Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım seni tabloya yazmıştım farketmemişsinBende varım farmasi. Tabloda En alta yazarsın artık Ev hanımı olunca tabi azar azar yetişirim belki biryerde size
Bizim 700 en fazla 750 baya fazlaymis ams bence artmaz bin tl yeter cnmGelecek ay kurban parası ne kadar ayıracaksınız kızlar? Biz 1000 ayırdık geçmez herhalde değil mi?
Bizim 700 en fazla 750 baya fazlaymis ams bence artmaz bin tl yeter cnm
Varyemez ben neden.yokum altin faln.alamam.ama evde biriktirdigimiz kadariyla yazarim benide ekleee :)
Bende bende istiyorum :)canım seni tabloya yazmıştım farketmemişsin
canım sanırım 2 kurbanlık 1500 tl yi geçmez ... 1500 tl ayırmayı düşünüyorumGelecek ay kurban parası ne kadar ayıracaksınız kızlar? Biz 1000 ayırdık geçmez herhalde değil mi?
İyi bari canım....bizim daha netleşmedi sanırım biraz geç kaldık ama tahmini bütçe ayarlaması yaparken ben gelecek aya direk 1000 kurban diye yazdım bakalım.
Biz esimim ailesiyle kesiyoruz maas malum cok buyuk bi kurbana giremiyoruz
ben maasimizi koycaz kenara para ayiramadik bu sene kurban icin maasi koyucaz yada verebilirse kaynim 500 tl borc verck neyse
Farmasi neden 2 kurbanlık dedin kafam karıştı. Biz 5 kişi topluca alalım bir adet dana alalım diyoruz ama?
Bizde oyle cnm tabiki oyle maas 1000 zaten 300 kira vercz 500ukurbana vercz 110 bes hesabim var otomatik oraya yatio raabm yarfimcimiz olsunOlsun canım ne olacak önemli olan büyüklük küçüklük değil ki.
Biz de kpler, eltimler beraber keseceğiz bakalım
Allah kabul etsin canımBizde oyle cnm tabiki oyle maas 1000 zaten 300 kira vercz 500ukiraya vercz 110 bes hesabim var otomatik oraya yatio raabm yarfimcimiz olsun
borc alip faturalari hallederix herhalfr
bi bilezik bozdurmustum istanbul avmyr ve kurbam icin ama ablam nisanlancaj
mecbur kiyafet aldim geriye 200 kaldi
durum bu yani
bizde oyle yapcz sksmamak icin bayramdan sonra 100 tl atcz her ay yada bahardan itibaren basliczKurbanlık konusuna ben çok dikkat ediyorum.Geçen yıl düğün borcu vs ödüyorduk ama her ay kenarı 100 tl atsak bir sene sonunda o kurbanın parası çıkar zaten.
Bu gözle değerlendirilmeli bence.Allah kanını kabul etsin inşallah.