BİRİKİMCİ HATUNLAR

bugün günübirlik afyona gezmeye ve de alışverişe gittik

çocuklara mont , pantolon alındı 183 tl

çay açma pasta vs içecekler filan 30 küsur tl
akşam yemeği 79 tl
nevresim takımı aldım taç indirimdeydi 55 tl
sucuk 85 tl
lokum pişmaniye vs 38 tl
migrostan gezerken aldığımız içecekler vardı 10-20 arası da onlar tutmuştu
eşime gömlek tişört 100 tl bildiğim kadarıyla
bunları eşime ödettim tabikide

kendim ise kaban ve de eşarp aldım 270 tl

Merhaba kızlar
Misafirlerim gitti bugün. Arkasından evi temizledim nevresimleri yıkadım. Sonra da komşulara Bayram ziyaretine gittik. Yarın evden çıkmayı düşünmüyorum.
Biraz kıyma kavuracağım
Varyemez Varyemez güle güle kullan canım aldıklarını.
Bizim de din kart kesildi demiştim ya. Yeni ay için kartta 996 tl taksit var. Bu ay kart limitini 2500 tl diye düşündük bakalım tutacak mı?
Başka şeylerden kısamıuıtuz maalesef. Sadece kartı azaltabiliriz

günaydın arkadaşlar.
farmasim güle güle kullanın aldıklarınızı.
papatya ben de evde keyif yapmak istiyorum bugün.azıcık işim var.
biraz da spor yaparım.
dün pilatese başladım,ilk gün sadece 30 dk yapabildim ama yetti,kaslarım sızlıyor,vücut hamlamış.ara vermek iyi olmuyor sporda.

selamlar su faturası gelmiş. 55 tl geçen aydan da borç varmış kaç tl normal ki?
taksi 10 tl gitti.
markete gittim kahvaltılık vs 50 tl karttan geçirdim.
biz 4 kişiyiz aylık su harcamamız 30 tl civarı.senin ilk ay temizlikten falan yüksek gelmiştir,diğer aylarda 15 i geçmez zannımca.

günaydın kızlar
biz de et işini bitirdik,ALLAH hepimizinkini kabul etsin
şu anda bizim de aylık 1200 ev kredi borcu var,memlekette,ben kiraya verelim diyorum,eşim yazın ne yapacağız,gidelim orda oturalım diyor
600 kira masrafı var,1000 tl lik kredi kartı borcu,yemekti,doğalgazdı,elektrikti derken pek birikim yapamıyoruz,bebişe de mama sandalyesi,yürüteç,kışlık kıyafet aldık 400 e yakın masraf tuttu,daha bişey almayız galiba uzun süre

akşam yemeği 79 tl
sucuk 85 tl
lokum pişmaniye vs 38 tl

eşine ödetme kısmını çok sevdim :) afiumun altını üstünü getirmişsin :) benim yerime de kaymaklı lokum ye farmasi

Günaydın kızlar
Hiç dinlenemedim. Oğlum sabah 7 de uyandı. Bebek gibi hadi kalk diye diye uyutmadı beni.
Bugün pek işim yok. Dünden yıkanan çamaşırlar var. Katlanacak. Biraz kıyma kavuracağım. Akşama yemek yaparım. Dışarı çıkmayı da planlamıyorum. Sanırım ödev yaparız biraz. Çünkü Bayram boyunca hiç bakamadık.

Günaydın kızlar
Hiç dinlenemedim. Oğlum sabah 7 de uyandı. Bebek gibi hadi kalk diye diye uyutmadı beni.
Bugün pek işim yok. Dünden yıkanan çamaşırlar var. Katlanacak. Biraz kıyma kavuracağım. Akşama yemek yaparım. Dışarı çıkmayı da planlamıyorum. Sanırım ödev yaparız biraz. Çünkü Bayram boyunca hiç bakamadık.
kolay gelsin canım.

Günaydın kızlar
2 gündür hapşırık ve burun akıntısı halindeyim. Soğuk aldım sanırım. Maalesef son zamanlarda bünyem çok zayıfladı, ama ağır hasta değilim şükürler olsun.
Dün evdeydim, 1-2 misafirimiz oldu. Zaten bu bayram gezmedik de. Benim eşimin sülalesi çok kalabalık, geçen bayram herkesi gezdik, ama iade ziyaretine pek kimse gelmedi, eşim de sinirlendi bu bayram gezmedik aileler dışında pek kimseyi.

Cuma günü malum nişan var, ben de sağdıç eşiyim. Okul çıkışı kuaföre gidip bir şeyler yaptırmam lazım. Bir de nişan halı sahada yapılacak, totomuz donacak tabiri caizse. Sağdıç eşi olmasam çekicem kazak-kot gidicem ama. Olmuyor işte, elbise aldım mecbur.

Günaydın kızlar

Oyy senin oğluşun pek bi nazlıymış:emir_bebek:Kolay gelsin ödevlenize.

akşam yemeği 79 tl
sucuk 85 tl
lokum pişmaniye vs 38 tl

Güzel günlerde kullanın ailecek.

Ben de bayram günü gittim deri mont aldım, hanemden 100 tl eksildi.
100 tl de kitap alışverişi yaptım.

X