Günaydın kızlar
math27 hayırlı olsun canım. Tatlı heyecanlar bunlar tadını çıkar.
Oğlum sabaha kadar ateşten yandı durdu. Şimdi biraz uyuyor. Haliyle ben de çok yorgunum.
Biz de bu Bayram annemler ve kardeşim geldiği içşn hiç biryere gitmiyoruz.
Teşekkürler :) papatya seninde oğluna geçmiş olsun bi an önce iyileşir inşallah.Papatyacim ogluna çoook gecmis olsun .. havalar bir sıcak bir soguk derken ozellikle gün icinde o kadar değişiyor ki etrafta resmen salgın var ...,.
Math27 size de kolay gelsin .. Rabbim güzel telaslarımizı eksik etmesin
mutluluklar şimdiden hadi bakalım :)Kızlaar bugün büyük gün :) bana dua edin olur mu:)
tabii ki kalkarsın.günaydınlar. bugün geri dönüş benim için inşallah trafik azdır. kızlar artık yalnız yaayacağım. hayatımda ilk kezhayırlısıyla altından kalkarım inşallah
canım ünide abimle birlikte kaldık ev hayatıyla ilgili sıkıntım yokta işte yalnız kalmak vs ben ailemle gayet iyiydim bakalım. iş ev derken geçecek. ama aile yanı en güzelitabii ki kalkarsın.
evlenmeden önce ben de çok isterdim böyle bir imkanımın olmasını.bence çok şanslısın,hayatı kısa yoldan öğreneceksin.
insl alisirsin cnm yalniz kalmayacanım ünide abimle birlikte kaldık ev hayatıyla ilgili sıkıntım yokta işte yalnız kalmak vs ben ailemle gayet iyiydim bakalım. iş ev derken geçecek. ama aile yanı en güzeli
aynen yahersey masraf hersey ofof