BİRİKİMCİ HATUNLAR

demek hatırladınn :KK66:...evt alıştık artık canım çok şükür:nazar: yani artık evimizde kalıyoruz ailesine yemeğe gidiyoruz..bayramda memleketimdeydik dönüşte ayağım çatlamıştı o sürede ailesnde kaldım haftaiçi..sonrasında afalladı biraz ve ben yine patladım iyileşince ve şimdi düzene girdi şükür..kızdığımda dedi zatn ya karıştırma ilk zamanları alışamamıştım gerckten dedi..
Ayyy çok sevindim sen kardeşimle yaşıttın galiba onun yerine koymuştum bi an seni. Düzene girdiyseniz hiç eski defterleri açma boşver

Ayyy çok sevindim sen kardeşimle yaşıttın galiba onun yerine koymuştum bi an seni. Düzene girdiyseniz hiç eski defterleri açma boşver
çokk sağol canım yaa ama gerçekten ilk günleri hatırlamak istemiyorum..işteyken tek düşündüğüm evime nasıl gideceğimdi Allah herkesin gönlüne göre ve hayırlı eş versin..kötü şeyler yaşatmasın..

İyiyim bende teşekkür ederim :KK28:eşim uyansa da kahvaltı yapsak diye bekliyorum :confused:sizde durumlar nasıl :KK73:

merhaba herkese günaydınlar bende daha yeni evliyim ama eşimle birikim yapmak istiyorum şuan köşede 6 çeyrek 1 tam varr ve bu ay ayırdığım 700 tl var çeyrekleri bozdurup parayla beraber ata yapmayı düşünüyoruz sizce mantıklı mı ileriye dönük ev almak için satacağız.. ?

Bence de bundan sonraki birikimlerinizi ata lira olarak yapın. Kayıp daha az oluyor, tarih falan da olmadığı için diye altınlar gibi. Ama elindekileri hiç bozma, çünkü her birinden ettiğin 5 tl kayıp ile bir ata alacaksın 5 liralık kar için. Mantıklı değil bence.

İyiyim bende teşekkür ederim :KK28:eşim uyansa da kahvaltı yapsak diye bekliyorum :confused:sizde durumlar nasıl :KK73:
hımm çokkk güzeellll :KK66: ben bugün işteyim :110: dün izinliydim ben kalkıp kahvaltı hazırlamak istiyordum eşimde biraz daha uyu iyi gelecek diyordu oofff şimdi bende evde eşimle olsamm püfff...ama gelecek yanıma bugün.. size güzel keyifli bi kahvaltı diliyorummm:nazar:

Ben de yarın alışverişe çıkacağım. Taze fasulye de alacağım birkaç kilo, yine birkaç kilo da domates alayım güzelce kışlık dondurucuya atayım. Bu ay kararlıyım harcamalarımı iyi kontrol edeceğim. Ama eşim 1000 tl gününe katıldığından ek birikimimiz fazla olmayabilir.

Bence de bundan sonraki birikimlerinizi ata lira olarak yapın. Kayıp daha az oluyor, tarih falan da olmadığı için diye altınlar gibi. Ama elindekileri hiç bozma, çünkü her birinden ettiğin 5 tl kayıp ile bir ata alacaksın 5 liralık kar için. Mantıklı değil bence.
çokk sağolun yorumlar iyi geldi çünkü kayınvalidemde pek anlamıyor..en iyisi ata almak..çeyreklerin tarihi cok etkiliyor mu benmkiler 2000-2014 arası ? ata ile atalira farklı mıı ?

çokk sağolun yorumlar iyi geldi çünkü kayınvalidemde pek anlamıyor..en iyisi ata almak..çeyreklerin tarihi cok etkiliyor mu benmkiler 2000-2014 arası ? ata ile atalira farklı mıı ?

Tamamen sallıyorum rakamları yeni tarihli (2014) 150 ise eski tarihli 146 falan oluyor. Ata ile ata lira aynı canım bildiğim kadarıyla.

Kayınvaliden de eski kadın, kendine göre mantıklı geleni düşünmüştür. Siz birikiminizin her detayını da anlatmayın bence. Sizin özeliniz olsun.

Tamamen sallıyorum rakamları yeni tarihli (2014) 150 ise eski tarihli 146 falan oluyor. Ata ile ata lira aynı canım bildiğim kadarıyla.

Kayınvaliden de eski kadın, kendine göre mantıklı geleni düşünmüştür. Siz birikiminizin her detayını da anlatmayın bence. Sizin özeliniz olsun.
yoo yoo anlatmıyorum birikimi mi sadece borç ödenecekti tanıdıklarının işyeri onun için verdim kayınvalidemde acelesi yok bu ay getiremicekler demiş altın yapalım istersen dedi..sonrakiler artık borç bitince bana kalmış eşimde nasıl istersen ayarla diyor..

çeyrek bozdurup ata almak kesinlikle mantıksız hem sattığınız çeyreklerden hem de aldığınız ata altınlardan dolayı kuyumcuya ekmek parası çıkartmış olursunuz...

çeyrek bozdurup ata almak kesinlikle mantıksız hem sattığınız çeyreklerden hem de aldığınız ata altınlardan dolayı kuyumcuya ekmek parası çıkartmış olursunuz...
haklısınız gercekten kuyumcuya gitsek evt haklısınız diyecek bozalımm..neyse çeyreklere dokunmayayım..bundan sonrada ata yapayım birikimimi..

Merhaba kızlar bende evdeki bozukları topladım 5tl yaptı 5 tl de cüzdandan kumbaraya koydum bugün evdeyim bi ekmek alıcam onun dışında bişey yok
Allah bereket versin bende eve bi kumbara koyacağım..tatilde bi alışveris merkezine gidersek para harcamadan dönmüyoruz ben dayanamıyorum :) bakalım aylık ne kadar toplnacak

X