kadar borcumuz var bu ay nasıl sıkışık mı eğer sıkışıksa ben de bir şey almayım falan deyin. Katkınız olmayabilir çok normal ama dahil olmak önemli bence:)

Bu arada günaydınlar kızlar :)

Kızlar sormuştm yine sorayım sizce erkek arkadaşıma nişan yüzüğü almak için birikimden mi harcayım yoksa kurban kesmeyim mi zaten bizim evde 2tane kesilecek kurban :KK43:

herkese günaydın.
hepimize başarılı,huzurlu bir öğretim yılı diliyorum.
büyük kızım gitti okula,küçük te öğlen gidecek,4.5 yıldır ilk defa yalnız kalacağım evde.:KK73:
kitaplarımlarımla uzun saatler geçirme planım var bugün için.

ZEYTİN,eve katkı sadece para kazanmakla olmuyor güzelim.
kazanılan parayı hayat tarzına uygun bir şekilde kullanıp,birikim yapabilmek kazanmaktan daha önemli.
mesela ben kendim kazanmasam da herhangi bir şey alırken eşimin bunu karşılamak için ne kadar mesai yaptığını düşünürüm.paradan çok emeğe önem veririm.
tüm gelir gider hesapları bende olduğundan,geleceğimizi planlamak da bana düşüyor.
sen de bunlara biraz dahil olsan o fikirlerin anında değişir.

Amin canım benim hepimize Allah yardım etsin inşallah. İyi bari senin en azından bayaa azalmış borçların iki aya rahata ereceksin inşallah:)

Limonn biz senle hedef koyalım iki aya normale dönme hedefi:) Delimideli'yi de alalım yanımıza kasımda birikimin alasını yapalım :KK70:

Bence biraz dahil olmaya çalışın. Sorun eşinize ne kadar borcumuz var bu ay nasıl sıkışık mı eğer sıkışıksa ben de bir şey almayım falan deyin. Katkınız olmayabilir çok normal ama dahil olmak önemli bence:)

Bu arada günaydınlar kızlar :)
Tamam :-) kasıma kadar borçları azaltma :-) kredi kartları azalsa biraz inşallah :-)

Tamam :-) kasıma kadar borçları azaltma :-) kredi kartları azalsa biraz inşallah :-)
Valla ekimde 179tlye lixcel borekci firinini alcam firinim dandik cikti evlendiimden beri ekimde 100tl avmye versem kasimfa 268tl kaliyo ama kasimda da ekimde de altin (gr)alablrm herhalde simdiden bisi demk erken ama en gec kasim 15te o birc bitcek :)

Merhaba kızlar
Oğlanın serviste sıkıntı çıktı. Ben götürdüm okula. Kendim de okula gitmeyeceğim öğlene kadar. Öğleden sonra duruma tekrar bakacağım artık. Belki bugün hiç gitmem. Neyse ben spora başlayayım artık.
Bu Arada kumbaradan para aldım. Oğlana harçlık olsun dedim.
Kasıma kadar durum düzeltme işine ben de varım. Ek hesap kullandım maalesef. Ilk defa başımıza böyle birşey geliyor. Nerde nasıl hata yaptık bilmiyorum.

günaydın arkadaşlar, iyi bir hafta ve iyi bir eğitim/öğretim dönemi olur inş...
her ne kadar işyerinde sıkıntılarım da olsa hayat çook güzel :))) kendimi motive etmeye buradan da devam ediyorum :)))
arkadaşlar ben 6 aydır biriktirdiğim parayla bugün 200 gr altın aldım. inş zarar etmem bu işten...

günaydın arkadaşlar, iyi bir hafta ve iyi bir eğitim/öğretim dönemi olur inş...
her ne kadar işyerinde sıkıntılarım da olsa hayat çook güzel :))) kendimi motive etmeye buradan da devam ediyorum :)))
arkadaşlar ben 6 aydır biriktirdiğim parayla bugün 200 gr altın aldım. inş zarar etmem bu işten...
Uzun vadede düşünüyosanız etmezsiniz :)

Uzun vadede düşünüyosanız etmezsiniz :)
ya aslında hemen alınacak bir şeyimiz yok ama eşiminde biraz birikimi var. o paralarla küçük bir ev alıp ,üniversite etrafında, öğrenciye kiralamak gibi de bir düşüncem var.
ama eşimi bir türlü ikna edemiyorum çünkü ona göre yakında ülkede kriz çıkacak ve emlak piyasası batacak ve ev fiyatları yarıya düşecek. valla inş. onun dediği gibi olur da hepimiz ev sahibi oluruz :KK51:

ya aslında hemen alınacak bir şeyimiz yok ama eşiminde biraz birikimi var. o paralarla küçük bir ev alıp ,üniversite etrafında, öğrenciye kiralamak gibi de bir düşüncem var.
ama eşimi bir türlü ikna edemiyorum çünkü ona göre yakında ülkede kriz çıkacak ve emlak piyasası batacak ve ev fiyatları yarıya düşecek. valla inş. onun dediği gibi olur da hepimiz ev sahibi oluruz :KK51:
İnşallah:) bizde yazın düşünüyoz ev almayı :)

X