- 24 Ağustos 2011
- 2.354
- 1.839
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
liste ilk sayda canımİyi akşamlar kızlar liste oluştumu ?
biz 4 kişiyiz aylık su harcamamız 30 tl civarı.senin ilk ay temizlikten falan yüksek gelmiştir,diğer aylarda 15 i geçmez zannımca.selamlar su faturası gelmiş. 55 tl geçen aydan da borç varmış kaç tl normal ki?
taksi 10 tl gitti.
markete gittim kahvaltılık vs 50 tl karttan geçirdim.
eşine ödetme kısmını çok sevdim :) afiumun altını üstünü getirmişsin :) benim yerime de kaymaklı lokum ye farmasibugün günübirlik afyona gezmeye ve de alışverişe gittik
çocuklara mont , pantolon alındı 183 tl
çay açma pasta vs içecekler filan 30 küsur tl
akşam yemeği 79 tl
nevresim takımı aldım taç indirimdeydi 55 tl
sucuk 85 tl
lokum pişmaniye vs 38 tl
migrostan gezerken aldığımız içecekler vardı 10-20 arası da onlar tutmuştu
eşime gömlek tişört 100 tl bildiğim kadarıyla
bunları eşime ödettim tabikide
kendim ise kaban ve de eşarp aldım 270 tl
olabilir ilk ay annem evi yıkadı resmen :) ben suyla fazla haşır neşirim :)biz 4 kişiyiz aylık su harcamamız 30 tl civarı.senin ilk ay temizlikten falan yüksek gelmiştir,diğer aylarda 15 i geçmez zannımca.
kolay gelsin canım.Günaydın kızlar
Hiç dinlenemedim. Oğlum sabah 7 de uyandı. Bebek gibi hadi kalk diye diye uyutmadı beni.
Bugün pek işim yok. Dünden yıkanan çamaşırlar var. Katlanacak. Biraz kıyma kavuracağım. Akşama yemek yaparım. Dışarı çıkmayı da planlamıyorum. Sanırım ödev yaparız biraz. Çünkü Bayram boyunca hiç bakamadık.
Günaydın kızlar
Hiç dinlenemedim. Oğlum sabah 7 de uyandı. Bebek gibi hadi kalk diye diye uyutmadı beni.
Bugün pek işim yok. Dünden yıkanan çamaşırlar var. Katlanacak. Biraz kıyma kavuracağım. Akşama yemek yaparım. Dışarı çıkmayı da planlamıyorum. Sanırım ödev yaparız biraz. Çünkü Bayram boyunca hiç bakamadık.
bugün günübirlik afyona gezmeye ve de alışverişe gittik
çocuklara mont , pantolon alındı 183 tl
çay açma pasta vs içecekler filan 30 küsur tl
akşam yemeği 79 tl
nevresim takımı aldım taç indirimdeydi 55 tl
sucuk 85 tl
lokum pişmaniye vs 38 tl
migrostan gezerken aldığımız içecekler vardı 10-20 arası da onlar tutmuştu
eşime gömlek tişört 100 tl bildiğim kadarıyla
bunları eşime ödettim tabikide
kendim ise kaban ve de eşarp aldım 270 tl
gunaydin kizlar ankaraya yola ciktik simdi duzcedeyiz :)