- 29 Mart 2015
- 891
- 1.124
- 53
- 42
- Konu Sahibi olcayayana
-
güzelmişbende bugun sınav gorevıme gıdıp geldım aksama adar hedefım hıc para harcamamak
anlamadım nede yarışıyorsunuz merakta ettim
Ben vadeli hesap açtırdım vergi aylık bir miktar kesiliyor. Vadeli de mi önermiyorsunuz?tavsiyem herseye heveslenip aman aman eksik olmasın dememek ve her ay mecburmussun gibi belli bir miktarini altın veya dolar euroya ayırmak haa bankalara da yatırdım ama aylık dosya mesguliyet vs vs masraf kesiyolar her kurus bizim için degerlidir en güzeli evde saglama almak
ufak miktarlar evde olurda fazlası için ev bu zamanda sakat benceBen vadeli hesap açtırdım vergi aylık bir miktar kesiliyor. Vadeli de mi önermiyorsunuz?
hadi ya bizde daha vahim ekside kapatıyoruz bazı aylar.peki hapı yutmuşuz da çözüm hakkında fikir verdi mi?Bugün bir Sayfada okudum
Gelirin yüzde 37nin üzerinde aylık borç varsa, hapı yutmuşsunuz diyordu
Bizim gelir 3500,gider de onunla denk.
Ben çoktan hapı yutmuşum
Kredi kartını azaltmaya çalışıyorum ki,birikime geçeyim
Giderleri tek tek yazın,takip edin diyorhadi ya bizde daha vahim ekside kapatıyoruz bazı aylar.peki hapı yutmuşuz da çözüm hakkında fikir verdi mi?
güzel demiş zaten kendi adıma yaptığım harcamanın eskisiyle alakası yok ama eski borçlar yetiyor fazlasıylaGiderleri tek tek yazın,takip edin diyor
Giderleri azalınca,kredi kartı kullanma diyor
Yani para harcamayın diyor canım..
aynen destek olalım birbirimize güzel bir birikim yapalımBorçlarımız, kredi kartı, kredi, faturalar falan var ama küçük küçük birikim ayırıyorum yine de
Yoksa hiç biriktiremeyeceğiz
aynen yzınca farkediliyorBuraya her gün yazalım ne kadar harcadığımızı.
Böylelikle gereksiz harcamaları da görmüş oluruz.
evet bir oğluşum var dört yaşında sende@harmonia33 çocuk varmı evli misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?