- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
- Konu Sahibi olcayayana
Iki oğluş var 9 ve4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bağışlasın. Benim kuzum iki gündür grip onunla uğraşıyorum.allahtan evde olduğum döneme denk geldi. yarın yarım gün gidip dönücem aklım onda kalmayacakIki oğluş var 9 ve4
hepimizinkini bir de benim ki okula başlasaydıAllah bağışlasın çcuklarınızı.
Benim de bi oğlum var. 11 yaşında
Zorunlu ihtiyaç için alımlarda bile para harcayınca mutsuz oluyorum ben artik ya.Ben eskiden öyle çok para harcardım ki şimdi ben Bile inanamıyorum. Sürekli alıyordum.
Artık hiç keyif almıyorum almaktan.
Almamak Mutlu ediyor beni
darısı başımaZorunlu ihtiyaç için alımlarda bile para harcayınca mutsuz oluyorum ben artik ya.
Cimrileştim iyice
işte aynı ben ama ben 15.30a kadar okuldayım canımYarında para harcamamayı planlıyorum yarım gün okuldayım kahvaltıyı evde yaparım. Zaten diyetteyim öğle yemeğimi de yanıma alırım. Bir taşta iki kuş
Beth18 idolümsün o zamansabırde ben her zaman tutumlu olmusumdur hatta ablamın dolaplar dolusu ayakkabısı vardır bana da sureklı kıyaft al eskılerı gıyme dıyıp duruyo ben de bı kac bısey aldım ama gercekten bı almaya baslayınca ınsan kendını durduramıyo
Ev kendi evimiz cnmkaramelli_turta ben sende o potansıyelı goruyorum canım ınsallah kısa zamanda kalkınma saglayacaksın aılene evınız var mı canım pekı eger yoksa hemen ev hayallerı kuralım
Eğer kilo almazsam Kıyafetlerim 2 3sezon gider belki daha fazla.alma boşver canım ya ohh ne guzel bak ev kendınızınmış benım ıkı sıyah pantolonum var 3yu almıyorum degıstırıp degıstırıp gıyıyorum(renk olarak baska renklerde de baya var) dıyorum kı bunu alacagım parayla baska seyler yapabılırım tutuyorum kendımı. ama bu sezon ındırımınden baya parca aldım ındırımden almak cok daha mantıklı aralarında ucurum olabılıyo bazı parcalarda
psıkolojınde duzelmıs o zaman sımdı cok sukur :) aynen canım cunku ınsan anılarını hatırlayınca gıttıgı yerlerdekı fotografları gorunce cok mutlu oluyorBeth18 alışveriş çılgınlığı yaşadığım dönem aslında psikolojikmiş. Yani psikoloğum öyle demişti. İşimin stresi, psikolojik baskı, mobbing beni alışverişe yöneltmiş. Şimdi iyiyim çok şükür. Evet hunharca para harcadım. Ama en azından içimde kalmadı. Onun da insanı bi yere kadar Mutlu ettiğini gördüm.
Uçak bileti falan alınacaksa gözüm hiçbirşey görmez şimdi o ayrı. Gezmeye tozmaya harcadığım paraya acımıyorum hiç.
kılo acısından cımrı olsak ne var bende de bıkac kılo fazla var onları verırsem cok super olacak.bırde ınsan nasıl alısırsa oyle gıdıyor canımEğer kilo almazsam Kıyafetlerim 2 3sezon gider belki daha fazla.
Bende de alışveriş hastalığı vardı yenmeye başladım sanırım ay ne güzelmiş para harcamamak
Ama bu işe başlarında adapte olana kadar zorlandım şimdi gidiyor şükür