- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
aynen ben de canım :) burada ekonomi topiklerinin hızına bile yetişemiyorum artık :))Ben face insta ya çok az giriyorum zaten. Haftada 1 2 kere belki. Oda uzun sürmez. Haftada 20dk ancak bulunuyorumdur ikisindede. Buraya takılıyorum ama oda sadece ekonomi topiklerine işte. Arada trend konulara göz atıyorum.
Olur canım bazen ekstra masraflar, alınacaklar, acil ihriyaçlar oluyor bide sende bebiş var.
Ne dersi çalışıyorsun kuzum? Çocukta yaparım, kariyerde diyosun :)
Bizde özlüyoruz seni. Uğra lütfennn.
burada birbirimizden hem bir çok şey öğreniyor hem de yargılamıyoruz ama sosyal medya siber zorbalıklarla dolu.Buraları keşfettikten sonra ben de sosyal medya hesaplarına pek bakmıyorum
Buradaki konular, yorumlar daha samimi ve faydalı geliyor artık
Allah zihin açıklığı versin tatlım. İnş kazanırsın.aynen ben de canım :) burada ekonomi topiklerinin hızına bile yetişemiyorum artık :))
işimle alakalı canım bu sınavı kazanırsam yükseleceğim kazanamazsam düşeceğim çok önemli yani.. ay valla çocuk olmasa çok kolay olurdu benim için ama çocukla da oldurmaya çalışıyoruz işte :)) hep burdayım aslında okuyorum sizi sinsi sinsi
Bencede. Önceden komik geliyordu bana bu site. Yanılmışım. Niye bu kadar geç üye oldum diye üzülüyorum şimdi :)burada birbirimizden hem bir çok şey öğreniyor hem de yargılamıyoruz ama sosyal medya siber zorbalıklarla dolu.
sağol canım benim inşallah bi kazansam çok güzel olacak inşallah :))Allah zihin açıklığı versin tatlım. İnş kazanırsın.
Canım şubat 12ye gün verdiler. Bekliyoruz şimdilik bi sıkıntı yok şükür. Sen nerdesin ner var ne yok[/QUi
İyi bari iyi olsun da aman herşeyin başı sağlık. Bende ufaklikla uğraşıyorum grip sömestri karne tayin birsuru isim var birde internetsizlik kötü oldu vodefon iyi çekse sorun olmayacak ama Superonline gidincek hala teknik seti çözemediler bağlantı var ama pig upload ve download seviyeleri saçma ve giriş olamıyor yarına inslh olur. Hepinizi ozledimm diğer topicler Dr selamlar takip edemedim edeceğim ama
Ehistebu sıra agresifligi sınırı tavan yaptı ağlayıp yere kafa atıyor ağladıkça terliyor ve grip oluyor ne bilim anam çocuk yapmadan onkez değil binkez düşünün yalnız büyütmek çok çok zorkgokce napıyosun canım? Gözükmüyosun. Çocuk iyi mi?
evet salamuyasa tuzla koy dolaba bizim burda öyle koyuyoruz kış içinMerhabalar kızlar.
Herkes ne iş yaptığını yazıyor ya çok seviyorum okumayı. Hem sayenizde bu işi yalnız yapmıyormuşum gibi geliyor hem de azim oluyor bana da. Sosyal medyada kimse temizlik yemek yapmıyor gibi oluyor ya, bi kötü hissediyorum kendimi yorulunca. İyi ki varsınız:)
Haftasonuna hızlı başladım ben de. Geçen hafta oturma odası, yatak odasını ayrıntılı yapmıştım. Bu hafta da en korktuğun kısıma geldi sıra :) Salon ve mutfak ayrıntılı yapıldı. Üzerine banyo tuvalet dezenfekte edildi. İki makina da çamaşır yıkandı. Ev alış verişini de hallettik. Bugün öğleden sonrayı dinlenmeye ayırdım :) Çok yorulmuşum haliyle. Yarın için nohut yemeği de yaptım, attım dolaba.
Dün alış veriş esnasında 4-5 çeşit peynir aldık, misafir gelecekti o nedenle çok aldık ama iptal oldu gelişleri. Peynirleri buzluğa atsam olur mu sizce? Özellikle bir koca kalıp köy peyniri var. Buzluğa atsam çözündükten sonra tat vs değişimi olur mu diye kararsızım :s
Haklısın canım yalnız büyütmek çok zor olmalı. Allah yardımcın olsun.Ehistebu sıra agresifligi sınırı tavan yaptı ağlayıp yere kafa atıyor ağladıkça terliyor ve grip oluyor ne bilim anam çocuk yapmadan onkez değil binkez düşünün yalnız büyütmek çok çok zor
Bu kezK kahvemsi mutluluksinirliportakal @sinirli_porsuk @pure hazel ve kızlar siz neler yapıyorsunuz. Şu sıra birikimim de hiç yok. Yarın büyük gün insalllh net de olur gece yataktan yazisirim
Z zeyneprer sınavında başarılar dilerim. Kahvemsi ütü yapılmamış sende aynı ben gibisin çocuğun herşeyimi 2bucuk yıl bir fiil nasıl utulemisim hayret vallla... Hiç hiç sevmem. Hoş benimki spesifik tek ütü desem yalan olur. Hiçbir ev işini sevmiyorum. Şöyle temizLikle stres atanlara sasarim. Beni strese sokar bu ev de iş.aman neyse öpüyorum sizleri gorusrz
Oo sende gecekuşu musun abla :)kızlar nereye kayıp oldunuz zorla ütü biti yatsı namazını kıldım geldim
Bende genelde öyleyim :) pek görünmüyorsun sende burda. Çalışıyor musun?evet ara sıra gececiyim
yok ev hanımıyım ya iş çok oluncaBende genelde öyleyim :) pek görünmüyorsun sende burda. Çalışıyor musun?
ben fazla okuyamadım konuyu sen çalışıyormusunBende genelde öyleyim :) pek görünmüyorsun sende burda. Çalışıyor musun?
Evet çalışıyorum ben. Sağlık memuruyum. Sen anneanne misin gerçekten. Maaşallahben fazla okuyamadım konuyu sen çalışıyormusun
evet anneanneyim a kızımda ebe ama daha atanmadıEvet çalışıyorum ben. Sağlık memuruyum. Sen anneanne misin gerçekten. Maaşallah