BİRİKİMCİ HATUNLAR

Çok ilginçtir ki bebek gelmeden yapmak istediğim herşeyi yapmışım gibi hissediyorum. Hem iş hayatımda hem özel hayatımda. Bakalım nasip rabbşm ne der bilinmez.

Bu ay onu deneyim ben de:)

Aynen..market benide bitirdi..50 de harcasam.fazlasinida harcasam nafile..hep biseyler eksik.ben artik bereketimin olmadigini dusunuyorum.
cep butcem ve harcamalarim diye iki uygulama kullaniyorum ben.ikisindende memnunum.tavsiye ederim
Bi bakayım onada:)

selam kızlar canım kurabiye çekti markete gittik annemle sonuç 80 tlilik alışveriş 2 ay bi geçse huzura kavuşacağım ekonomikmen. buraya yazma işi süper oluyor vicdan yapıyrum alışveriş yaparken

merhabalar,
biz bu ay uçuşa geçtik resmen :) büyük oğlanın üniversite harcı, helin dersen birinci sınıf olduğu için onun harcamaları .... kıyafeti için şimdilik forma ve tişörtünü aldık. terziye daraltmasıyla beraber 75 lira tuttu .. pazartesi yedek forma ve okul hırkası alacağım oda yedek tişörtüyle beraber yaklaşık 90 lira tutacak .. bugün kırtasiye malzemeleri ve kaynak kitap derken 140 lira da o tuttu.. daha estradan daha 100 liramız daha var sınıf annesine verilecek ... hem birinci sınıf öğretmeni hem de birinci sınıf annesi olmak ... annelere daha bir empatiyle bakar oldum

kış için şimdi konserve yapıyorum .. bir kavanozluk domatesim artmıştı o da şimdi menemenlik olmak için kaynıyor :) yarın da yapabilirsem kahvaltılık soslarımı da yapacağım.. dolaba da fırsat buldukça barbunya atıyorum .. yavaş yavaş kışlıklarım oluşuyor :)

akşam da eve gelirken bir amca da bize 5 kiloya yakın böğürtlen verdi .. reçel yaparsın diye .. akşam akşam bir de reçel tantanası çıktı .... ilk defa yapıyorum bakalım nasıl olacak ?

bu arada geçmiş sayfalarda hasta olan kuzularımız varmış onlara da çok geçmiş olsun diyorum ...

şimdilik hepinize iyi akşamlar ...

Aynı şey :) ben ajanda tutamıorum
Cokta duzrnli tutuyorm denemez ama yazmasak bile bugunun masrafini cikartiriz kendimize valla yazmak guzel oluo esime soledm hatrlat hergun die o da hatirlatir unutmaz zaten bole seyleri
bakalm yazmak en iisi ama ne kadr harcadgn gozukuyor

Cokta duzrnli tutuyorm denemez ama yazmasak bile bugunun masrafini cikartiriz kendimize valla yazmak guzel oluo esime soledm hatrlat hergun die o da hatirlatir unutmaz zaten bole seyleri
bakalm yazmak en iisi ama ne kadr harcadgn gozukuyor
Ya benim harcamam belli markette listenin dışınada çıkmıyorum ama en basitinden mevsiminde şeftalinin 1kilosu 6lira. O yüzdn fazla tutuyo(

Kızlar biz gelecek ay rahatlarız diye düşünürken 1000tl de kurbana gideceği için hiç rahatlayamayacağız sanırım..

Çok merak ediyorum altın hesabına dokunmadan ay sonu gelecek mi?

Bir de gaz aldık yine 56tl

Hayirlisi cnm insl dokunmadan gecnirsiniz

İnşallah canım bugün bi de bi gram altın vardı arkadaşım düğüne gelememişti sonradan getirmiş, bizde altınları bankaya koyduğumuz için bu kalmıştı onu bozdurdum neden bilmiyorum ama sıkışacağız diye panik yaptım sanırım çıkınca dışarıya bozdurayım dedim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…