- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
Çok ilginçtir ki bebek gelmeden yapmak istediğim herşeyi yapmışım gibi hissediyorum. Hem iş hayatımda hem özel hayatımda. Bakalım nasip rabbşm ne der bilinmez.öyle canım,biz kafadan hesaplıyoruz sonuçta.
sağol canım.cümlesine sağlık ve zihin açıklığı versin rabbim evlatlarımızın.
ben de inanıyorum, çok kısa zamanda hamileyim yazacaksın sanki.
araba da durduğu yerde masraf sonuçta.onsuz da olmuyor ama.
oyuncakları netten al canım.daha uygun oluyor.
fisher-price,playskool vs. aldım ben ufakken kızlara.
Bu ay onu deneyim ben de:)Ben elimdeki parayı haftalık ayırıyorum. Her ay mutfak için ortalama 400 tl ayırıyorum, sonra her hafta için 100 tl bütçe oluşturuyorum. Bazı haftalar artıyor, bazı haftalar da yetmiyor. Artan paraları da ayırıyorum, yetmeyen haftalarda ordan harcıyorum. Şimdiye kadar böyle idare ettim. Tavsiye ederim, deneyebilirsin sen de.
Bi bakayım onada:)Aynen..market benide bitirdi..50 de harcasam.fazlasinida harcasam nafile..hep biseyler eksik.ben artik bereketimin olmadigini dusunuyorum.
cep butcem ve harcamalarim diye iki uygulama kullaniyorum ben.ikisindende memnunum.tavsiye ederim
Google playden mi indiriliyor dur benxd bakcam :)Bi bakayım onada:)
Evet güzel programlarr:)Google playden mi indiriliyor dur benxd bakcam :)
Google playden mi indiriliyor dur benxd bakcam :)Bi bakayım onada:)
Harcamalarimi simdi indirdimEvet güzel programlarr:)
Ya gereksiz geldi program sildim benGoogle playden mi indiriliyor dur benxd bakcam :)
Harcamalarimi simdi indirdim
pasta kurabiye işleri de pek masraflı oluyor amaselam kızlar canım kurabiye çekti markete gittik annemle sonuç 80 tlilik alışveriş2 ay bi geçse huzura kavuşacağım ekonomikmen. buraya yazma işi süper oluyor vicdan yapıyrum alışveriş yaparken
Aynı şey :) ben ajanda tutamıorumYa gereksiz geldi program sildim ben
aldiiklarimi zaten ajandama yaziyorum ki :)
Cokta duzrnli tutuyorm denemez ama yazmasak bile bugunun masrafini cikartiriz kendimize valla yazmak guzel oluo esime soledm hatrlat hergun die o da hatirlatir unutmaz zaten bole seyleriAynı şey :) ben ajanda tutamıorum
Ya benim harcamam belli markette listenin dışınada çıkmıyorum ama en basitinden mevsiminde şeftalinin 1kilosu 6lira. O yüzdn fazla tutuyoCokta duzrnli tutuyorm denemez ama yazmasak bile bugunun masrafini cikartiriz kendimize valla yazmak guzel oluo esime soledm hatrlat hergun die o da hatirlatir unutmaz zaten bole seyleri
bakalm yazmak en iisi ama ne kadr harcadgn gozukuyor
Hayat cok pahali cnm yapck bisi yokkiYa benim harcamam belli markette listenin dışınada çıkmıyorum ama en basitinden mevsiminde şeftalinin 1kilosu 6lira. O yüzdn fazla tutuyo(
katılıyorum kızlar size hiçbirşeyin ucuzladığı yok ki hayat pahallıHayat cok pahali cnm yapck bisi yokki
Nerden kisarsak kisalim baska bi yerden faZlasiyla eksiye dusebiliyoruz
Hayirlisi cnm insl dokunmadan gecnirsinizKızlar biz gelecek ay rahatlarız diye düşünürken 1000tl de kurbana gideceği için hiç rahatlayamayacağız sanırım..
Çok merak ediyorum altın hesabına dokunmadan ay sonu gelecek mi?
Bir de gaz aldık yine56tl
Hayirlisi cnm insl dokunmadan gecnirsiniz
Memlekette bu kadr değildi ya. Bide burda pazarda yok mecbur marketlerden alıyozHayat cok pahali cnm yapck bisi yokki
Nerden kisarsak kisalim baska bi yerden faZlasiyla eksiye dusebiliyoruz