- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
aslında eşim diyor, sana rent a cardan 1 haftasonu manuel, 1 haftasonu otomatik araç kiralayayım, kaza olur vs diye dert etmeden ikisini de dene, hangisini istersen onu alalım diyor...mantıklı geliyor aslındao zaman sen de otomatik bak bence :))
Off çok fena olmuşş yaa. Benimde ucuz arabamla birinin pahalı arabasına zarar verdiğimi düşünmek istemiyorummbence de canım hayat dersi oldu bana
Çok mantıklı gerçekten. Ama otomatik ciddi rahatlık onu söyliyimaslında eşim diyor, sana rent a cardan 1 haftasonu manuel, 1 haftasonu otomatik araç kiralayayım, kaza olur vs diye dert etmeden ikisini de dene, hangisini istersen onu alalım diyor...mantıklı geliyor aslında
çok mantıklı bak gerçekten. eşinin arabası manuel miydi canım?aslında eşim diyor, sana rent a cardan 1 haftasonu manuel, 1 haftasonu otomatik araç kiralayayım, kaza olur vs diye dert etmeden ikisini de dene, hangisini istersen onu alalım diyor...mantıklı geliyor aslında
:)) ay Allah hiç bir kazaya karışmayı nasip etmesin inşallah canımOff çok fena olmuşş yaa. Benimde ucuz arabamla birinin pahalı arabasına zarar verdiğimi düşünmek istemiyorumm
:)))) aman Allah muhafaza canım benim...Çok mantıklı gerçekten. Ama otomatik ciddi rahatlık onu söyliyim
Bide ben spark ı çok beğeniyordum ona da bi baksana :) nasıldır nedir bilmem bigün bakırköyde gezerken gördüm aşık olmuştum o arabaya o zaman. Minnacık tam istediğim gibiydi. Şimdi o kadar cazip gelmiyor ama fiyatları fena değildi ben arabayı almadan önce bakıyordum. chevrolet sparkama işte o zaman fiyat artıyor...manuel araçlar daha uygun fiyatlı
yarı otomatik canım onunki..ben zaten geçmem o direksiyona.büyük araç o, ben ufak tefek istiyorum :))))çok mantıklı bak gerçekten. eşinin arabası manuel miydi canım?
:)) ay Allah hiç bir kazaya karışmayı nasip etmesin inşallah canım
valla koşarak gelirdim canım ne güzel olurdu :)Hadi kahveye gelin kızlarr. Canım kahve istedi yapıyorum :))
bakıyorum hemen canım..Bide ben spark ı çok beğeniyordum ona da bi baksana :) nasıldır nedir bilmem bigün bakırköyde gezerken gördüm aşık olmuştum o arabaya o zaman. Minnacık tam istediğim gibiydi. Şimdi o kadar cazip gelmiyor ama fiyatları fena değildi ben arabayı almadan önce bakıyordum. chevrolet spark
Hadi kahveye gelin kızlarr. Canım kahve istedi yapıyorum :))
evet canım büyük o eşim de öyle birşey alalım diyor da ben aldırmak istemiyorum. belki sonra :)yarı otomatik canım onunki..ben zaten geçmem o direksiyona.büyük araç o, ben ufak tefek istiyorum :))))
2006 model, 74.bin km de 21 bin tl..gayet iyi aslında ama fazla mı ufak neBide ben spark ı çok beğeniyordum ona da bi baksana :) nasıldır nedir bilmem bigün bakırköyde gezerken gördüm aşık olmuştum o arabaya o zaman. Minnacık tam istediğim gibiydi. Şimdi o kadar cazip gelmiyor ama fiyatları fena değildi ben arabayı almadan önce bakıyordum. chevrolet spark
öyle tabi ama suv ve ya jipler 60-70 den aşağı zor bulunurevet canım büyük o eşim de öyle birşey alalım diyor da ben aldırmak istemiyorum. belki sonra :)
bu arada yüksek araç sürmek daha kolay aslında nissan Qashqai filan gibi
Evet küçük biraz canım. Bire bir görmen lazım2006 model, 74.bin km de 21 bin tl..gayet iyi aslında ama fazla mı ufak ne
öyle canım o fiyatlarda ikimizin de almak için sarı kızları feda etmesi gerek ilk baştaöyle tabi ama suv ve ya jipler 60-70 den aşağı zor bulunur
inşallah canım ne de güzel olurKeşke yakın olsaydık. Şu an çok üzüldüm :S neyse umudum var. Kurabiyemin pansiyonu mu diyim moteli mi diyim orda buluşcaz bi gün.......
Evet öyle diyorlar denemek lazım bi. Sende kirala dene bi. Güzel bi mantıkmış bu kiralayıp görmekevet canım büyük o eşim de öyle birşey alalım diyor da ben aldırmak istemiyorum. belki sonra :)
bu arada yüksek araç sürmek daha kolay aslında nissan Qashqai filan gibi
ama çok ucuz bu araba..dandik mi ki? 2010 model, 89 bin km de..tertemiz 26.900Evet küçük biraz canım. Bire bir görmen lazım