Evet minnacık bende onu seviyorum. Evet bana da öyle dediler arızası bitmez filan falan. Ama zaten nerdeyse 20yaş araba hepsinde ufak tefek şeyler olur galiba. Sağol canım. Darısı başına diyim o zamanbi ara ben de baktım 206... 307 .. peugeot seviyorum ben de. ama çok arızası oluyor dediler bi korkmuştum. otoban faresi..
otomatik olması da iyi,yılı ve km de iyiymiş.maşallah diyeyim. iyi günlerde kullan tatlım...bakayım ben de temiz var mı...
ben Ankaradayım canım buralar hep yokuş :)) bir de çılgın dolmuşçu, otobüsçü ve taksiciler var onlara rağmen göze alacağım. otomatik vites yokuşta kolaylık sağlar, dolmuşçular için de bir levye edineceğim dermişim :))Tamam canım çıktıpımda alıcam mutlaka.
Kuzu sen istanbulda mıydın? İstanbulda asla ceaaret edemezdim sanırım. İzmitte istanbulla yarışıyor artık trafik konusunda ama yinede daha iyi.
5 seneyi geçkindir sanırım. hiç kullanılmamış kent konut evleri var buranın karamürsel ilçesinde. Bi bak sahibinden istersen.
Biraz yüksek 7 katlı galiba. Biz deprem görmüş insanlar yüksek bina hiç sevmiyoruz ama maalesef işte.
Benim oturduğum ev 3 katlı çok şükür. Böyle bi ev almak isterdim kendime.
valla canım aslında bi çok şehirde çok daha uyguna var ama emlakçıya verince nasıl olur bizim adımıza takip etmek için ayrı bi para talep ediyorlar mı. yoksa 650 kira gelse fena mı kiramı karşılar ya da kredinin belli bi miktarını. bence bak kuzum çok var öyle evler hemde sıfır hemde ünivesitelere yakın yerler.sadece tapu için falan o şehre gitmek lazım uğraşır mısın. ben uğraşırım yeterki kafama yatsın.
Evet minnacık bende onu seviyorum. Evet bana da öyle dediler arızası bitmez filan falan. Ama zaten 20yaş araba hepsinde ufak tefek şeyler olur galiba. Sağol canım. Darısı başına diyim o zaman
bi tane buldum 2000 model temiz. 70 bin km de. 23.750Evet minnacık bende onu seviyorum. Evet bana da öyle dediler arızası bitmez filan falan. Ama zaten nerdeyse 20yaş araba hepsinde ufak tefek şeyler olur galiba. Sağol canım. Darısı başına diyim o zaman
Ay evet kuzu otomatik mutlaka. Manuel deli işi. Geçenlerde eşimde iş yeri arabası vardı manuel. Desim bi deneyeyim unutmuş muyum diye. Mahallede bi iki sokak sürdüm. Kabus gibi.ben Ankaradayım canım buralar hep yokuş :)) bir de çılgın dolmuşçu, otobüsçü ve taksiciler var onlara rağmen göze alacağım. otomatik vites yokuşta kolaylık sağlar, dolmuşçular için de bir levye edineceğim dermişim :))
levye şartben Ankaradayım canım buralar hep yokuş :)) bir de çılgın dolmuşçu, otobüsçü ve taksiciler var onlara rağmen göze alacağım. otomatik vites yokuşta kolaylık sağlar, dolmuşçular için de bir levye edineceğim dermişim :))
yaa ben manuel düşünüyordum.çok mu zorlar ki?Ay evet kuzu otomatik mutlaka. Manuel deli işi. Geçenlerde eşimde iş yeri arabası vardı manuel. Desim bi deneyeyim unutmuş muyum diye. Mahallede bi iki sokak sürdüm. Kabus gibi.
Hele de bayırda filan kalkmak ay korkunç :))
Sürenlere hayranım o ayrı. Çok kullanan arkadaşım var. Ama gerek yok otomatik varken. Tabi durumuna göre.
Oo 70bin çok iyiymiş ya.bi tane buldum 2000 model temiz. 70 bin km de. 23.750
siyah olsa iyiydi de,mavi..ben siyah ya da bordo seviyorum arabayı..büyük arabada da siyah ya da lacivert
hahah bizde de manuel var canım kullanmasına kullanıyorum da zor oluyor hem trafik hem yokuş filan yorar beni sürekli. bana kalırsa ucuz birşey alalım diyorum eşime. ama o biraz daha biriktirelim düzgün birşey alalım diyo kaza yapmamdan korkmuyor galibaAy evet kuzu otomatik mutlaka. Manuel deli işi. Geçenlerde eşimde iş yeri arabası vardı manuel. Desim bi deneyeyim unutmuş muyum diye. Mahallede bi iki sokak sürdüm. Kabus gibi.
Hele de bayırda filan kalkmak ay korkunç :))
Sürenlere hayranım o ayrı. Çok kullanan arkadaşım var. Ama gerek yok otomatik varken. Tabi durumuna göre.
evet çok temiz görünüyor . 3-5 bin önemsiz hasar kaydı var...Oo 70bin çok iyiymiş ya.
Benimki yeşil. Evet bende siyah seviyorum arabada. Ama o kadar canıma tak etmişti ki artık ne bulursak alacaktık :)
Kullandın mı daha önce? Açıkçası brn ehliyet alırken kullandım sadece. Bende o kabiliyet yok gibi geliyor. Bana zor geliyor.yaa ben manuel düşünüyordum.çok mu zorlar ki?
ahahaha aynen canım ya dişli olmazsam ısırır beni onlarlevye şartlevyesiz olmaz :))))
bence zorlamaz bulunduğun yer pek yokuşlu olmadıktan sonra canımyaa ben manuel düşünüyordum.çok mu zorlar ki?
Hahaha. Bizde bazen düşünüyoruz yüksek model alsak mı filan :) eşim sen süremezsin o zaman korkarsın diyo :) herhalde sürmemi istemicek ondan diyo :)))hahah bizde de manuel var canım kullanmasına kullanıyorum da zor oluyor hem trafik hem yokuş filan yorar beni sürekli. bana kalırsa ucuz birşey alalım diyorum eşime. ama o biraz daha biriktirelim düzgün birşey alalım diyo kaza yapmamdan korkmuyor galiba
ay işte eşin benden bahsediyorHahaha. Bizde bazen düşünüyoruz yüksek model alsak mı filan :) eşim sen süremezsin o zaman korkarsın diyo :) herhalde sürmemi istemicek ondan diyo :)))
aynen ben de ehliyette kullanmıştım...benim pek merakım olmadı araba kullanmakla ilgili. taksi her yere götürüyor nasılsa. park derdi yok, alkol aldım sıkıntısı yokKullandın mı daha önce? Açıkçası brn ehliyet alırken kullandım sadece. Bende o kabiliyet yok gibi geliyor. Bana zor geliyor.
Ama çok iyi kullanan arkadaşlarım var
o zaman sen de otomatik bak bence :))aynen ben de ehliyette kullanmıştım...benim pek merakım olmadı araba kullanmakla ilgili. taksi her yere götürüyor nasılsa. park derdi yok, alkol aldım sıkıntısı yok
yoooo, porsche falan varsa etrafta kesinlikle uzak durmalıay işte eşin benden bahsediyorbenimki de olsun en azından canınıza birşey olmasın güvenlikli olsun iyi birşey olsun diyor. ama bilmiyor ki kaza yapacağım korkumu 50 kat arttırır aracın pahalı olması :))
gerçi annem ucuz bir arabayla bir porsche u çizmişti bizimkine birşey olmadı da adam çizik için 7-8 sene önce 350 tl masraf istemişti
bence de canım hayat dersi oldu banayoooo, porsche falan varsa etrafta kesinlikle uzak durmalı
ama işte o zaman fiyat artıyor...manuel araçlar daha uygun fiyatlıo zaman sen de otomatik bak bence :))
öyle canım da gerçekten sadece kursta araba süren arkadaşım otomatik araba aldı onla bile zorlandı baya trafikte.. ben memleketimde kullanıyordum da burda cesaret edemem manuel kullanmaya sanırım.ama işte o zaman fiyat artıyor...manuel araçlar daha uygun fiyatlı