Değişecek diyodu eşim. Hiç sormadım sonra. Benimki sivil gidiyor.Birde kiyafetler degisti asker ve polislerin yikadik ütüledik bizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değişecek diyodu eşim. Hiç sormadım sonra. Benimki sivil gidiyor.Birde kiyafetler degisti asker ve polislerin yikadik ütüledik bizde
Bem evdeyim canım bugün. Biraz evi toparladım işte eşimle. Ütüleri yaptım :) oturuyoruz. Benimkide bi ara tutturdu avm ye gidelim diye. Benim pek çıkasım yok. Bakalım yine çıkalım demezse evdeyim. Hediye çeki iyi fikirmiş. İhtiyacın olanı alırsın ne güzel. Oo hatun yarının yemeklerini de yapmış maşallahKızlar sesiniz çıkmamış nerelerdesiniz
Eşimle sinemaya gittik kahvaltıdan sonra.
AVM gezdik biraz her yerde indirim var. Hediyelerimi verip alışveriş çeki aldım. Hicbirsey begenemedim. İhtiyacım da yok gerci. Sakin bir günde gidip çekin üstünü tamamlayıp mont ya da çanta almayı düşünüyorum.
Yemeği dışarıda yedim.
Sabah çıkmadan yarın için yemeklerimi de pişirdim. Et sote, yayla çorbası, kavurmalı nohut yaptım. Üç-dort gün rahat yeriz.
Gelirken a101 e uğradım. Su aldım.
Çamaşırlar indirimdeydi 2 paket aldım.
Bir de canım çok tatlı istiyordu tiramisu aldım.
Bugünlük boyle.
Birazdan duşa girip sonrasında çay ve tatlı keyfisi yaparım
Hava çok aşırı sogukkk
Ben ütü dışı konularda iyiyim valla, tek sorunum ütü kuzu yoksa fena ev hanımı değilim yani:) seni ütülerini bitirdiğim için ayrıca tebrik ediyorumBem evdeyim canım bugün. Biraz evi toparladım işte eşimle. Ütüleri yaptım :) oturuyoruz. Benimkide bi ara tutturdu avm ye gidelim diye. Benim pek çıkasım yok. Bakalım yine çıkalım demezse evdeyim. Hediye çeki iyi fikirmiş. İhtiyacın olanı alırsın ne güzel. Oo hatun yarının yemeklerini de yapmış maşallah
Ayy benimde dipköşe yapmam lazım mutfak ve salonu. Koltuk halı silmem lazım. Bakalım sömestrda kızkardeşimi çağırcam mutfağı beraber yapsak iyi olur.. Canım ben peynir atıyorum ama attığım peynirleri sonrasında genelde poğaça böreğe kullandım. Bi tat değişikliği hissetmedim. Yenmeyecek kadar çoksa at, yazık çöpe gitmesinMerhabalar kızlar.
Herkes ne iş yaptığını yazıyor ya çok seviyorum okumayı. Hem sayenizde bu işi yalnız yapmıyormuşum gibi geliyor hem de azim oluyor bana da. Sosyal medyada kimse temizlik yemek yapmıyor gibi oluyor ya, bi kötü hissediyorum kendimi yorulunca. İyi ki varsınız:)
Haftasonuna hızlı başladım ben de. Geçen hafta oturma odası, yatak odasını ayrıntılı yapmıştım. Bu hafta da en korktuğun kısıma geldi sıra :) Salon ve mutfak ayrıntılı yapıldı. Üzerine banyo tuvalet dezenfekte edildi. İki makina da çamaşır yıkandı. Ev alış verişini de hallettik. Bugün öğleden sonrayı dinlenmeye ayırdım :) Çok yorulmuşum haliyle. Yarın için nohut yemeği de yaptım, attım dolaba.
Dün alış veriş esnasında 4-5 çeşit peynir aldık, misafir gelecekti o nedenle çok aldık ama iptal oldu gelişleri. Peynirleri buzluğa atsam olur mu sizce? Özellikle bir koca kalıp köy peyniri var. Buzluğa atsam çözündükten sonra tat vs değişimi olur mu diye kararsızım :s
Köy peyniri salamura ise tuzlu su yapıp ibuzdolabında muhafaza edebilirsiniz diye düşünüyorum ama bilen biri açıklama yapsa daha iyi tabiMerhabalar kızlar.
Herkes ne iş yaptığını yazıyor ya çok seviyorum okumayı. Hem sayenizde bu işi yalnız yapmıyormuşum gibi geliyor hem de azim oluyor bana da. Sosyal medyada kimse temizlik yemek yapmıyor gibi oluyor ya, bi kötü hissediyorum kendimi yorulunca. İyi ki varsınız:)
Haftasonuna hızlı başladım ben de. Geçen hafta oturma odası, yatak odasını ayrıntılı yapmıştım. Bu hafta da en korktuğun kısıma geldi sıra :) Salon ve mutfak ayrıntılı yapıldı. Üzerine banyo tuvalet dezenfekte edildi. İki makina da çamaşır yıkandı. Ev alış verişini de hallettik. Bugün öğleden sonrayı dinlenmeye ayırdım :) Çok yorulmuşum haliyle. Yarın için nohut yemeği de yaptım, attım dolaba.
Dün alış veriş esnasında 4-5 çeşit peynir aldık, misafir gelecekti o nedenle çok aldık ama iptal oldu gelişleri. Peynirleri buzluğa atsam olur mu sizce? Özellikle bir koca kalıp köy peyniri var. Buzluğa atsam çözündükten sonra tat vs değişimi olur mu diye kararsızım :s
Sosyal medyaya bakınca herkes kraliyet ailesinden,herkesin evinde Katya var :))Merhabalar kızlar.
Bizim konumuzda herşey var. Birikim, temizlik, yemek, ütü, gezi, işler-güçler. :)) az kişi, öz muhabbet :))Sosyal medyaya bakınca herkes kraliyet ailesinden,herkesin evinde Katya var :))
Ama o wc ciflenecek, çamaşırlar yıkanacak mecbur, hayatın gerçekleri filtrede yapsan no filtre da desen yapılacak:))
Peyniri ben buzluga koyuyorum, hiç kötü olmadı.
Birkaç parçaya bölüp iki tane buzdolabı poşetine ya da strech filme sarıp koyabilirsiniz. Birşey olmaz
Gerçek hayatın ozetiyiz biz:)Bizim konumuzda herşey var. Birikim, temizlik, yemek, ütü, gezi, işler-güçler. :)) az kişi, öz muhabbet :))
Ben de öyle yapıyorum:)Ben tereyağını hep buzluğa atıyorum. Uzun süre gittipi için. Dilim dilim kesip buzluğa koyuyorum. Bittikçe bi dilim çıkarıyorum
Ayy benimde dipköşe yapmam lazım mutfak ve salonu. Koltuk halı silmem lazım. Bakalım sömestrda kızkardeşimi çağırcam mutfağı beraber yapsak iyi olur.. Canım ben peynir atıyorum ama attığım peynirleri sonrasında genelde poğaça böreğe kullandım. Bi tat değişikliği hissetmedim. Yenmeyecek kadar çoksa at, yazık çöpe gitmesin
Köy peyniri salamura ise tuzlu su yapıp ibuzdolabında muhafaza edebilirsiniz diye düşünüyorum ama bilen biri açıklama yapsa daha iyi tabi
Sosyal medyaya bakınca herkes kraliyet ailesinden,herkesin evinde Katya var :))
Ama o wc ciflenecek, çamaşırlar yıkanacak mecbur, hayatın gerçekleri filtrede yapsan no filtre da desen yapılacak:))
Peyniri ben buzluga koyuyorum, hiç kötü olmadı.
Birkaç parçaya bölüp iki tane buzdolabı poşetine ya da strech filme sarıp koyabilirsiniz. Birşey olmaz
Ben bu haftasonu iki gün de gezmelerdeydimHafta içi evde hızlı kahvaltı yapıyoruz, o nedenle pek bitecek gibi değil. Çöpe giderse çok üzülürüm. Buzluğa atacağım ki kurtarayım
Evet tuzlu su yazmışlar, bi kısmını tuzlu su bi kısmını buzluk yapayım olmazsa. Denemiş de olurum böylece.
Kesinlikle öyle. Tamam biz de temizlik yaparken fotoğraf atmıyoruz ama her haftasonu iki gün gezenleri görünce ben neden böyleyim onlar neden böyle oluyorum bazen.
Tecrübe etmişsiniz, benim için de süper haber :) Hemen atacağım buzluğa.
Ben bu haftasonu iki gün de gezmelerdeydim
Ama okumuşsundur temizliği cuma akşamı, ütünün bir kısmını dün sabah, yemekleri bu sabah yaptım. Evin hanımı da katyasi da ben çünkü :) sen de hafta içi işlerini azar azar yapıp haftasonlari rahat edebilirsin canım.
Peynir için şunu da söyleyeyim tuzlu suda bekletilmesi gerekeni de buzluga koyuyorum ben. Buzluktan çıkartınca buzlu buzlu tuzlu suya koyup cozulunce yiyoruz.
Ben face insta ya çok az giriyorum zaten. Haftada 1 2 kere belki. Oda uzun sürmez. Haftada 20dk ancak bulunuyorumdur ikisindede. Buraya takılıyorum ama oda sadece ekonomi topiklerine işte. Arada trend konulara göz atıyorum.Kızlar sosyal medya demişken minimuma indirdim ben sosyal hesaplara bakma olayını ig e günde en fazla 1 kez giriyorum ve herşeye bakamadan çıkıyorum. Face desen haftada 1 anca giriyorum böylece zihnimi temiz tutuyorum. Sizleri okuyorum ya onlar bile kafamda dönüyor bazen bir de foto video filan izlesem ne olur bilemiyorum :))
Birikim konusunda ise aralıkta resmen çuvalladım kredileri bile ödeyemedim eşim destek oldu.(maaşım kredilere yetiyordu normalde kesintilerle ödeyemez duruma geldim) bu maaşı sabırsızlıkla bekliyorum kredi ödemelerimden sonra ne kadar kalırsa altın alacağım (tahminimce en fazla 1 gr alacak param kalır)
Ütü işini ben severim aslında akşamları tv izlerken yapıyordum da bu sıralar ders çalıştığım için ütüyü arada işe gitmeden yapıp giyiyorum zaten neyse bende durumlar böyle özledim sizi bilin istedim