BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın...nasıl bir psikolojiye bürünmüşsem,sabah kalkıp ilk iş dövize,altına bakıyorum. Görende ne dövizlerimiz altınlarım var sanacak. Yanlız bankalar çok kesinti yapıyo kızlar yaa. Halkbankası aylık 5 lira kafadan alıyo zaten,bide dolar hesabı açmıştım onun içinde ayrıca kesiliyomuş. Evim gayet güvenli. İyisimi alıp kendim saklayım

Altın ve döviz için yıllardır işbankasını kullanıyordum. Hiç jeİnti yapmıyor. Geçen yıl maaş aldığım banka olan halkbankasından 100 Euro aldım. Her ay 0.5 Euro kesiyordu. Çektim paramı oradan. Kuşa dönecekti yoksa benim para.
Bu arada günaydın herkese

Ben çalışmıyorum malesef. Maaşlı değilim. Ödeme talimatıylada bankalar almıyormuş hesap ücreti ama öyle bi durumumda yok. Paşa paşa verecem yani

Günaydın kızlar :) birazdan direksiyon sınavına gitcem dönüşte markete gitcem :) 1haftalık alışveriş yapacam bakalım :)
Başarılar...iki sınavındada başarılı olursun inşallah. Markette sınav gibi. Buraya yazdığımdan beri sürekli hesap halindeyim. Beyin fırtınası yapıyorum resmen markette,kg bu kadarsa gr mı kaça gelir,bu ekonomik boy bana kaç hafta gider vs....okul hayatımdaki matematik derslerini toplasam,ancak bu kadar hesap yapmışımdır heralde

benim de bir ara alışverişe çıkmam lazım eşimin eylülün 1 inde verdiği 400 tl den henüz hiç harcamadım .....
bakalım ne kadar gidecek alınacak çok bir şey de yok diğer aylarda filan ihtiyaç olmasa da indirimde bulduklarımı stokladıklarım var ....

merhaba herkese günaydınlar bende daha yeni evliyim ama eşimle birikim yapmak istiyorum şuan köşede 6 çeyrek 1 tam varr ve bu ay ayırdığım 700 tl var çeyrekleri bozdurup parayla beraber ata yapmayı düşünüyoruz sizce mantıklı mı ileriye dönük ev almak için satacağız.. ?

Malesef yapamadım. Yanımdaki beyefendi(!) Konusup durdu heyecan yaptım çok güzel park etmiştim oysa

Çeyrekleri bozdurup cumhuriyet almak mantıklı gelmedi bana. Çeyrek olarakta saklayabilirsin bence.
İnşallah ev sahibi olursunuz ileride.

Malesef yapamadım. Yanımdaki beyefendi(!) Konusup durdu heyecan yaptım çok güzel park etmiştim oysa
Bende temmuz ayında girdim sınava.İlkinde bende geçemedim. Komisyonum çok suratsızdı. İkinci sınavda geçtim. Hayırlısı olsun. Artık direksiyon sınavlarında tek hatada bırakıyorlar.Eskisi gibi kolay değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…