BİRİKİMCİ HATUNLAR

karamelli_turta tatlı ve minnoş olmuş :)

damla cikolata sefan olsun canım. bu seneden itibaren ben de daha çok yaz/kış tatili istiyorum
ev işini bir halletsek, yatırımı tatile yapacağım:)))

ütü evi yakınlarımda araştırdım ama uygun yok,
eskiden bir kuru temizleme vardı 1 TL'ye ütülüyordu gömlekleri ama kapandı
bu aralar bulduklarım 5 parçayı 25 TL'ye ütülüyorlar, evden alıp eve bırakıyorlar ama onlara o kadar para veremem yazık günah, bu sefer bir halletsem bir dahakine düzene girerim de
parayı aldığıma göre artık mecburen ütü olayını bir şekilde çözmek zorundayım:))

bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve canım acayip derecede tarhana çorbası istiyor. hasta olma belirtisi bu:)
işyeri de bu aralar çok yoğun, dün mesaiye kaldım
aslında bu hafta birkaç gün daha kalmalıyım, bugün de programa göre kalacaktım ama vazgeçtim
eve gidip uyumaya, dinlenmeye çok ihtiyacım var
şu an bile çok önemli hiç bir iş yapmıyorum kafam almıyor

Ayy dikkat et kuzucum ya. Sende 2 gündür belirtileri var zaten. Grip salgını varmış, sağlık bakanlığı uyarıyormuş. Beslenmenize dikkat edin, bol bol özellikle dışarda ellerinizi yıkayın. Toplu kullanım alanlarında da dikkatli olunmalı. Bide bol meyve ile antioksidan alımı, bağışıklık güçlendirme bir nevi. Bol istirahat.

Ay hatırlattın bak ben orucu unutmuştum. Bu hafta tutcaktm bende. Benim bu hafta kalacak gibi gerçi. Bu akşam anneme gitmeyi düşünütorum. Kalabilirim sanırım. Artık kısmetse haftaya kaldı. Evet bende bankadan döviz hesabı açarım artık. Kim kuyumcu arayıp durcak zaten evime yakın yok. Hallet bir an önce şu net sorununu :S sürekli ara müşteri hizmetlerini :))

istirahat mi ben mi nasıl olacak ((
haklısın canım pazardan belliydi benim hasta olacağım
kuşburnu kaynattım içiyorum
meyve aldım çeşit çeşit
bir yandan yiyip bir yandan içiyorum sabaha göre daha iyiyim ama

Evet tatlım sen ve istirahat pek yanyana durmadı :S yemek var mı evde? Gidince uğraşmasan dinlensen iyi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…