BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bir günaydın da benden
Papatya haklısın pazartesi görünümlü bir çarşamba yaşıyoruz daha elim çalışmaya gitmiyor bir sürü de iş var. Çalışma saatlerinin esnek olması ne güzel, Allah'ım banada öyle bir iş nasip etsin
Evine dönen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz,
Areser çok geçmiş olsun, bu aralar trafikte biraz daha dikkatli olmak lazım. Bugün ay tutulması var insanı ve doğa olaylarını etkilediğine inanırım.
Zytn_lmn, haklısın canım böyle dua etmekte. Ben de diyorum ülkem hakkında en ufak bir art niyet besleyen kim varsa Allah onları kahretsin. Bu düşüncede olanlara fırsat vermesin...

Kaç gündür dışarı çıkıp alışveriş yapmadığım için hiç bozukluğum olmadı. Bugün elime geçenleri kenara atıyorum eve gidincede doğru kumbaraya. Bekereti bol bir gün olur inşallah

ne güzel değil mi haftanın ortası aslında ama haftanın başı.
benim çalışma saatlerim çok esnek. mesela ben bugün işe gelmesem kimse aramaz neden gelmedin demez. arkadaşlaırm merak eder arar. bir şey mi oldu falan diye. ama ben işkolik olduğumdan bu esnekliği pek kullanamıyorum nedense.

günaydın kızlar
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun, bayramda giremedim
hastalanan arkadaşlarıma geçmiş olsun,
areser çok geçmiş olsun
ne çok yazmışsınız ancak okuyabildim:)
ben bayramda ankaradaydım görümceme gittik, masrafımız çok oldu haliyle inşallah toparlarız
biz bayramlarda hep anneannemlerde toplanırdık(geçen sene kaybettik ), sohbet muhabbet güzel sofralar olurdu.
gecen seneden beri bayram benım için hiç bir şey ifade etmiyor eşimin ailesinde de böyle şeyler yok, çok tuhaf ve mutsuz hissediyorum bayramda

Merhaba kızlar tatilden sonra ise başlamak çok zor gelir bana hala da alışma evremdeyim oyüzden ıvır zıvır islerle uğraşıyorum.calistigim yerin verdiği benzin yardımı bitti bayramda 140 liralık benzin aldık araba sanki içiyor benzini

Bayram hasar tespitini hala yapamadım ama eşimin maasini bitirdik bu ay benim maasimi yiyeceğiz eşim treckingi çok sever yıllardır onu vazgeçeriyorum ama artık onun hobisine ortak olmaya karar verdim. Dün bana 50 liraya ayakkabi aldık bu pazar da yürüyüşe gideceğiz bakalım yapabilecek mıyım merak ediyorum:)

papatya son iki aydır benim kilolar aldı başını gidiyor.senin yazdığın topik nasıl,motive olabiliyor musun kilo ve spor konusunda.benim de biraz ihtiyacım var desteğe sanırım.gelsem mi acaba.

Offf yarama tuz bastınnn bende Haziran'da 59 kiloyken şimdi 65 olmuşum vermesi cok zor ama alması kolay oluyor... Oğlumun sunnet düğünü için sıkı bir diyet yapmıştım... Maalesef koruyamadım amacım normal katı kuralları olamayan bir diyet yapmak ama hiç de yapasım yok kilo aldım diyom icraata geçemiyom napsak bir topiğe mi katılsak ne dersin Banusultan?.

gel güzelim, ben de papatyaya takıldım,çıtır annelerin diyet günlüğüne yazmaya başladım.fazlalıklara beraber güle güle diyelim.:)

işe gitmeme 1 saat kaldı..pıtırcıgı hazırlamalıyım..oğlumun okuldan gelince yemesi için birşeyler hazırladım..dersnaye gidecek kıyafeti hazırlandı..bu sabah bayağı iş yaptım..sabah erkenden yastıklarımız vardı onların yununu guneslendirmek için doktum...aksamda kılıflarını yıkadım doldurcam..gece işle ilgili evraklarım vardı onları hallettim...artık yorgunlukta diplerdeyim

oyy benim hayalim de spor yapan,kitap okuyan bir eşti ama olmadı vesselam.
gerçi hakkını yemeyeyim koşu bandımda bir kaç dakika koşmuşluğu vardır.
adam yer yer gram kilo almaz,[en sinir olduğum insan tipi]bana da ne yoruyorsun kendini der.
hiiiç engelleme eşini bence,spor gibisi yok,hele ki açık havada.

kadınların işi hiç bitmez,bazen anam erkek doğursaydı da rahat etseydim diyorum.

kızlar biz ineğe ortak girmiştik. sağolsun eşimin dedesi hepimiz için ödemiş kurbanın parasını. bir kurban parası vermiş olduk yani... bol bol da et getirdik. bizim evde et çok istendiğinden baya kara geçmiş olduk :))

Ayy yukleyemiyorum bi turlu kumbarami bazen hemen yukluyo bazen bole uyuzluk yapio yuklemio

kadınların işi hiç bitmez,bazen anam erkek doğursaydı da rahat etseydim diyorum.

Banusultan, hakikaten bu dünyada erkek olmak varmış. Özellikle ülkemizde sanki Allah'ın emri her işi kadınların yapması. Bazen diyorum Allah emretseydi bu kadar yerine getirmezdiniz diye. Anca kanapeye yatıp tv izlemeyi bilirler. Ayy sinirlendim bak yine

günaydın kızlar.

o bayramda 50'şer tl harclık veren bacının ellerını opucemde ben neredeydı kımdı o

bayramda oglan 130 tl harclık topladı daha ocneden gıer ona oyuncak alırdık bu sefer kumbaraya attırdım ben lazım oldukca sana alıyorum o parada car cur oluyor dıye konustum ıkna ettım attık kumbaraya
bayram boyunca ne kadar attım bılmıyorum ama toplamda 365 tl oldu -130-200 = 35 tl atmıs gıbı duruyorum
son bıldırımden berı tabıkı.
esım yarın maas alacak bakalım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…