BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydınlarr:)

K kahvemsi mutluluk Z zeyneprer merak etmişsiniz yine kızlar..yoğun günler geçiriyorum...pek girme fırsatım olmuyor.
salı akşamı eskiden asistanım olan bir kız arkadaşım vardı o aradı ve yarın evleniyorum, tüm gün benimle olur musun sana ihtiyacım var dedi..2. evliliğini yapıyor. 14 gün önce tanışıp karar vermişler, apar topar her şey...

dün tüm gün onunla koşturdum..öğleden sonra nikahı akşam da yemekli düğünü vardı.canım çıktı vallahi, ev sahibi gibi oradan oraya koşuşturdum..bir ara kuyumcuya uğrayıp 255 tl den eski tarihli çeyrek aldım ve akşam düğünde taktım. eşimin maaşı halen yatmadı ayın 15 ini bulacak sanırım. kk borcu ne durumda hiç haberim yok,aldı başını gitti..bu ay resmen kart ödemesine g,decek tüm paralar. sevmiyorum böyle ayları,sevmiyorum son dakkada çıkan masrafları

Günaydın kızlar
Ayyy çok çılgınca birşey
Ama ne cesaret dimi umarım çok mutlu olurlar
Bu ay uzun olacak gibi görünüyor
ilk kez maaşı erken aldik,
Borcu kapattım,
Yeni yil, doğum gunlerimiz derken epey masraflı oldu benim için de
Doğalgaz faturası da çok yüklü gelecek
Subat nasil gelecek bilmiyorum ben de yani:)

hiç sorma canım ya, benimkinde 2 kız çocuk, erkekte 3 kız çocuk 5 ergen kız çocukla başbaşaaa :)
dedim delirmişsin...
bu kadar cesaret fazla bana göre..mutlu olsunlar inşallah.
maaşı erken almak bir dert alamamak başka bir dert.
erken alınca erken bitiyor sonrası zor.geciktikçe de nakit kalmıyor karta yükleniyoruz.
bu ay geçemedi bir türlü.

Merhaba kızlar. Ben bugünde annemdeyim. Akşam gidicem inş. Yarın nöbet var zaten. damla cikolata çok hoş olmuş :) arkadaşına hayırlı uğurlu olsun inş ama zor da olacak gibi. Seninde günlerin yoğun geçmiş. Bizde bugün dr a gitcez yine annemle. K kahvemsi mutluluk maaşı erken almak dert. Bazen bayramlarda yapıyorlar bize. Ay geçmiyor sonra. Bu ay ekstra masraflar olmazsa rahat geçer inş canım

canım sana da kolay gelsin,Allah yardımcınız olsun. ne zaman kısmetse ameliyat?

değişiklik iyidir ara sıra, dedim ben de tatlı bir şeyler koyayım adımı :)))

ocak benim külliyen batık,bitik resmen..şubatta da ocağın harcamalarını ancak toparlarım.iyice koptum birikimden.dün altın alırken içim kaydı gitti atalara tam altınlara.kendime de bir tane alabileydim iyiydi :))))

Yani bilemedim
Ben kredi kartından mümkün olduğunca kurtulma, fazla fazla ödeyip bitirme taraftarıyim. Mümkünse hiç kart kullanmamali
Kartı bir kaç ay düzene koyup kalanı biriktirip altın almak daha mantıklı bana göre
Altınım olacak ama karta da borcum olacak
Yok canım ben tercih etmezdim

ben alıyorum... gerçi geçen aylarda aldım.borç da ödendi gitti. ama şubatta sıkışır mıyım emin olamadım. bir de bu ay altın almazsam ilk defa 1 yıldır bi birikim yapamamış olacağım.zincir kırılacak gibi kötü hissediyorum kendimi.

sabah tv de coin piyasası düşüşte diyorlardı kazanç sağladın mı hiç tatlım sen?
Yok daha değil, şu an koin piyasası dibi görmüş durumda
İlerleyen günlerde güzel yükselişler bekliyorlarmis, bakalım hayırlısı
Ben yüz dolar civarı yatırdım
Bu piyasada büyük kazananlar büyük yatıranlar
Biraz öğreneyim işleyişi bakalım nasıl olacak

hadi inşallah yükselir de kazancın olur. takipteyim ben de seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…