- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- Konu Sahibi olcayayana
-
Merhaba sterlini neden tercih ettiğinizi öğrenebilir miyim. Ben paralar elimde kalmasın bişey yapayım diyorum ama altın uçuşta. Sterlinin bi avantajı var mı acaba?Bu arada kumbarada ki paralar sterlin oldu üzerine birazcık daha ekledim 20 sterlin aldım kumbaraya attım
afiyet olsunMerhaba kızlar
Ben de öğle yemeğine 6.5 TL verdim. Bu paradan artan 3.5 TL yi kumbaraya atacağım.
Pazar günü pazardan taze bezelye almıştım bir kilo. Yardımcımız pişirmiş. Yarısını buzluğa atmış. Bezelyemin yanına da bulgur pilavı yoğurt salata ile yemeğimizi yedik.
altın pahalı geldi şu ara o yüzden döviz olsun diye düşündüm.belki daha sonra altın da alabilirim.sterlini de açıkçası euro ve dolar biraz riskli göründü gözüme bir de yakın zamanda dışardan türkiyeye yüklü miktarda para gelecek ya euro ya dolar o zaman düşermi acaba diye fikir yürüttüm avrupa da amerikada pek iç açıcı görünmedi gözüme tabi tamamen benim fikrim.tl olsa kesin harcarım o yüzden şimdilik serlin kalsın.Merhaba sterlini neden tercih ettiğinizi öğrenebilir miyim. Ben paralar elimde kalmasın bişey yapayım diyorum ama altın uçuşta. Sterlinin bi avantajı var mı acaba?
7-8yıl önce çeyrek 72-74 liraydı şimdi 194 uzun vadede çok iyi de ortam karışık kısa vadede ne olur bilmiyorumaynen napıcaz bılmyorum boyle mı surecek acaba
Günaydınlar geç oldu ama :) sınav öncesi yarım gün izinli olunca yatak keyfi yaptık oğluşumlagunaydın herkese
hoşgeldinBende bugün 0cıyım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?