BİRİKİMCİ HATUNLAR

Aayyy bizim hamarat hatun iş başında. Sen artık işe başla canım. Ev hanımlığında zirve yapacaksın yoksa :)
Bende tv karşısında uzanıyorum. Çamaşır yıkanıyor. Beyazlarım var toplanacak. Yenileri asmadan toplarım artık. Bugün pazarım var bi ara çıkmam lazım.
Sen yemeği bile halletmişsin nerdeyse. Zaten aslında karar vermek en önemli kısmı :)
hahahahahah, canım yaaa, sanırım haklısın :)))
biraz daha takılayım evde önümüzdeki sene bakarım artık...kendi yerimizi alana kadar çalışmayayım diyorum ama sıkılırsam başlayabilirim.
pazar bana çok uzak, o sebeple gidemiyorum.
genelde marketten ya da haftasonu eşimle gidiyoruz pazara.
biraz kırgınlığım var gibi bugün, evden çıkmayayım diyorum.

kazen mesaj göndermiş tüm üyelere.
coca cola işi gücü bırakıp kk nü irdelemiş ve raporlamış, okumanızı öneririm bi ara.
ilginç ve de ürkütücü olmuş...
ciddi mercek altındaymış tüm yazışmalarımız da,haberimiz yokmuş.
Yarım yamalakta olsa biraz baktım. Evet işi gücü yok sanki :) aslında büyük bi platform burası. Kendi pazar araştırması için mantıklı da.

Yarım yamalakta olsa biraz baktım. Evet işi gücü yok sanki :) aslında büyük bi platform burası. Kendi pazar araştırması için mantıklı da.
tabi ki tüm sektörler için ciddi bir platform ama yapılan analiz garip geldi.
bir de üye mesajları alıntılarak yapılmış ve rapor kısmı alaycı geldi bana.ben de tüm sayfaları okumadım ama okuduğum kadarı yeterli geldi.

selammm kızlar,
iyi misiniz bugün bari?

saolun kızlar, Allah razı olsun.
evde hazır yiyecek olduğunu bilmek huzur veriyor.

iyiyim kuzum sen nasılsın.
dinlen artık bugün bol bol..

sabah kalktım beyazları yıkadım astım.
dünden yıkanmış çamaşırlarımı toplayıp katladım.2 pantolon 1 gömlek ütülenmeyi bekliyor.
tüm evi süpürdüm,sildim,toz aldım.banyo wc temizlendi.
2-3 gün önce açtığım garnitürüm vardı yine garnitürlü pirinç pilavı yaptım
dün aldığım bütün tavuğu haşlayıp yarısını buzluğa attım, yarısını akşama kızartacağım.
cacık yapacağım.
mutfağı toparladım.bulaşıkları yıkayıp dolapları silip hepsini topladım.

şimdi kahvemi yaptım dinleniyorum...
az sonra ütümü yapıp duş alıp film izleme faslına geçeceğim.
bugün dışarı çıkmayacağım,evdeyim..
işler bitti kafam rahat çok şükür.

Hakikaten maşallah demeden duramadım size. Süpersiniz.
Haftasonu sabahtan halledip öğleden sonrayı film, dizi, kitap, müzik eşliğinde geçirmeyi severim ben de :)

hahahahahah, canım yaaa, sanırım haklısın :)))
biraz daha takılayım evde önümüzdeki sene bakarım artık...kendi yerimizi alana kadar çalışmayayım diyorum ama sıkılırsam başlayabilirim.
pazar bana çok uzak, o sebeple gidemiyorum.
genelde marketten ya da haftasonu eşimle gidiyoruz pazara.
biraz kırgınlığım var gibi bugün, evden çıkmayayım diyorum.
insan evde oturmaya alışınca çalışası da gelmiyor sanki di mi :)
Olabilir aslında. İhtiyaç yoksa neden olmasın yani. Eşinin şikayetçi olduğunu sanmam. Pastalar börekler :)))
Pazar benim kapının önünde. Uzak olsa bende gidemem sanırım. Halimde hiç yok ama çıkmam lazım. İnş çıkarım yani :)
Ay dikkat et kendine canım. Valla bi gribe bakar. Biraz meyveni ye. Yat uzan çok iş yapmışsın. Camları kapıları açtıysan farketmeden soğuk almış olabilirsin.

tabi ki tüm sektörler için ciddi bir platform ama yapılan analiz garip geldi.
bir de üye mesajları alıntılarak yapılmış ve rapor kısmı alaycı geldi bana.ben de tüm sayfaları okumadım ama okuduğum kadarı yeterli geldi.
Evet üye mesajlarının olması benimde dikkatimi çekti. Çok yanlış. Dediğin gibi çok değişik mevzularıda ele almışlar saçmasapan

Hakikaten maşallah demeden duramadım size. Süpersiniz.
Haftasonu sabahtan halledip öğleden sonrayı film, dizi, kitap, müzik eşliğinde geçirmeyi severim ben de :)
:)))) çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. darısı haftasonuna başınıza o halde.
ev temiz,çamaşırlar temiz,yemek de varsa başka ne ister bi kadın :KK66:

insan evde oturmaya alışınca çalışası da gelmiyor sanki di mi :)
Olabilir aslında. İhtiyaç yoksa neden olmasın yani. Eşinin şikayetçi olduğunu sanmam. Pastalar börekler :)))
Pazar benim kapının önünde. Uzak olsa bende gidemem sanırım. Halimde hiç yok ama çıkmam lazım. İnş çıkarım yani :)
Ay dikkat et kendine canım. Valla bi gribe bakar. Biraz meyveni ye. Yat uzan çok iş yapmışsın. Camları kapıları açtıysan farketmeden soğuk almış olabilirsin.
bu ara hiç yok çalışasım gerçekten.ev hayatını seviyorum ben. her şey düzenli tertipli olunca içim huzur buluyor.
eşim şikayetçi değil ama çalışırken de ya haftasonu ya akşam yaptığım için tüm bunları o fazla alıştı benim bu halime.
sabahları 2 saat erken kalkıp çook ev işi yapmışlığım var işe gitmeden.

dinleniyorum şimdi canım. sen de dikkat et kendine, çıkarsan sıkı giyin.

bu ara hiç yok çalışasım gerçekten.ev hayatını seviyorum ben. her şey düzenli tertipli olunca içim huzur buluyor.
eşim şikayetçi değil ama çalışırken de ya haftasonu ya akşam yaptığım için tüm bunları o fazla alıştı benim bu halime.
sabahları 2 saat erken kalkıp çook ev işi yapmışlığım var işe gitmeden.

dinleniyorum şimdi canım. sen de dikkat et kendine, çıkarsan sıkı giyin.
Süpersin tatlım. Hayranım sana :) benim şu halsizliğim yok mu :) yoksa tembelliğim mi desem acaba :)

Süpersin tatlım. Hayranım sana :) benim şu halsizliğim yok mu :) yoksa tembelliğim mi desem acaba :)
canımsın yaa.
ama sen ihmal ediyorsun bi baktır şu vitaminlere valla bak ,neler duyuyoruz çevremizden.
eksikliğinde ne zorluklar yaşıyor insanlar.özellikle b12. takviye alsan inan tüm enerjin gelir yerine.

Benim de b12 eksikliğim var. Baktırmam gerek mutlaka ama ihmal ediyorum hep. Kaç kere ilaç yazıldı, iğne yazıldı hep bahane buldum kullanmadım. Anlık unutkanlık yapıyor, aslında rahatsızım bu konudan.

damla cikolata damla cikolata sabah erken kalkıp işleri halletmek mi? Bravo vallahi :)

Benim de b12 eksikliğim var. Baktırmam gerek mutlaka ama ihmal ediyorum hep. Kaç kere ilaç yazıldı, iğne yazıldı hep bahane buldum kullanmadım. Anlık unutkanlık yapıyor, aslında rahatsızım bu konudan.

damla cikolata damla cikolata sabah erken kalkıp işleri halletmek mi? Bravo vallahi :)
teşekkür ederim, alışkanlık :))) böylece günü daha verimli geçirebiliyorum, kendime daha fazla vakit ayırıyorum.

kaç çıkmıştı b12 test sonucunuz?
bir çok dr bilgilerini güncellemiyor. artık b 12 düzeyinin 800-1000 arası olması isteniyor.ama maalesef lab aralığı 200-600 gibi..benim 500 civarı çıktı en son ve ben hala her gün takviye alıyorum.ve fazlasıyla önemsiyorum.ihmal etmeyin siz de ...

Haklısın canım yalnız büyütmek çok zor olmalı. Allah yardımcın olsun.

Bu kez @sinirliportakal ın sınavları var. Benim bu dönemlik bitti sınavlar. Bendr temizlik yapmaktan pek hoşlandığımı söyleyemicem. Mecburiyetten yani. Erken kaçtın hadi bakalım. Öptüm seni
Evet bacım aynen sevmiyorum bende. Başarılar sınavı bütü olanlara. Benimde bu bir hafta çok yoğundu.
Karneleri ayarlamak not girişleri erken tayin isteme durumum ve yeni ev alan akrabalara ev ziyareti gelen geelin misafiri derken bitmedi gittti yogunlugum ki asıl mesele evin wi-fi siz ve benimn netsiz oluşum. Bugün yapmışlar güya upload düşük yazsamda gelemiyor msjlarm bile anliyamadim. Ama telefonumun interneti geldi 17 sinden 17 sine ki çekmiyor evde.suan ilcedeyim de çekiyor anlamış değilim. Aklım sizlerde. Bitcoin etheryum beni dibe vurdu 10 binden elimde 6.400 TL kaldı varın siz düşünün zararını ki tamamen internetin yüzünden . Neyse toplar umudum o yönde bakalım. Altın alacağım bu ay ama her dakika da bakamadım iş bankası 163.80 lerde çok yüksek geldi en azından 162 161 olaydı diyom.kardesim aman sanki bir kilomu alacan al gitsin 1 2 gramdan 2 TL oynuyor dedi. Tabi zırt pırt ona hele bak kaç TL gram benim netim yok dedim diye . Anlatacak çok şey var ama bu hafta birikimsiz ve zararda geçti nasip bakalim

teşekkür ederim, alışkanlık :))) böylece günü daha verimli geçirebiliyorum, kendime daha fazla vakit ayırıyorum.

kaç çıkmıştı b12 test sonucunuz?
bir çok dr bilgilerini güncellemiyor. artık b 12 düzeyinin 800-1000 arası olması isteniyor.ama maalesef lab aralığı 200-600 gibi..benim 500 civarı çıktı en son ve ben hala her gün takviye alıyorum.ve fazlasıyla önemsiyorum.ihmal etmeyin siz de ...

200-600 arası yazan değer için bir kere ölçtürdüm; 68 çıktı. Bir kere de 138.. Baya kötü yani. Şimdi bi kontrolden geçmeyi planlıyorum kadın doğum için. Cuma günü. B12 yi ihmal etmeyeceğim bu sefer.

X