BİRİKİMCİ HATUNLAR

aynen ben de canım :) burada ekonomi topiklerinin hızına bile yetişemiyorum artık :))
işimle alakalı canım bu sınavı kazanırsam yükseleceğim kazanamazsam düşeceğim çok önemli yani.. ay valla çocuk olmasa çok kolay olurdu benim için ama çocukla da oldurmaya çalışıyoruz işte :)) hep burdayım aslında okuyorum sizi sinsi sinsi

Allah zihin açıklığı versin tatlım. İnş kazanırsın.

K kahvemsi mutluluk sinirliportakal @sinirli_porsuk @pure hazel ve kızlar siz neler yapıyorsunuz. Şu sıra birikimim de hiç yok. Yarın büyük gün insalllh net de olur gece yataktan yazisirim
Z zeyneprer sınavında başarılar dilerim. Kahvemsi ütü yapılmamış sende aynı ben gibisin çocuğun herşeyimi 2bucuk yıl bir fiil nasıl utulemisim hayret vallla... Hiç hiç sevmem. Hoş benimki spesifik tek ütü desem yalan olur. Hiçbir ev işini sevmiyorum. Şöyle temizLikle stres atanlara sasarim. Beni strese sokar bu ev de iş.aman neyse öpüyorum sizleri gorusrz

evet salamuyasa tuzla koy dolaba bizim burda öyle koyuyoruz kış için

Haklısın canım yalnız büyütmek çok zor olmalı. Allah yardımcın olsun.
Bu kez sinirliportakal ın sınavları var. Benim bu dönemlik bitti sınavlar. Bendr temizlik yapmaktan pek hoşlandığımı söyleyemicem. Mecburiyetten yani. Erken kaçtın hadi bakalım. Öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…