BİRİKİMCİ HATUNLAR

çok haklısın, biz de ince eleyip sık dokuyoruz
zaten niyetim bir kez ev almak, onun için her detay çok çok önemli
Valla tavanın yüksek olup evin ferah olması bile artı avantaj. İlk kiradaydım yeni bir yapıydı ama tavana zıplasam deyecek gibiydim. Kirada yaptırdığım tül perde yeni evime kısa geliyor. Ferah ev her zaman iyidir bende çok araştırdım bekledim ama şükür bütçeme ve gönlüme göre buldum

Kızlar selam sinir oluyorum cidden bir psikiuayriye gidecen zamansizim ama . Oğlana un helvası yaptım beğenmedim yine ettti 2 3. De yaparım olmazsa daha da yapmam bu ne ya ya çok kavruluyor köyü oluyor ya cıvık anlamadım Arda nin kini denedim olmaz nefis yemek tarifleri deki de olmaz sırf çelik tencere diyolar diye çelikte hiç durmadan kaç dakika kaçırdım vallla yapana kadar yer döktüm bir türlü annenemin kinin tadı olmadı. Anlamadım sağlıklı olsun diye tereyağ ile yaptım ondan mı annnem margarin ve sıvıyağ ile yapar . Bununda tereyağ ve zeytinyağı yariyariya yaptım vallla bir anormallik var çözemedim. Ve çok gerginjm. Zaten hiç terlemeyen ben bu çocuktan sonra menepoz lu teyzeler gibi en ufak bir şeyde terter ter kan ter içinde su gibi oluyorum acaba niye 50.5 bilemedim 51 kiloyum kiloluda değilim niye acaba . Lazerden sonrada koltuk altını acaip terler olmuştu. Yani bakın nasıl bozuksa psikolojim dert yandıklarım bile karmaşık. Kalkıp mutfağı toplayıp duşa gireyim.

ayyy çok tatlısın canım ya
elinin lezzetinden belki anneninki daha güzel geliyordur sana
ben de birçok şeyi yapınca anneminki gibi olmaz oysa tarif aynı, ölçü aynı. sonra anladım anne elinin lezzeti başka oluyor. bu arada un helasına bayılırım sıcak sıcak uffff acayip canım çekti

Lazerden sonra ter bir değişik kokuyor bacım ama geçiyor merak etme

Aman cnm nolacak. Bnde beceriksizim mesela. Sen yine cesaret edip yapmissin. O cok ince bir is. Annem cok guzel yapar ama tyzemler falan hic guzel yapamaz.
Inanir misin bugun sabahtan bu saate kadar memlekete gidecegz diye hazirlaniyorum ama hazirlanamiyrm. Hem kosturuyorm hem ortada bir sey yok. Ev ellialtiya gitti. Her yer darmadagin. En son bir ciglik attim yeter diye bayagi rahatladim .sabahtan bu saate evden ancak cikabilfim ama ev hala daginik kaldi. Aman be napim dedim cektim kapiyi ciktim.
Yani diyecegim o ki herkes ayni seyleri yasiyor oyle yada boyle

El lezzeti canim yapa yapa alisirsin inan belli bir kıvam tutar . Strese girme :)

Ter için tiroidlerine bir baktır istersen
Bir sorun olabilir
Bende öyle olmuştu Doğumdan sonra aşırı terlemeye başlamıştım başka sorunlarda oluştu sonra Dr gittim tiroidler durmuş

emin ol canının çekmeyeceğini bir kıvamda bacım. Bende bu çocuğa hamileyken canım acaip un helvası çekmişti çokça da yemiştim ondan mı ne oğlan acaip seviyor ki ben hiç öyle çok tatlı sevmem aramamda ne olduysa seve seve bu gelenekselci tatlıyı desin trilice yapam desin profetorol yapan bu nedir yahu diyecem de yok yok geleneklere de sahip çıkmak gerrk

Lazerden sonra ter bir değişik kokuyor bacım ama geçiyor merak etme
vallla bence geçmiyor ya 6 yılı geçti iyice kokarca hissediyorum

şimdiden iyi tatiller diliyorum o ev dağınıklığı bende oğlan oyuncaklarını dokunce oluyor amannn bende hiç sevmem dağınıklığı ama hep birileri düzeltsin isterim annenemin dediği gibi az ye de kendine bir uşak tut tarzindayim.

El lezzeti canim yapa yapa alisirsin inan belli bir kıvam tutar . Strese girme :)
girdim vallla strese çıkamıyorum Yapa Yapa olur insalllah. Çünkü oğlan seviyor diye kete yapıp su böreği öğrenen bir tarzım var yeterki oğlan yesin

Ter için tiroidlerine bir baktır istersen
Bir sorun olabilir
Bende öyle olmuştu Doğumdan sonra aşırı terlemeye başlamıştım başka sorunlarda oluştu sonra Dr gittim tiroidler durmuş
hamilelikte tiroid im vardı sonra bir ara baktırmistim birşey çıkamadı ama cidden bir baktırmak gerek çok terliyorum soğuk soğuk sonra boyun kemik ağrısı olarak tutuluyorum

Aahh tatlım benim yaa dur dur sakin ol.
Kız canın sağolsun yapamadıpın un helvası olsun deli buna mı takıldın. Bi dahakine olur inşç
Lazerden sonra oluyo tatlım koku malesef
Kıyamam sana takılma sen böyle şeylere.

Bende eve geldim işte bişeyler atıştırıyorum. Çamaşır mak. Çalıştırdım.
Boş boş oturmayı planlıyorum tv karşısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…