- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
Evet bu daha kolay gibi :) diğeri biraz uğraştırıcı ama çoook güzel görünüyor. Bakalım artık keyfim gelirse yaparım belki :))http://www.nefisyemektarifleri.com/starbucks-odul-almis-kurabiye/ ben bunu buldum.seninki çok meşakkatli.malzeme çok yani..o kadar malzeme bozar beni
Ay kuzum bizde yaptığımızdan değil yaparsak diyee :)))kızlar ben burada mesaideyim, siz kurabiye paylaşıyorsunuz walla ayıp, bu kızın canı çeker diye düşünen yok
Evet altının yıllar içindeki durumunu bir ara okumuştum kurabiyemizin yazdığı gibi. Sadece 2 senelik bir süreçte düşüş ve yerinde sayma durumu vardı. Sonra hep artmış. Allah kerim ne diyeyim bende altın yapıyorum. :Sben altının yıllar itibari ile fiyatını hiç incelememiştim, her yıl değer kazanıyor sanıyordum
iyi oldu bu paylaşımdamla cikolata , yine bize bilgi verdin :)
benim şu an ev peşinatı altın ve altın düşüyor, çok korkuyorum geçen seneki gibi olacak diye ama evi bulmadan da bozmayalım dedik diye bir daha konuyu açmıyorum
kızlar ben burada mesaideyim, siz kurabiye paylaşıyorsunuz walla ayıp, bu kızın canı çeker diye düşünen yok
Evet bu daha kolay gibi :) diğeri biraz uğraştırıcı ama çoook güzel görünüyor. Bakalım artık keyfim gelirse yaparım belki :))
ben altının yıllar itibari ile fiyatını hiç incelememiştim, her yıl değer kazanıyor sanıyordum
iyi oldu bu paylaşımdamla cikolata , yine bize bilgi verdin :)
benim şu an ev peşinatı altın ve altın düşüyor, çok korkuyorum geçen seneki gibi olacak diye ama evi bulmadan da bozmayalım dedik diye bir daha konuyu açmıyorum
Hahahah ben seneye yaparım belki canım :)))hahahaha sanki yaptık da yedik :))) hayaller starbucks kurabiye hayatlar sütlü anne kurabiye
sen benden önce yaparsın kesin kuzu. ben o malzemeyi evde barındıramam bile. benim koca beyaz çıkolatayı falan hiç affetmez, saniyede gömer maalesef :))))
valla ben de korkuyorum ama çook uzun süredir de 2018 de altın rekora koşacak duyumları alıyoruz. bu sene sabırlı mı olmalı sanki...(ytd) şu tavsiye değildir ibaresini de zorunlu koyuyor olmak her defasında pek sıkıcı :)
Tamam tamam yapmıcam ben biliyosun tabi :) işte bakarak gözümü doyuruyorum :)bir daha yaptığınızın resmini paylaşın o zaman :)
süper olurdu ama hepimiz bir yerde işteHahahah ben seneye yaparım belki canım :)))
Yakın olsaydık ne güzel birimiz börek birimiz kurabiye toplanıp löp löp ederdik :))
Hayırlısı artık canım valla. Millet ne paralar yatırıyor altına vs bizim azıcık bişelerimiz var Allah yüzümüze gülsün inşallah.
Sıkıntı yok kuzu hepimiz altıncıyız sonuçta :))
ben çok seviyorum hamurişi, tatlı, kurabiye falanTamam tamam yapmıcam ben biliyosun tabi :) işte bakarak gözümü doyuruyorum :)
Aynen kuzum bi evimizi alabilip, borcumuzu ödeseydik sanırım kendimizi daha güvende hissederdik o zaman.süper olurdu ama hepimiz bir yerde işte
Amin inşallah, biz küçük yatırımcıyız onun için daha çok korkarak ve hesap yaparak gidiyoruz
bir şeyleri kısarak, erteleyerek birikim yaptığımız için her kuruşumuz çok daha değerli oluyor
heee oek güzel olurdu, 100 kg olurduk artık hepimiz :))) sonra da birlikte diyet yapacaz diye uğraşırdık :)Hahahah ben seneye yaparım belki canım :)))
Yakın olsaydık ne güzel birimiz börek birimiz kurabiye toplanıp löp löp ederdik :))
Hayırlısı artık canım valla. Millet ne paralar yatırıyor altına vs bizim azıcık bişelerimiz var Allah yüzümüze gülsün inşallah.
Sıkıntı yok kuzu hepimiz altıncıyız sonuçta :))
kesinlikle öyle, bir evimiz olsa çok daha güvende hissederizAynen kuzum bi evimizi alabilip, borcumuzu ödeseydik sanırım kendimizi daha güvende hissederdik o zaman.
hahahahahahahaha :))))) o güzel olmuyo ama :))))bir daha yaptığınızın resmini paylaşın o zaman :)
ben çok seviyorum hamurişi, tatlı, kurabiye falan
Allahtan eşim sevmiyor da evde pek yapmıyorum yoksa kesin bir obez olurdum
ama siz seviyorsanız yapın tabi :)))
birlikte diyet de yapardık, o zaman kinoalı salata tarifi falan paylaşırdık, ya da kiona mıydı :)))heee oek güzel olurdu, 100 kg olurduk artık hepimiz :))) sonra da birlikte diyet yapacaz diye uğraşırdık :)
valla çok para olunca oluyor zaten. şimdi kabataslak hesap yapıyorum. 25 binlik altınım olsa. ortalama 25 ata diyeyim hadi. 950 den almışım, yarın satmaya kalksam 1050 den alacak. 100 tl kar. 25 adette 2500 tl kar. 2500 tl için her ay çarşıya git, kuyumcu gez,pazarlık yapacam diye uğraş, habire tv haber takip et, düştü mü çıktı mı diye..boşa stres yaa. Allah bereket versin tabiki hamdolsun çok şükür halimize ama düşününce çok ufak meblağ geliyor. oysa at o parayı vadeliye hiç stressiz aynı rakama ulaşırmış para. bi de çok az artışlar bunlar..ev fiyatları 50 bin 50 bin artarken
:))) kinoa evde var hatta ..kavanoza koydum o bana bakıyor ara ara ben de ona. aramız yok ama, görmezden geliyorum :))))birlikte diyet de yapardık, o zaman kinoalı salata tarifi falan paylaşırdık, ya da kiona mıydı :)))
benim eski bir arkadaşım var, o hep vadeliye atar parasını, benim kafam rahat olmalı yok indi yok çıktı diye kalp hastası olacağıma her ay ne kadar geleceğini bilmek benim için en ideali der.
hatta bugün onunla görüştüm, yine konu ev olayı, peşinat altın oldu tabi ki :)) çok altının olacak ki çok kazanacaksın, git bozdur neyin varsa elinde ne var gör, ona göre bak evini dedi
yine kafam karıştı tabi :)))