Geldim geldim ben bu aralar biraz yoğunum ya
damla cikolata mutahit işine ben de bozuldum o gün ama neyse dedim, ev konusunda çok düşünmek istemiyorum aslinda. Nasıl olacak, ne yapacağız derken kafam allak bullak oluyor, sonra psikolojim bozuluyor resmen. Hic aklımdan çıkmıyor orası ayrı tabi:)
Benimde almam gereken bazı ihtiyaclarim var ama acelesi yok. Geçen hafta avmye gittik doğum günümde alınan hediyeleri değiştirmek için. Bir tek şey beğenmedim, begendiklerim çok pahalı geldi. Hediye çeki aldım. Aslında önceden olsa hep aldığım şeyler der mutlaka alacak birşey bulur, elim boş çıkmazdim.
Z zeyneprer in tespitini doğru buluyorum. Buraya karşı bir sorumluluk hissedip hep birikim yapmak istiyoruz sanırım bir süre sonra da cimrilesiyoruz galiba:)
Benim biriminden sonra mutlaka biraz daha nakitim kalmalı, öyle ayarlıyorum kendimi artık. Acil durum parası gibi kalsın diyorum. Birseye lazım olur ya da beğendiğim istediğim birşey olursa alırım diye azıcık param var. Ama hiç harcamak gelmiyor içimden. Aksine daha çok olsun istiyorum :))
Yıllarca hesap kitap yapmayıp yaşadıktan sonra eski günlerin telafisi sanırım bu hareketler