- 11 Ekim 2010
- 409
- 260
- 123
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #5.001

Op annesi koklaya koklaya prensesi
bundan sonra böyle bebislisin artık bende cok yazamiyorum bebegimle ilgilendiğim icin.. @DilberiRana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım tamam saol :)
Aaa senin gibi birikimci bir kadina hic yakıştıramadımCagridan 2tl domates bulunca baya aldim
Bide boyle kokuyodu yani sanki hormonsuz falan kucuk kucukdu
Kıymali menemen yapicim aksama
Bugunde boyle olsun barisi
Ah ah bugüne genel olarak zararla kapadik çoğumuzElimde 35 lira vardı ya kızlar... Harcamıştım onu haftasonu tekrar 35 e tamladım bugünde birkaç lira atmıştım ama tamamını harcadım paranın bu sefer... :/
Sorma ya... :/Ah ah bugüne genel olarak zararla kapadik çoğumuz
canım Allah önce sizleri hayırlı ve sabırlı ana baba eylesin sonra evladımız hayırlı ve doğru ahlak üzerine yetişsin inşallah.kıymetlinizle size nice mutlu huzurlu omurler diliyorumÇok teşekkür ederim ben de sizi çok özlüyorum Allah çok ayrı koymasın önceden hiçbir mesajı kaçırmıyordum şimdi neler yazdığınızı öyle merak ediyorum ki 100 sayfayı geçti galiba
İnşallah hayırlısı ile 40ımız çıkar da biraz kilo alır toparlanırız
He şimdi kardeşlerim ben buralara şöyle düştüm. Akıllı telefon edindiğim vakit internette kafama takılan şeyleri araştırıyordu özellikle birikim yapmak kafamda olduğu için ara ara sorgular goog amcadan bakmaya başladım. kimler nasil para biriktiriyor neyapiyor. KK yı keşfettim diğer başlıklara baktım Amanın biri 2000sayfa dedim odev gibi hayatta okuyamam vakit yok. Baktım bu sayfa az ana keyifli de efenim pinarzengininden tut trlellisi.eilenn.bilberirana ....bizim kızlar oluvermisiniz ama ben hep okuyup kapatiyordum vakit yoktu ki kaybolmaya da zaten bilmem beceremem ben bi gün dur yaw bi deneyim dedim.anam o ismi yazılım var diyo bu ismi yaziyom var diyo olmadı ertesi gün bir kaç denemeden sonra çok sukur aranizdayim.eilenn sen nasil kesfettin topigi?
Topige nasıl dustunuz bakim?
Kimin ne dikkatini cekti?
Dökülün bakim
Ben zaten birikime basladigimda bu konulari okuyodum daha öncesinde baska topikde takildim sonra sarmadı baktim burda
Yepisyeni hic kirletilmemis, kalbim kadar temiz,pürüpak bir topik at kendini disco bara der gibi vurdum buraya.
İyikide en basindan beri yakalamisim topigi
Ben buradayım.ben geliyorum herkes gidiyor.ben gidiyom herkes geliyor ters orantı.ama topik sahibi burda iyi sevindimEvet arkadaşlar gece yoklaması alıyorum kimler burada
Bende de oyle oluyor. Biz yokken konuşuyolar biz buradayken hepsi kaçak...Ben buradayım.ben geliyorum herkes gidiyor.ben gidiyom herkes geliyor ters orantı.ama topik sahibi burda iyi sevindim
Ben buradayım.ben geliyorum herkes gidiyor.ben gidiyom herkes geliyor ters orantı.ama topik sahibi burda iyi sevindim
He 12yi geçti ya karadenizli olarak anca aklım basıma geliyor:)Bende de oyle oluyor. Biz yokken konuşuyolar biz buradayken hepsi kaçak...
O iyi günlerde kullan canımMia-
kızlar günaydın aklımdasınız hep :)
yav size demedim ben patron bize prim veriyor bana az veriyor ama olsun 500 falan verir net bilmiyorum
ordan ayarlarım birikime koydugum parayı
haydan gelcek diyelim
kumbarada 70 tl bozuk vardı üstüne 100 tl ekledim eşimde eksiği tamamlayıp bana çeyrek alıcak3. çeyreğim yolda