BİRİKİMCİ HATUNLAR

ayyyy kızlar ben birşey yaptım ya
eşimimn doğumgünümde verdiği TL ile kendime yeni bir uğraş hediye ettim :)))
koin piyasasına giriş için 110 usd para yatırdım
çok heyecanlıyım yaaa
inşallah elime yüzüme bulaştırmam
Aaaa sen araştırıyodun o işi. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah kazanırsın canımm. kgokce kgokce de pek gelmiyo internetide arızalıymış. En son biraz zarar ettim demişti ama takip edememiş ondan demişti

Aaaa sen araştırıyodun o işi. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah kazanırsın canımm. kgokce kgokce de pek gelmiyo internetide arızalıymış. En son biraz zarar ettim demişti ama takip edememiş ondan demişti
yanımdaki arkadaşım 100 usd ile girdi 9 günde 360 usd yaptı onu
ben de bir denemek istiyorum en azından
gerçi aklımı karıştıran çok şey var ama bakalım
bir yerden başlamak gerek

yanımdaki arkadaşım 100 usd ile girdi 9 günde 360 usd yaptı onu
ben de bir denemek istiyorum en azından
gerçi aklımı karıştıran çok şey var ama bakalım
bir yerden başlamak gerek
Ooooooo çok farkettirmiş be. Aman zaten düşük meblağ batsada çıksada üzmez insanı. İnşallah kar edersin tabi.

Ay hatırlattın bak ben orucu unutmuştum. Bu hafta tutcaktm bende. Benim bu hafta kalacak gibi gerçi. Bu akşam anneme gitmeyi düşünütorum. Kalabilirim sanırım. Artık kısmetse haftaya kaldı. Evet bende bankadan döviz hesabı açarım artık. Kim kuyumcu arayıp durcak zaten evime yakın yok. Hallet bir an önce şu net sorununu :S sürekli ara müşteri hizmetlerini :))
selam kızlar herkese. Evet Zeynep oruç tutuyorum ama ikiden sonra donuyorum üşümek kötü

ayyyy kızlar ben birşey yaptım ya
eşimimn doğumgünümde verdiği TL ile kendime yeni bir uğraş hediye ettim :)))
koin piyasasına giriş için 110 usd para yatırdım
çok heyecanlıyım yaaa
inşallah elime yüzüme bulaştırmam
ne zaman ve hangi borsayı tercih etttjn. Daha besgundur 120 USD ile giriştiğim biance de dolarım resmen eridi gittti altcoinler de ilgi alaka ve sürekli takip gerek. Birde az parayla olmuyor sürekli küssüratlari kendine alıyor site.galiba çocuk büyüyene dek yurt dışı borsasını birakacam 4 gündür sadece telefonun neti var kaybın 380 TL yi aştı.ilgilenemiyorum çocukla etkinlik ten. Net sadece bellli noktalarda çekmekte kim gidecek her an orda duracak takip edecek ne mümkün iş çocuk ve borsa vallla erkek olacak boş olacak bu işlerde.

aynen Zeynep zarardayim sen nasılsın annnenlerde misin

selam kızlar herkese. Evet Zeynep oruç tutuyorum ama ikiden sonra donuyorum üşümek kötü

ne zaman ve hangi borsayı tercih etttjn. Daha besgundur 120 USD ile giriştiğim biance de dolarım resmen eridi gittti altcoinler de ilgi alaka ve sürekli takip gerek. Birde az parayla olmuyor sürekli küssüratlari kendine alıyor site.galiba çocuk büyüyene dek yurt dışı borsasını birakacam 4 gündür sadece telefonun neti var kaybın 380 TL yi aştı.ilgilenemiyorum çocukla etkinlik ten. Net sadece bellli noktalarda çekmekte kim gidecek her an orda duracak takip edecek ne mümkün iş çocuk ve borsa vallla erkek olacak boş olacak bu işlerde.

Ben de binance de işlem yaptım
Bitrex hala yeni üyelik almıyor canım

Evet canım annemlerdeyim. Bu gece kalırım sanırım. Annemi yarın bi doktor göstermemiz lazım. Safra kesesi ameliyatı olacak gibi. Tahlilleri filan yaptırıyoruz.

Evet canım annemlerdeyim. Bu gece kalırım sanırım. Annemi yarın bi doktor göstermemiz lazım. Safra kesesi ameliyatı olacak gibi. Tahlilleri filan yaptırıyoruz.
Geçmiş ola bacım. Hastane işlerini oldum olası hiç sevmemisimdir

hayırlı olsun.hangi coini aldınız.kusuratlari vermiyor al sat tarihi ona göre çok çeşitleri girmeden seçim yap bacim
bacım ben koın piyasasına geldim
herşey düşüşte
nasıl olacak bu işler
arkadaşlarım yönlendiriyor ben bilmiyorum daha neyin ne olduğunu
siteyi kullanmayı bile öğrenemedim daha
açtılar bir ekran oradan bakıyorum param ne kadar diye o :))

Ameliyat olabilir raporu hazırlandı bugün. Cerrah yoktu gidemedik ona. Yarın kardeşimle cerraha gidip gün belirleyecekler artık.
Sen nasılsın canım ne var ne yok
geçmiş olsun canım, hayırlısıyla atlatır umarım
ben çok yoğunum ve hastalık devam ediyor
akşam da mesaideyim
sıkıcı şeyler yani :KK43:
sen bugün evdesin sanırım

geçmiş olsun canım, hayırlısıyla atlatır umarım
ben çok yoğunum ve hastalık devam ediyor
akşam da mesaideyim
sıkıcı şeyler yani :KK43:
sen bugün evdesin sanırım
Bugünde annemdeyim. Eşim akşam çıkışta alacak işi çıkmazsa. Belli olmaz belki bugünde kalırım. Şu hastalıktan kurtulamadın :S bi kar lazım

Bugünde annemdeyim. Eşim akşam çıkışta alacak işi çıkmazsa. Belli olmaz belki bugünde kalırım. Şu hastalıktan kurtulamadın :S bi kar lazım
anneyle hasret gidermece :)
aynen kar yağması lazım artık, mikropların kırılması lazım
bugün düne göre daha iyiyim aslında
dün akşam bayaaaa yoğun bakıma aldım kendimi
bitki çayları, meyve takviyesi iyi geldi sanırım
ama dinlenmeye çok ihtiyacım var tabi
bugünü de hayırlısıyla bir atlatsam çok iyi olacak
mesaideyim yine

bacım ben koın piyasasına geldim
herşey düşüşte
nasıl olacak bu işler
arkadaşlarım yönlendiriyor ben bilmiyorum daha neyin ne olduğunu
siteyi kullanmayı bile öğrenemedim daha
açtılar bir ekran oradan bakıyorum param ne kadar diye o :))
evet çok garip ve sağlam olmayan bir piyasa var bende bitcoin ucuzdan satıp zararına etheryum a geçirdim paramı ve şuan yüksekten aldım yukselmez oldu. Birde hep alım satım emirlerini takipsizlikten olumsuz değerlendiriyorum. Yani moralim bozuk bakalım ne olacak

Ameliyat olabilir raporu hazırlandı bugün. Cerrah yoktu gidemedik ona. Yarın kardeşimle cerraha gidip gün belirleyecekler artık.
Sen nasılsın canım ne var ne yok
yaaa o derece cidden safra ameliyatı olucak ha. Vallla ben bu hastane işlerinden ifrit oluyorum. Allahım düşürmeye dermansız da etmeye. Ve acil şifalar vere bacım.cok çok geçmiş ola

evet çok garip ve sağlam olmayan bir piyasa var bende bitcoin ucuzdan satıp zararına etheryum a geçirdim paramı ve şuan yüksekten aldım yukselmez oldu. Birde hep alım satım emirlerini takipsizlikten olumsuz değerlendiriyorum. Yani moralim bozuk bakalım ne olacak

yaaa o derece cidden safra ameliyatı olucak ha. Vallla ben bu hastane işlerinden ifrit oluyorum. Allahım düşürmeye dermansız da etmeye. Ve acil şifalar vere bacım.cok çok geçmiş ola
Bu piyasada ne oluyorsa gece falan oluyor galiba:)

Sağol canım amin inşallah.

X