- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
İnternetten alıyorum canım, benim eve hırsız girdiği için çok tirsiyorumKuzum sen dövizi elden mi alıyosun yoksa int bankacılığı mı? K kahvemsi mutluluk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternetten alıyorum canım, benim eve hırsız girdiği için çok tirsiyorumKuzum sen dövizi elden mi alıyosun yoksa int bankacılığı mı? K kahvemsi mutluluk
TL bile olsa harcamam bengeçmiş olsun canimcim
sen ne ettin 100 TL yi al alyoksa TL eriyor vallla
Çok çok haklısın ama o hesabımda TL kalsaydı 350 TL ayakkabı bot olucakti şimdi hesapta gramım durmakta şükür maaşı dört gözle bekliyorum.garniere maskesini kız 15 günde bir yapın harika olur dedi beni niye kaş üstünden kasindirdi
siz biriktirinde USD euro fark etmez. Bende her daim dolar ve USD olur. Exesimin bir ayağı yurt dışındaydı derdi Gökçe sokul sende vardır boşa döviz e gitmiyim uçak kaçacak bende diyelim 500 dolar veriyorsamm gelince 600 dolar isterim yada 550 Euro isterim derdim vede alırdım. Adım çıkmıştı tefeciye hala devam eder davranışın kumbarayla dolar euro atarım bende bankadaki birikim etkisiz illa görecem dokunacak ama şimdi döviz ve kuyumcu yok bankaya mecburum
USD nin geçmediği ülkemizde var sen USD yap zatenn tlye çevirip değişim değeri kaybetmeden direk dolar Euro çevirisi yaparsın yeterli birikim olsun
Bende elden mi alsam diyodum madem bende öyle yaparımİnternetten alıyorum canım, benim eve hırsız girdiği için çok tirsiyorum
Banka bence her zaman en guvenlisiBende elden mi alsam diyodum madem bende öyle yaparım
o zaman tebrik ediyorum bana batıyor para valla ha parsizda duramam illa cebimde olacak eee bankadan çekince de o cepte öyle uslu durmuyor .TL bile olsa harcamam ben
Var biraz TL zulam bekliyorum belki haftaya eşim maaş alıp biraz daha verirse planlarim var
Ya bu Garnier süper sen kaslarını yeni aldirdin ondan mı oldu acaba
vallla ne ola sanki Ramazan'ın gibi kalkıp sahur yapar oldum yoksa kan şekerim düşüyor öğleden sonra üşüyorum titriyorum . Şuan sahurun bittti yine telefonun neti evi yapmadılar daha vodefon da çekmiyor şimdi ayakta durup bir yazayım istedimNapıonnn kuzuuuu
vallla eğer döviz ci varsa acaba 20 50 deyip alsan daha bir iyi .ben öyle gaza gelmiştim. Ama güvenlikte çok önemli şuan ki yerde malum aile yanı ve bu yuzden banka daha kolay. Birde ha deyince döviz açık olmaz ama banka herdaim bozup verebilmekte. Zaten ben bu yüzden somut olunca elde daha iyi birikimm yapabilmekteyimKuzum sen dövizi elden mi alıyosun yoksa int bankacılığı mı? K kahvemsi mutluluk
Vallla netimin bozuk olduğu halde bile benden çok yazan olmamış . Teknik arıza kaydını cumartesi oluşturduk Superonline pazartesi gelecektiler güya aha oldu salı @) vodefon çekse iyi yattti yerden yazayım ama yok kaç GB im tlfnda yanıyor her aykgokce kuzum özlettin. Halledilir internetle ilgili sorunun inş. Aramıza dön. 2 gündür kimse yoktu buralarda zaten ben takıldım durdum :) herkes yalnız bıraktı beni :) bende bugün nöbetçiyim gerçi. Çok uygun bi alışveriş olmuş canım. Altınları zorda kalmadığın müddetçe bozdurmuyosun
Bir daha ki ayda botları alırsın. Evet bi yardımcı lazım evde. En azından senede 2 kezde olsa yazlık ve kışlık temizlik için dip köşe. Pure hazelden haber yok banlanmış bakalım gelince anlatır durumu herhalde ne olmuş. İyi geceler canım. Yoğunluktan yorgunluktan hastalanma kendine dikkat et.
Oooyy utu benim korkulu ruyam nefret ediyorum hatta tiksiniyorumWalla güzel hayalmis:)
Yüzü kaptim ama en az 20 tane gömlek beni bekliyor, ne ara yapacaksam:)
Ben de her gün bir yeri toplayarak evi genelde düzenli tutmaya çalışıyorum ama bazen mesailerim oluyor program kayıyor
Günaydın canımgünaydın sevgili arkadaşlar :)))
merak etmişsiniz, çok sağolun..cumartesi öğle saatlerinde yine kurtlanan eşim yüzünden olmayan paramızla bir yerlere kaçtık..2 gece kaldık dün sabah döndük.dün de tüm gün dışarıda yoğun işlerim vardı bir duş alıp çıktım taa akşam dönebildim...bugün de malum ev işleri..temizlik, çamaşır..
sizler nasılsınız? okuyamadım henüz geçmişi.
K kahvemsi mutluluk annen nasıl oldu canım?
Z zeyneprer sen de iyi misin fıstık?
karamelli_turta canım hayırlı olsun yeni nick,n, pek bi tatlı olmuş,pek yakışmış sana :))))
birikim olmayıp da, kk borcu arttıkça hiç gelesim olmuyor bu taraflara, utanıyorum resmen :))))
günaydın tatlım.Günaydın canım
Görmeyince özlüyorum merak ediyorum valla
Güzel oldu nick, bende çok beğendim :)) teşekkür ederim
Kaçamağınız ne güzel olmuş, ama bizi de ihmal etme tatlım
Sefanız olsun diye canım ohh..günaydın tatlım.
ben de özlüyorum sizleri
ama otelde havuz,hamam,sauna vs derken koşturmalı geçiyor ve telefonumu üstüme hiç almıyorum.
o yüzden hiç fırsatım olmadı.
çok sağol kardeşim,Sefanız olsun diye canım ohh..
a101 lere yeniden gelmiş, geçen görünce hemen aldım.hiç durmuyor hemen bitiyor dediler.gerçekten çok lezzetli..sen şoktakini dene canım güzelse haber verirsin bize de.Bu arada A 101 in tomurcuk çayını deneyemeyince, şoktan aldım fena değil bergamot aromalı en sevdiğimden :)
Dün açtım denedim ben çok beğendim canım tavsiye ederim. Ama 101 de bulduğumda onu da deneyeceğim. O da bergamot aromalı mıydı?a101 lere yeniden gelmiş, geçen görünce hemen aldım.hiç durmuyor hemen bitiyor dediler.gerçekten çok lezzetli..sen şoktakini dene canım güzelse haber verirsin bize de.