BİRİKİMCİ HATUNLAR

M maviduvar1 hosbulduk canım. Seninki yine iyiymiş,benimki kendide harcamıyo:KK35:18 yaşını bekliyo,lamborghini alacakmış kendine(doğru yazdığıma emin bile değilim,araba işte):KK53:Dahada 6 yaşında. Pinti olacak kesin. Babası kılıklı
Bende idefix den alıyorum. Barış manço kültür merkezi var burda. Eskiden oradan alırdım ama idefix fiyatları daha uygun oraya göre.kitap yurdunada bir bakayım iyisi. Aslında kiralık olsa ne güzel olur. Eşim kitap okumaz,benide pek anlamaz. Çabukta okuyorum adam idare et diyo her kitap aldığında.:rolleyes:Nasıl olacaksa..

evet kiralık olsa ne güzel olurdu,ben de nadir de olsa okumaya çalışıyorum,bebişten önce bayağı okuyordum,az büyüsün,kitap okuma saati yaparız biz de

Merhaba kızlar, kocalar hep aynı demek. Ben kitap alınca eşimde heveslenir alır ama daha bitirdiğini görmedim. Okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var ama dayanamayıp yine alıyorum:KK68: İlerde çok büyük bir kütüphanem olsun istiyorum. Evim müsait olursa bir odasını sırf bu iş için ayıracağım. Keşke okumak için daha çok zamanımız olsa:KK66:

M maviduvar1 hosbulduk canım. Seninki yine iyiymiş,benimki kendide harcamıyo:KK35:18 yaşını bekliyo,lamborghini alacakmış kendine(doğru yazdığıma emin bile değilim,araba işte):KK53:Dahada 6 yaşında. Pinti olacak kesin. Babası kılıklı
Bende idefix den alıyorum. Barış manço kültür merkezi var burda. Eskiden oradan alırdım ama idefix fiyatları daha uygun oraya göre.kitap yurdunada bir bakayım iyisi. Aslında kiralık olsa ne güzel olur. Eşim kitap okumaz,benide pek anlamaz. Çabukta okuyorum adam idare et diyo her kitap aldığında.:rolleyes:Nasıl olacaksa..

İdare et mi:KK70::KK70::KK70:

Bu arada kızlar ukitap diye bir site var. Ordan okuyup kütüphanenize koymak istemediğiniz kitapları satabilir ya da takaslayabilirsiniz. Yine kitaplarını satan üyelerden kitap da alabilirsiniz. Ben bu dediğim kitapları oradan aldım mesela. Oldukça makul oldu kitapların etiket fiyatlarına göre.

Kart kesiminden sonra yaptığımız klasik harcamaları yapıyoruz. Arabaya mazot aldık. 175 tl. Yarın da markete gideceğim. Onunda 250-300 arası tutacağını düşünüyorum.
Sonrasında da kartı mümkün olduğunca az kullanarak inşallah bu ay 2500 tl ile kapatacağız

Kızlar herkese selamlar

Biz biraz önce döndük inanılmaz yorulduk yollar felaket 6 saate yakın sürdü yol:KK43:

İnanılmaz yoğun bir bayram geçirdik, hayatımda ilk defa kurban etiyle uğraştım hem de saatlerce dur durak bilmeden...

Eski mesajları pek okuyamadım ama en kısa okuyacağım inşallah...

Bir bayramı daha huzurla atlattık..Allah nice bayramlara sevdiklerimizle...yorgunluk cayıda ustune iyi geldi...birde film izlersem tam olcak:) oğlum derslerini halletti..pıtırcıkta cok yoruldu.uyudu...zamanım bana kaldı..yarın işbası..

Dört gunün sonu da Bayram gezmelerimiz nihayet bitti aslında tam bitmedi ama güm yetmedi eşimin tarafı cok kalabalık benimkiler de var hepside ayrı ayrı yerlerde Bayram yorgunluk oluyo bizim için bide dönüşte ufak bir kaza atlattık önümüzdeki arabanın önüne köpek çıkmış vurmasak için aniden durdu bizde ona çarptık Neyseki bizlerde bişey yok ama cocuklar cok korktu... Benimde kart kesilmiş gecen aydan 300 tl eksik bu ayda 300 eksiltmek istiyorum bakalım inşallah yaparım...bugunde 10 tl attım kumbarama....

Günaydın hanımlar
Yeni bir hafta ama bu Pazartesi görünümlü Çarşamba. Hiç işe gidesim yok. Acaba gitmesemmi diyorum valla şeytan dürtüp duruyor. Ama yapmam gereken işler de var.
Güzel bir hafta olur inşallah. Bol birikimli az harcamalı

günaydın kızlar.
ev ahalisini bir bir evden gönderiyorum.
ev boşaldıkça kafam rahatlıyor yahu.5 gündür ne istekleri bitti,ne keyifleri.ben de dinleneyim biraz ama ya.
ne güzel kitapsever kaynıyor bizim topik.
ben d&r dan alıyorum son bir kaç aydır.kiler ve makro da güzel kitap indirimleri yapıyor arada da oradan alıyorum.son iki kitabım kaldı okunmadık.değiş tokuş yapacak bir arkadaş olsa iyi olurdu aslında.

papatya son iki aydır benim kilolar aldı başını gidiyor.senin yazdığın topik nasıl,motive olabiliyor musun kilo ve spor konusunda.benim de biraz ihtiyacım var desteğe sanırım.gelsem mi acaba.

Dört gunün sonu da Bayram gezmelerimiz nihayet bitti aslında tam bitmedi ama güm yetmedi eşimin tarafı cok kalabalık benimkiler de var hepside ayrı ayrı yerlerde Bayram yorgunluk oluyo bizim için bide dönüşte ufak bir kaza atlattık önümüzdeki arabanın önüne köpek çıkmış vurmasak için aniden durdu bizde ona çarptık Neyseki bizlerde bişey yok ama cocuklar cok korktu... Benimde kart kesilmiş gecen aydan 300 tl eksik bu ayda 300 eksiltmek istiyorum bakalım inşallah yaparım...bugunde 10 tl attım kumbarama....
geçmiş olsun araser.allah beterinden korusun.

Cnm esim belediyede temizlikci sokaklari flan yikiyor cop arabalarinda calisiyor gunlulk rant parasi aliyorlar
ornek veriyim , senin evinin onu temizlencek baya kirlu belediyeden adam gelip temizliyorlar kisi basi 5-10veriyo ev sahibi
yada hurda satiyorlar ordan para aliyo 5-10tl gibi bisi gunluk harclik ciiyor yani
kadrolu elemam degil belediyede o yuzden boyle imkanlari var kadrolular boyle yapamiyorlarmis
peki aylık maas almıyormu?

Bana gün ayalı çok oldu aslında ama bi günaydında benden:KK68:
areser areser çok geçmiş olsun allah beterinden korusun
Her yer nasıl karıştı böyle. Eşim dün bağcılarda o hengâmenin içindeymiş. Allah korusun ,kimi ekmeğinin peşinde,kimi okulda,şu veya bu sebeple dışarı çıkmak zorundayız. Bu istanbulda resmen şansa yaşıyoruz. Allah yardımcımız olsun,yönünü şaşırmışları ıslah etsin,ıslah olmayanlarıda kahretsin ki,masum insanların canını yakmasın.
Tövbe ya sabah sabah beddua...bende bi tuhaf oldum bu aralar

Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.
günaydın kızlar.
ev ahalisini bir bir evden gönderiyorum.
ev boşaldıkça kafam rahatlıyor yahu.5 gündür ne istekleri bitti,ne keyifleri.ben de dinleneyim biraz ama ya.
ne güzel kitapsever kaynıyor bizim topik.
ben d&r dan alıyorum son bir kaç aydır.kiler ve makro da güzel kitap indirimleri yapıyor arada da oradan alıyorum.son iki kitabım kaldı okunmadık.değiş tokuş yapacak bir arkadaş olsa iyi olurdu aslında.
Ayyyy ne güzel. Kariyer yapacağım diye yıllarca eşek gibi çalıştım ama ben evde olmak istiyorum ya... Oğlumla ilgilenmek temizlik yapmak yemek yapmak. Ne yalan çelişki bu böyle
papatya son iki aydır benim kilolar aldı başını gidiyor.senin yazdığın topik nasıl,motive olabiliyor musun kilo ve spor konusunda.benim de biraz ihtiyacım var desteğe sanırım.gelsem mi acaba.
Canım bn de bu 5 günde 2 kilo almışım. Belki ödem falandır diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum.
O topikte 6-7 kişiyiz ama güzel dostluklar kurduk. Aramızda 20 kilo veren de var benim gibi bir ileri bir geri gidende. Gel canım bekleriz seni. Motivasyonda bazen artıyor bazen de düşüyor.
Günaydın bayanlar
Benim de ekders yatmamış henüz. Bu ayki hedefim ekders ile ev ihtiyaçlarını karşılayıp maaştan kalana fazla dadanmamak. Pek mümkün değilmiş gibi ama deneyeceğim.
Ohoooo bizim ders ücreti çok geç yatar bu ay. Sayın hocalar ücret formalarını verirlerse.
Bu arale biz çok sıkışığız. Para koymak şöyle dursun eksiye geçmeden ayı bitirmek istiyoruz.

X