BİRİKİMCİ HATUNLAR

eşine ödetme kısmını çok sevdim :) afiumun altını üstünü getirmişsin :) benim yerime de kaymaklı lokum ye farmasi

çok teşekkür ederim canım

Geçmiş olsun canım
gunaydin kizlar ankaraya yola ciktik simdi duzcedeyiz :)

hayırlı yolculuklar canım

lavin ünvanını layıkıyla yaşa :) eşin çok önemsiyor anladığım kadarıyla. misafir ziyaretinden yırtmana da sevindim. ben kimseye gitmedim memleket dışında bayram geçirince sevmiyorum bi sürü kişiyle aynı ortamda olup el öpmekten dudaklarımın aşınmasını :)

hayırlı olsun hangi kitağları aldın canım
Fransız Teğmenin Kadını
Siddharta
Galiz Kahraman
Nar Ağacı
Kar Kurdu
Körlük
Aile Çay Bahçesi
Dublörün Dilemması
Harmattan
Kabil

Aldıklarım bunlar canım, uzun zamandır okumak istediğim kitaplardı. Bir de evdeki bilmem kaç kitabı bitirsem keyfime diyecek olmaz

Valla canım aslında bu ikinci deneyimim Evlendikten 2-3 hafta sonra da sağdıç eşi olmuştum. Ama bunda biraz tedirginim, hem eşimin kuzeni damat, hem soğuklardan ne giyeceğim diye gerildim hem de gelin hanım 18 yaşında. Yani çok eşlik edebileceğim biri de değil. Allah'tan eşim gelinle kuaföre git diye tutturmadı, ama düğünde-kınada kaçış yok.

_Lavin_ klay gelsin canım. Benim oğlan tek olduğundan mıdır nedir pek nazlıdır. Bir de kız olsaymış ne olurdu bilmem. Kitaplarını güSel günlerde okursun inşallah. Montunu da güle güle kullan.
delimideli iyi yolculuklar dilerim

iyi okumalar o zaman canım. çocuklarına çok güzel b hazine bırakıyorsun. eşin seviyor mu kitapları

bizde bildiğim kadarıyla sağdık eşliği ünvanı yok. sağdıç kavramı var ama hatunlara pek bi görev düşmüyor. aa kız daha minnakmış

papatya erkekler daha nazlı ya. bak eşinden yola çıkarak tüm erkeklere kadınlar daha güçlü . babam hasta olsa evde inlemeler vs kesilmez annem hastlansa dikkat bile çekmiyo :)

Günaydın hanımlar. Bende dün sabah geldim. Ama dünden bu sabaha kadar dinlene dinlene uyudum resmen. Düğün,Bayram derken ammada yorulmuşum. Soğuk zaten başlı başına yorgunluktu zaten. Benim oradaki eve acilen soba almam lazım. Ama kışında pek gitmiyoruz. Odun al,odunu kestir,taa 5. Kata çıkar falan değermi bilmem. Klimada o soğukta işe yaramıyo diyolar,bilemedim
Lavin valla bende düğünde resmen dondum. Takıdan sonra hemen eve dönüp kotumu giydim,öyle devam ettim ne yapayım
Kumbarada 110 birikmiş. Bir sürüde masraf oldu üstelik. Oğlumu kandıramadım vermedi harçlığını kereta. Vereydi iyiydi.
Bende bugün eşime takıldım şu giydiğin monttan banada alaydın ya diye,alayım bugün dedi. Öylesine takılmıştım aslında ihtiyacım yok. Alsın ama fazla mal göz çıkarmaz

Teşekkür ederim canım, Allah oğluna gelecekte inşallah nazını çekecek kadar çok seven bir eş nasip eder.

bizde bildiğim kadarıyla sağdık eşliği ünvanı yok. sağdıç kavramı var ama hatunlara pek bi görev düşmüyor. aa kız daha minnakmış

Canım zaten pek bir şey düşmüyor. Düğün- kına- nişan boyunca yanlarında eşlik ediyoruz. Mekanda da zaten iki yanlarına oturuyoruz. Bir de kuaförde eşlik etmek gerekiyor. Böyle işte. Eşime düşüyor işin çoğu.

Evet damat eşimle yaşıt, 31 yaşında. Kız da sanırım geçen yıl mezun olmuş liseden. Yaş farkları bayağı var ama kendileri için sorun yok. Görücü usulü değil zaten evlilikleri.

iyi okumalar o zaman canım. çocuklarına çok güzel b hazine bırakıyorsun. eşin seviyor mu kitapları

Eşimin kitaplarla hiçbir ilgisi yok O futbol delisi, benim hiç hayal etmediğim bir şeydi böyle olması. Başta sevdireyim dedim, beraber okuruz dedim ama olmadı. İki farklı kutup gibiyiz

mutluluarsa sıkıntı yok :) güzrl bi uygulama ama ya. kızın yanaında damatın yanında birilerinin olması ve işi yüklenmeleri. normalde gönüllülük olur onda da sıkıntı vs olabilir. o zaman senin düğünde sağdıç eşi yoktu :)

Eşimin kitaplarla hiçbir ilgisi yok O futbol delisi, benim hiç hayal etmediğim bir şeydi böyle olması. Başta sevdireyim dedim, beraber okuruz dedim ama olmadı. İki farklı kutup gibiyiz
futbol sevmeyen erkek nerdeyse yok canım. sana müdahale etmiyosa sorun yok :)

Evet canım o zamanlar bekardı eşimin kuzeni. Hatta annemler sağdıç evli olur dediler ama en yakını da o olduğu için bir mahsur görmedim ben. Fotoğraf çekiminde çiçeğimi tuttu, gelinliğimin eteğine kadar düzeltti Allah razı olsun. İnşallah biz de onun düğününü en güzel şekilde geçirmesine yardımcı olacağız.

Bu sağdıç olayı biz de yok. Yani adet değil. Ama değişik bir uygulama. Aslında gelin damat içşn de rahatlık olur. Kolay gelsin _Lavin_
@zytn_lmn hoşgeldin. Benim oğlum da aldı harçlık ama o lafını bile ettirmez. Kendi biriktirir. Sonra da istediği birşeyleri alır.
Ben de az önce kştap yurdundan 3 adet kştap aldım. İdefixde aynı kitaplar daha pahalı tuttu.
3 kitabı bir daha ki ayın 5 ine kadar okuyamam zaten. Bunlar bitmeye yakın iken yeni kitaplarımı alırım inşallah.
Aslında markete de gitmemiz gerek ama nasıl üşeniyorum. Listem hazır da dinlenmek istiyorum bugün.

Nerde o eski bayramlar diye serzenişte bulunsakta değişen bayramlar değil biz insanlarız...zaten nedense insan hep geçmişte daha mutlu oldunugu dusunur...Ben bayramımı cok sukur hala eskisi gibi yasayanlardanım...kalabalık ailem var...kardeslerler bir araya gelinmeler...sabah kahfaltıları..akşam cayları ...bol sohbetler...eşimin ailesiylede ole...görümcemleri cok seviyorum..onlarla bir araya gelmekten cok zevk alıyorum...dolu dolu bayramdı..bugun biraz iş yapmalıyım..yarın malum iş bası...tek buruk yanımız kayınvalidemin durumu..oda inş ameliyat olup sağlığına bir an once kavuşur..yarın kızımı komsuma ilk defa bırakcam..inş durur minik kuzum..bu bayram oğlum harçlık topladı ama bir okadarda dağıttık:) bugun işimi halledebilirsem kendimize vakit ayırıp dışarı gezmesi düşünüyoruz eşimle...çocukları gezdircez...benden bukadar şimdilik..hepinize huzurlu günler...Evimizdeki huzur mutluluk budur..

inşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…