BİRİKİMCİ HATUNLAR

Dövizi pek takip etmiyorum. Açıkçası bilgim yok.
Yani kimse yükselip düşeceğini bilemez . burdan bunun cevabını veremez size.
Altını uzun vadeli almayı düşünüyorsanız kaybettirmez genelde. Ama al satla ilgili iyi bir piyasa bilgisi gerekir, sıkı takip gerekir.

Yoğun bir haftasonundan sonra yine yoğun bir haftaya başlayacağım artık biraz dinlenmek istiyorum.
Kahvaltı, nişan ve arkadaşımla görüşme derken akşam oldu. Oradan oraya gittim. Eve gelince gardrobumu ayıklanıp giymediklerimi hurclara kaldırdım. Ev şimdiden pazar yerine döndü.
Emlakci aradı eksper raporunu yazmış, sorun yok tapu salida olabilir dedi. Yarın bankayı arayıp son durumu öğreneceğim. Bu haftaici üç gün mesaide olacağım. Aksam gelince konsol ve kirilacakları yavaş yavaş kolilere koymaya başlayacağız.
Haftasonu ancak temizlik yaparız. Diğer haftaya cok birşey bırakmalıyız, is açısından en yoğun haftam

Teşekkür ederim

Günaydın kızlar. Bugün nöbette çıktım. Gerçi daha çıkmadım arkadaşlar kahvaltıya kal dedi. Benimde işim yok kalayım bari dedim. Gerçi evde işler bekliyor tabi de neyse artık.
K kahvemsi mutluluk canım valla bem evle hem işle uğraş Allah yardım etsin. Neyse ki yorgunluklarının sonu güzel olacak inşallah

damla cikolata Z zeyneprer kgokce @karamelli_turta
kızlar, ben bugün konut kredisi için başvuru yaptım
ev ararken çok sıkıntımı dinlediniz
şimdi de sevincimi paylaşmak istiyorum
Aaaaa hayırlı olsun okur okumaz yazdım öyleki ileri sayfaları okumadan hemen yazıyorumbacım. Neler yaptınız nasıl içine sindi mi yetleştiniz mi? Çok çok sevindim Benimdr okadar çok şey vardıki buraya da giremedi evde de duramadım... Herkese selam

okudum bacım çok gğzrl frlaşlar yaşamışsın ve evinin tapusunu alıp bizlerle de paylaşmışsın mutlu mesut oturun bacım çok sevindim

Hepsi tamam tatlım,ayrıntıları özelden yazıyorum özledim seninle sohbetimizi canım yaa, çok yogunuz galiba hepimiz :)
heyy beni özleyen yok özelden hiç mesajımda olmadı

benimde okadar uğraşlarım işlerim olduki şuan uyumam gerek ama bir girim dedim yarım saat akmış

ben olmayınca cıdden az muhabbet olmuş

hoşgeldin bacım bereketli olsun

kızlarrrr, size kendi evimden bildiriyorum :)
aldım tapuyu. eksiklere bakmak için geldik, ölçü falan alacağız perdeler için
super supet hayırlı uğurlu olsun.... İlk ben yazayım

Kız nerelerdesin sen, kaç kere etiketlendin mesajlarda görmedin mi
Haftaya taşınıyoruz canım inşallah
Çok şükür bugünü de gördüm ya daha ne olsun, çok mutluyum

Kız nerelerdesin sen, kaç kere etiketlendin mesajlarda görmedin mi
Haftaya taşınıyoruz canım inşallah
Çok şükür bugünü de gördüm ya daha ne olsun, çok mutluyum
Evet okudum okuyorum vallla oğlanın hastane haftalarıydı nöroloji gelişimsel pediatri bir girince çıkamadım diğer zamanlarda yazılı hazırla yap oku toplantı bademli gibi araba sürüşü derken nr zaman ne para nede sağlık hal mal kalmadı ki gireyim ilk fırsattta girdim ve uykusuzum. Vallla sana çok çok sevindim güzelce taşınınca ev perde fotosu da isteriz. Bende para ayırırsam sandalye ve halı kılıfı alacam hrm yeni bir renk katmış olurum hemde temizliğim kolay olur.... Zeynep nerede nöbet yazmıştı sanki. Annnesi tamamen iyileşti mi. Sizin ev kaç bin tl sıfır binamı geçmişi okuyorum yetişemedim ara ara okuyacam ..
Bu arada bitcoinde ki mart düşüşündrn beri inanılmaz zarardayım normal e girince bozacam bitircem bu traderlik işini. Gereksiz strese soktu beni .. Altına yatıraydım şimdiye yüzde 15 kardaydım

Canım nasılsın? İyi misiniz?

geçmiş olsun canım, sağlık olsun da herşey yapılır.
ev 356 bin, sıfır bina, 2+1
ben de ev netleştiğinden beridir bir yandan toparlanmaya başladım, işler zaten hep yoğun
haftasonu da evdeki temizlik ve ufak tefek eksikleri halletmeyi düşünüyoruz
haftaya da bir aksilik olmazsa taşınacağız

Merhaba, uzun zamandır kendi çapımda birikim yapıyorum ve bende aranıza katılmak isterim. Normalde TL biriktiriyorum ama bugünkü düşüşten sonra dolar alıp biriktirmeye karar verdim küçük küçük. Hatta birikimimi direk dolara mı geçirsem diye düşünüyorum şuan yükselince kar ederim, param dolarda kalsın diye. Ama çok fazla fikrim de yok bu konuda öte yandan, dolar bugün çok hızlı iniş çıkışlar yaşıyor yani piyasayı takip ettiğim kadarıyla. Bir yandan dolar pişman etmez diyorum, bana bu konuda fikir sunacak olan var mı? Altın da biriktirebilirim ama bunun için önce bir altın hesabı açmam lazım, ben şuan dolar biriktirmekten yanayım ama önerileriniz varsa fikrim değişebilir.

canım, özlemez miyiz yaa. fırsat bulunca geleceğini bildiğimiz için bekliyoruz aramıza dönmeni :)

K kahvemsi mutluluk canım tekrar hayırlı uğurlu olsun yeni evin. keyifle sağlıkla huzurla otur. foto bekleriz yerleşince :)

bu ara canım sıkkın yaa.
araç kullanmak beni acayip geriyor kızlar ya. nasıl başedeceğimi bilemiyorum. her gün eşimle çıksam da pratik yaptıkça korkum geçeceği yerde daha da artıyor. çok korkmaya başladım hata yapmaktan ki, hem hocam hem kocam kusursuz kullandığımı söylüyorlar. ne yapacağımı şaşırdım.bana keyif vermektense resmen eziyet haline geldi :))) öneride bulunun lütfen ne yapmalıyım...

Z zeyneprer sen nasılsın tatlım? her şey yolunda mı?

Canım bizim almak istediğimiz ev 360 bin. Rica etsem, ne kadar peşinat ve kredi ile tamamladınız ve krediye ne kadar faiz oldu sorabilir miyim?

Canım bizim almak istediğimiz ev 360 bin. Rica etsem, ne kadar peşinat ve kredi ile tamamladınız ve krediye ne kadar faiz oldu sorabilir miyim?
Krediyi ziraatten kullandık en uygun faiz oranı ondaydı. 1,15
Ev+emlakçı+taşınma+eksikler 400 bin TL olarak hesap yaptık.
225 bin kredi çektim, 3.600 ödeyeceğiz aylik
100 bin TL altinimiz vardı, 60 bin TL şirketim verdi tazminat olarak. Biraz da ayrı birikimim vardı onu ekledik.
Sen de bir an evvel evini alırsın insallah

Kurabiyem şimdi de cikolatam olmuş
Ben araba kullanınca çok geriliyorum hiç sevmiyorum sanırım onun da etkisi çok.
Bir de İstanbul trafiğinde kadın olmak var tabi
İlk direksiyon hocasıyla çıktığımızda kadın bana sanki yollarda kimse yokmuş gibi düşün daha rahat olursun demişti, arada aklıma gelince bakıyorum da işe yarıyor :)

aynen kuzuum, çikolata oldum ben artık..arada değişiklik iyi geliyor.
başlarda bu kadar tedirgin değildim, gün geçtikçe alışacağım yerde tedirgin olmaya başladım... bi de senin taktiği deneyeyim bari :)

Canım onu atlatmak sürüyor. Bir senedir aktif araç kullanıyorum ama hala tedirginim.
Çok geç başladığımız için mi bilmiyorum. Seneler evvel ilk istediğim zaman kullanabilseydim böyle olmazdı sanırım.
Sıkma canını. Zamanla biraz daha azalıyor ama tamamen geçmiyor.

İnşallah, çok teşekkür ederim.

Kac yil vadeli K kahvemsi mutluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…