- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiiiizlarrr toplanin bişey diyecem
Yarın geçen hafta göremediğimiz ev vardı ya onu görmeye gideceğiz bir aksilik olmazsa
Ayyyy dua edin ne olur
Hazır altın da yüksekken
Hayirlisiysa olsun bu ev
Hayirliysa olur insallahKiiiizlarrr toplanin bişey diyecem
Yarın geçen hafta göremediğimiz ev vardı ya onu görmeye gideceğiz bir aksilik olmazsa
Ayyyy dua edin ne olur
Hazır altın da yüksekken
Hayirlisiysa olsun bu ev
Evet en çok da altın yüksekken evi bulmak istiyorumHayirliysa olur insallah
Aynen altin fiyatlari uctu bu ara
Biz ev alirken 22 ayarin gramini 132 den bozdurmustum simdi bayagi yukseldi
Ayyy hadi bakalım şekerimm güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. :))))Kiiiizlarrr toplanin bişey diyecem
Ayyyy dua edin ne olur
Hazır altın da yüksekken
Hayirlisiysa olsun bu ev
oy canımm dualarım seninle bugün, inşallah hayırlısıdır ve olur..habersiz bırakma bizi.Kiiiizlarrr toplanin bişey diyecem
Ayyyy dua edin ne olur
Hazır altın da yüksekken
Hayirlisiysa olsun bu ev
:))))) 10 yılı geçti canım :)Ayyyyniiii ben:)
Ne kadarlık evlisin canim
kedi b.ku muuuuu, o ney yahu.. ciddi ciddi içiyor muymuş insanlar onu...çok garip..çiçeklere dökseydin gübre niyetine :))))Eşim eve getirmişti bu kahveyi minicik paketlerde yani Mehmet efendi kahvesi paketinin çeyreği kadar. Bende çöpe dokmustum ben boklu kahve içmem diye. Ki yeniliğe açık olarak yaptım beğenmedim zaten sonra boku falanca kedinin demişti diye cezveyi de çöpe atmıştım. Öyle kopurmuyor da bu kahve sonra arkadaşlarına anlattti işte aman bizimki ne bilsin fiyatı kaç dolarlık kahveyi beğenmediği atar isterse trilyon olsun diye yani sorun bende mi ayy niye hatirladiysam bunu
valla ben olsam direkt öyle yapardım :))) daha da bir şey beklemezlerdi :))) heheheheHahahha ay öldüm gülmekten
İyi fikir şekerim @kahvemsi mutluluk
canıım, aynen kaldım bi başıma buralarda :))))Merhaba kızlar. Kurabiyem sen yalnız mı kaldın burda kıyamam sanaa.
Maşallah demek 10 yılı geçtin Allah nazarlardan saklasın.
Eski Türk filmlerinin tadı başka canım. Bende çok severim.
Bakalım sen onu ikna edicem derken o seni ikna etmiş olmasın nerelere gideceksin bu hafta sonu acaba :)) damla cikolata
izlediğimi anımsıyorum..o kadar çok film izledim ki.Aksam icimdeki yangin diye bi film ozledim cok güzeldi
Ay benim uykum iyice şaştı şu son 10 gündür diyim. Sabaha kadar uyuyamıyorum sorma. Zaten kötüydü yani iyice bozuldu. İnş birazda olsa düzelir.canıım, aynen kaldım bi başıma buralarda :))))
sana baktım sabaha karşı girmişsin, yine uyumadın mı şekerim? nöbet mi vardı?
eski Türk filmleri hakkaten bi başka..kibar feyzo ve züğürt ağayı milyon kere izlemişimdir sanırım.
vallla bu had-ftasonu evde geçirmek istiyorum. ayın 5 ine kadar para harcamamalıyım. kk ve kredi ödeme için para ayırdım onlara dokunmamalıyım.yani 5 ine kadar sigara dahil her şeyi kredi kartından almalıyım. şimdi bi de otel falan derse eşim, o işin altından kalkamam.çok kabarır kartlar.zaten biri ile altın almayı planlıyorum...sonuç olarak evde olacağız inşallah :)
senin kızlar ne yaptı? gittiler mi? sen neler yapıyorsun bugün?
Ay benim uykum iyice şaştı şu son 10 gündür diyim. Sabaha kadar uyuyamıyorum sorma. Zaten kötüydü yani iyice bozuldu. İnş birazda olsa düzelir.canıım, aynen kaldım bi başıma buralarda :))))
sana baktım sabaha karşı girmişsin, yine uyumadın mı şekerim? nöbet mi vardı?
eski Türk filmleri hakkaten bi başka..kibar feyzo ve züğürt ağayı milyon kere izlemişimdir sanırım.
vallla bu had-ftasonu evde geçirmek istiyorum. ayın 5 ine kadar para harcamamalıyım. kk ve kredi ödeme için para ayırdım onlara dokunmamalıyım.yani 5 ine kadar sigara dahil her şeyi kredi kartından almalıyım. şimdi bi de otel falan derse eşim, o işin altından kalkamam.çok kabarır kartlar.zaten biri ile altın almayı planlıyorum...sonuç olarak evde olacağız inşallah :)
senin kızlar ne yaptı? gittiler mi? sen neler yapıyorsun bugün?
ohh gezin tabi tatlım,sefanız olsun.nöbete varmış nasılsa daha...maaş günü 10-15 arası gibi de canım ayın 5 inde bi miktar nakit geçecek elime. o maaşa kadar götürür bizi.Ay benim uykum iyice şaştı şu son 10 gündür diyim. Sabaha kadar uyuyamıyorum sorma. Zaten kötüydü yani iyice bozuldu. İnş birazda olsa düzelir.
Kızlar bende nöbet salı galiba. Pazartesi gitsinler artık. Avm ye gideriz bi günde biraz geziniriz. Yarın belki işte.
Sizin maaş günü 5i mi şekerim. Daha da var 5ine :S
aslında para var kredi ödemesi ve kk için. kk bugün kesilecek yarın öderim, kredi ödemesi ayın 5inde. ama şimdi o paradan harcarsam gelecek paradan tamamlamam gerekecek ve hesaplarım şaşacak.o sebeple kredi parasına dokunmak istemiyorum.Ay benim uykum iyice şaştı şu son 10 gündür diyim. Sabaha kadar uyuyamıyorum sorma. Zaten kötüydü yani iyice bozuldu. İnş birazda olsa düzelir.
Kızlar bende nöbet salı galiba. Pazartesi gitsinler artık. Avm ye gideriz bi günde biraz geziniriz. Yarın belki işte.
Sizin maaş günü 5i mi şekerim. Daha da var 5ine :S