BİRİKİMCİ HATUNLAR

delimideli delimideli bence de gram altın en mantıklısı gibi görünüyor ya da biraz daha biriktirip çeyrek ama arada tırtıklamayacağından emin olmalısın:):KK70:

Varyemez Varyemez yok borcu bankaya.. aman en mantıklısı senin dediğin hem toplu kapattığı için az bir şey de indirim olur belki..

valla tirtiklanir illaki diye bende hemen yatirima cevirmek istiyorim cnm farmasi beklemede kaliyormus blmiom grm altnmi alsm?

delimideli delimideli bence de gram altın en mantıklısı gibi görünüyor ya da biraz daha biriktirip çeyrek ama arada tırtıklamayacağından emin olmalısın:):KK70:

Varyemez Varyemez yok borcu bankaya.. aman en mantıklısı senin dediğin hem toplu kapattığı için az bir şey de indirim olur belki..
heleki bankaya borcu hiç uzatmamak lazım elde para varsa ne olur ne olmaz

Kızlar size bir soru bir arkadaşımdan...

diyelim ki 3000 borcunuz var aylık 300-300 ödüyorsunuz.

Bir anda elinize 3000 geçti, bu borcumu kapatırsınız yoksa kenara mı atarsınız.

Önemli not: Bu borç eşinizden gizli, gelen para da eşinizden gizli.

Ne yaparsınız?

tabiii ki borcumu öderim...
Allah korusun gizli saklı borçlardan hiç hoşlanmam.
Ölüm kirpikten yakın.. Yarına çıkacağımız ne malum..
Arkadaşının başına bir iş gelse sonra eşinin karşısına alacaklı çıksa ne zor bir durum.

Ödemeyi yapar kafamın rahatına bakarım.

O zaman carsiya gidiyim yine :) bugun leylek havada gorundu bana
esim gec gelir 4:30gibi kuyumcu kapanr yuppiii birikn baslasin

Neyseki kocam 10dkya gelioms o para eklick kocaelitvden baktm 91tl gram
Kenarda 70 kagit var bozuklarlar 21ekledim 91 oldu gitsin alsn hemn :)

Kızlar size bir soru bir arkadaşımdan...

diyelim ki 3000 borcunuz var aylık 300-300 ödüyorsunuz.

Bir anda elinize 3000 geçti, bu borcumu kapatırsınız yoksa kenara mı atarsınız.

Önemli not: Bu borç eşinizden gizli, gelen para da eşinizden gizli.

Ne yaparsınız?
öderdim ve kurtulurdum.neticete bi şekilde o para benden çıkacak.biran önce çıksın borçlu kalmayayım

birkaç saat önce kredi kartıma bakayım dedim bu ay ne harcamışım diye

bir ne ne göreyim HGS kartına kredi kartımdan 20 tl yüklenmiş ayrıntısına baktım adana ve Urfa'dan geçişler
benim kayınbirader tayini çıkan nişanlısını bizim arabayla götürürken bana da geçtikleri yolların bedelini ödetmişler
ne haber eden var ne bir şey pesssss

eşime telefon açtım
durumu izah ettim kem küm etti ilkin ayrıntısına inince hatırlayıverdi birden kardeşimden 20 tl alayım o zaman dedi
onu ondan hallet dedim

20 tl nin derdinde değilim yazamayacağım yazsam da bir sürü sayfa edecek lüzumsuzluklar var
bitimi bile vermem kısacası

birkaç saat önce kredi kartıma bakayım dedim bu ay ne harcamışım diye

bir ne ne göreyim HGS kartına kredi kartımdan 20 tl yüklenmiş ayrıntısına baktım adana ve Urfa'dan geçişler
benim kayınbirader tayini çıkan nişanlısını bizim arabayla götürürken bana da geçtikleri yolların bedelini ödetmişler
ne haber eden var ne bir şey pesssss

eşime telefon açtım
durumu izah ettim kem küm etti ilkin ayrıntısına inince hatırlayıverdi birden kardeşimden 20 tl alayım o zaman dedi
onu ondan hallet dedim

20 tl nin derdinde değilim yazamayacağım yazsam da bir sürü sayfa edecek lüzumsuzluklar var
bitimi bile vermem kısacası
20 tl seni bukadar sinir ettiğine göre mevzu derin

Eki Görüntüle 1264777
1,50tlilik kumbaram altin doviz icin
sabir kumbarasindan vazgectim :)

Güle güle kullanan kumbaranı bol bereketli birikimlerin olsun inşallah....

yemeğe 8,5 tl verdim. aslında sadece çorba içseydim hem diyetime devam etmiş olurdum hem de fazla para harcamamış olurdum.
belki avm ye kozmetik ihtiyaçlarımı alırım.

Çorbanın yanında başka neler yedin bakıyım:eek:

kumbarası olan arkadaşlar, o biriktirdiğiniz bozuklukları filan nasıl tümleştireceksiniz. ya benimde yapasım var ama bir kilo bozuk parayla kuyumcuya girmeye utanırım ki ben :oops:

Bende marketlerde butunletiyorum. Gecen halk ekmekten ekmek alırken param cok bozukluktu lazım oluyormuş onlarda evde cok var dedim :KK45::KK45:getir abla bütünlerim dedi....

3 gün önce alışveriş poşetlerini ortadan kaldırırken eğilmemle birlikte belimden adeta bir şey aktı gibi oldu ve de giderek şiddetlenen ağrıyı 2 gün çektim bugün artık doktor yolu gözüktü
ve de kas gevşetici ve de ağrı kesici iğneler karıştırılıp sabah akşam vurulacak

sabah vurdurdum hemşire kız sağolsun uyardı abla çok yakar diye....
belimin ağrısının yanında sanırım hiçbirşey kalır dedim ...
şükür yaksa da sevdim iğnelerin etkisini

Gecmiş olsun canım yaaaa benim de basıma gelmişti bi ara iğneyle düzeldim kötü bişey acil şifalar...

Kizlar kenarda smdi 80tl var kumbaradan ekliyip gram altinmi alsam dovizmi yapsam oylemi kalsa fikir paylasirsaniz sevinirim doviz olarak ne yapiim yaparsam

Ben direk 90 tl oldumu gram yapıyorum yoksa para olunca gidiyo...:rolleyes::rolleyes:

ya bu ay benim gider baya artacak sanırım.düğün var. hediye alınacak.üzerime bişiyler alıcam.yaptırmam gereken tahliller var onada sanaırm 600-700 gidecek..pehhhh:KK45:

X