BİRİKİMCİ HATUNLAR

Papatyacim ogluna çoook gecmis olsun .. havalar bir sıcak bir soguk derken ozellikle gün icinde o kadar değişiyor ki etrafta resmen salgın var ...,.
Math27 size de kolay gelsin .. Rabbim güzel telaslarımizı eksik etmesin
Teşekkürler :) papatya seninde oğluna geçmiş olsun bi an önce iyileşir inşallah.

Merhaba arkadaşlar, dün çok yoruldum yemekli misafirim vardı, tam 15 kişiydik. Onların yemeği çayı kahvesi derken akşamda arkadaşlarım geldi bayramlaşmaya, her zaman ki gibi en çok yorulan evin kadını yani ben oldum. Bazı arkadaşlar kalabalık geçen eski bayramlardan bahsetmiş, bekarken dedem sülalenin en büyüğü olduğu için herkes bize gelirdi annemle mutfaktan çıkamazdık, evlendim kayınvalidem bizde diye herkes bize geliyor, yine bayramım mutfakta geçiyor. Benim için artık bayram değil eziyete dönüşüyor. Bu konuda çok dertliymişim ayol
Sabah mutfağı toparladım, su böreğim ve baklavam vardı, yanına da pasta yaptım. Şimdi biraz dinleneyim akşamda bayramlaşmak için komşularıma uğrarım.
Bu aralar bizde birikim yok ama çocuklar oldukça karlı geçirdi bayramı.
Bayramda en güzeli çocuk olmak zaten

Merhaba kızlar
Geçmiş olsun dilekleriniz içşn çok teşekkür ederim. Oğlum daha iyi şimdi. Ben de daha iyiyim. Bugün etleri hallettik. Bir kısmı kıyma birazı sucuk ve kuşbaşı şeklinde oldu. Bir kısmını da dağıttık. Ama o kadar çok yoruldum ki.
Bugün kart kesildi. Aylardır 4000 tl min altına inmiyordu. Hatta geçen ay 4800 tl gelmişti. Bu ay 3050 tl gelmiş. 1260 tl si taksit zaten. Bir de son günlerde Bayram içşn tatlı market alışverişi ve hem benim hem de oğlumunhasgalığı nedeniyle hastane eczane girdi. Allah beterinden korusun nBu ay okul alışverişi de vardı. Kartla her aldığımızı yazdım bir kenara. Çok gereksiz harcama yok ama yemek fazla olmuş dılarda yediğimiz.
Gelecek ay taksit azalıyor ve hedefimiz 2500 tl ye indirmek.
Başbakan açıklama yapmış. Akademisyenlere zam diye. Ama sadece araştırma görevlilerine zam yapacakmış. Biz ne olacağız bir açılmala yok.

Slm kızlar bayraminiz kutluolsun. Allah hepimizin kurbanını kabul etsin.rabbim bu yıl kesemeyenlere seneye kesmeyi nasip etsin:)
eşimin teyzeleri almancı, kv.deydiler sürekli onlarla beraberdik son üç gündür evi otel gibi kullanıyordum eski mesajlari da ancakokudum
Math cim tebrik ederim canım mutluluklar.dilerim:)
Dün kumbarayi actik 45 lira para çıktı. Bayramlasmaya bursaya geldik. Bursada bozuklukları yol parası yapıyoruz iyi oluyor butun paralar bize kalıyor:)arife günü maaş yattı hedefim yatan parayı inşallah ellememek.
Herkese iyi uykular:)

selam kızlar,günaydın hepinize.
Varyemez ne güzel yazmışsın canım benim,çok sağol.sen de öp kuzucukları.
bu bayram biraz daha iyi geçti benim için,zamandan güzel merhem yokmuş onu anladım.
M maviduvar1 geçmiş olsun yavruna,inşallah iyileşir kısa zamanda canım.
delimideli ne tatlı yazıyorsun canım sen ya,çok şekersin gerçekten.
math27 haydi bakalım hayırlısı.nasıl geçtiğini bize de yazarsın artık.
lemide allah kolaylık versin,bayram güzel ama gezip tozup,köşeye oturup önüne hazır bekleyenler için.iyi anlaıyorum seni güzelim.

günaydınlar. bugün geri dönüş benim için inşallah trafik azdır. kızlar artık yalnız yaayacağım. hayatımda ilk kez hayırlısıyla altından kalkarım inşallah
tabii ki kalkarsın.
evlenmeden önce ben de çok isterdim böyle bir imkanımın olmasını.bence çok şanslısın,hayatı kısa yoldan öğreneceksin.

tabii ki kalkarsın.
evlenmeden önce ben de çok isterdim böyle bir imkanımın olmasını.bence çok şanslısın,hayatı kısa yoldan öğreneceksin.
canım ünide abimle birlikte kaldık ev hayatıyla ilgili sıkıntım yokta işte yalnız kalmak vs ben ailemle gayet iyiydim bakalım. iş ev derken geçecek. ama aile yanı en güzeli

selamlar su faturası gelmiş. 55 tl geçen aydan da borç varmış kaç tl normal ki?
taksi 10 tl gitti.
markete gittim kahvaltılık vs 50 tl karttan geçirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…