birikim yapabilmenin yolları

anladım canım tamam saol :)

ben olsam 2 tl vermem bile o kumbaralara evde hiç kavanoz yokmu pet şişe yokmu
kapağını üstten para girecek kadar deliver
sonrada kapak kenarlarını bantla
kumbaraya verdim diye düşünüp o 2 tl yi önce içine at :KK48:[/QUOTE]
Aynı ben :KK48: Bende topiği okuyup para biriktirmeye karar verenlerdenim hatta kumbara yerine kavanoza atarak basladim para biriktirmek icin bile para harcayan bi biz kadınlar vardır heralde :KK70:

Cagridan 2tl domates bulunca baya aldim
Bide boyle kokuyodu yani sanki hormonsuz falan kucuk kucukdu
Kıymali menemen yapicim aksama
Bugunde boyle olsun barisi
Aaa senin gibi birikimci bir kadina hic yakıştıramadım :KK12::KK12: senin kışlık hazırladığın domates sosun menemenin yokmu

Elimde 35 lira vardı ya kızlar... Harcamıştım onu haftasonu tekrar 35 e tamladım bugünde birkaç lira atmıştım ama tamamını harcadım paranın bu sefer... :/

tr_lelli tr_lelli eilenn eilenn karrdelenn karrdelenn @DilberiRana
Kızlar ben bugün 246. 50 kuruşta annem icin harcadım yani bugun toplamda 508.50 TL harcadım :KK61: bu arada sanırsam ben size hiç kredi kartı borcumdan bahsetmedim 1000 TLye yakında kredi kartı borcum var :oops:Hep bu ceyizler yüzünden ama diyorumki o 1000 TL borcumu birikimle direk kapayıp kartı kapattırsam mı zaten limitide düsük 1000 TL. Bu arada 2 kredi kartım var digerinin limiti 5.250 TL onu kapattırmıycam ileride beyaz esya taksidine girersem falan lazım olucak. Ablalarım kardeşlerim bana bi akıl verin ben napayım. Buradan banka yetkililerinede sesleniyorum bi üniversite öğrencisine bu kadar limit verilirmi :KK20: aklımı çeliyosunuz:KK53::KK53:

Kızlar ben yine okuyamadan dalayim yoktum iki gün cosmusunuz yine.esim sevgililer gününde bana ceket gömlek almış çok sık bayıldım ama pahalı utanmadan dicektim bi ceyrek alsaydın ya diye.neyse güzel beğendim.bizimki de bi alem doğum günü kutlamaz anneler günü pek kutlamaz.evlilik yıldönümü kutlamaz ama sevgililer gününü kutlar.hala daha sevgilisi görüyor.askimiz her daim taze:) sonra bugün iş kosturmaca.arkadaşlar yürüyüşe çıkıyorlardı takildim 1saat tempolu yuruduj ayakların felç.ütü yapacaktim nerde ayakta duramiyirum makinedeki çamaşırı beklerken ozlemissinizdir dur okumadan yazayım dedim. Bakkal dükkânımdaki(kumbara) 50leri geçti galiba dışardan ile gözüküyor. Altının dusmesini beklemicem alicam gram altın onu bekle bunu bekle.ay sonuna kadar 700 TL param var idare edebilir miyim bilmiyorum.kartın 1055tl geldi maaş oraya gidecek.Allah yardımcımız olsun

Çok teşekkür ederim ben de sizi çok özlüyorum Allah çok ayrı koymasın önceden hiçbir mesajı kaçırmıyordum şimdi neler yazdığınızı öyle merak ediyorum ki 100 sayfayı geçti galiba :KK43:

İnşallah hayırlısı ile 40ımız çıkar da biraz kilo alır toparlanırız
canım Allah önce sizleri hayırlı ve sabırlı ana baba eylesin sonra evladımız hayırlı ve doğru ahlak üzerine yetişsin inşallah.kıymetlinizle size nice mutlu huzurlu omurler diliyorum

eilenn eilenn sen nasil kesfettin topigi?

Topige nasıl dustunuz bakim?
Kimin ne dikkatini cekti?
Dökülün bakim

Ben zaten birikime basladigimda bu konulari okuyodum daha öncesinde baska topikde takildim sonra sarmadı baktim burda
Yepisyeni hic kirletilmemis, kalbim kadar temiz,pürüpak bir topik at kendini disco bara der gibi vurdum buraya.

İyikide en basindan beri yakalamisim topigi
He şimdi kardeşlerim ben buralara şöyle düştüm. Akıllı telefon edindiğim vakit internette kafama takılan şeyleri araştırıyordu özellikle birikim yapmak kafamda olduğu için ara ara sorgular goog amcadan bakmaya başladım. kimler nasil para biriktiriyor neyapiyor. KK yı keşfettim diğer başlıklara baktım Amanın biri 2000sayfa dedim odev gibi hayatta okuyamam vakit yok. Baktım bu sayfa az ana keyifli de efenim pinarzengininden tut trlellisi.eilenn.bilberirana ....bizim kızlar oluvermisiniz ama ben hep okuyup kapatiyordum vakit yoktu ki kaybolmaya da zaten bilmem beceremem ben bi gün dur yaw bi deneyim dedim.anam o ismi yazılım var diyo bu ismi yaziyom var diyo olmadı ertesi gün bir kaç denemeden sonra çok sukur aranizdayim.

O iyi günlerde kullan canım Mia- Mia-
kızlar günaydın aklımdasınız hep :)
yav size demedim ben patron bize prim veriyor bana az veriyor ama olsun 500 falan verir net bilmiyorum
ordan ayarlarım birikime koydugum parayı
haydan gelcek diyelim

O iyi günlerde kullan canım Mia- Mia-
kızlar günaydın aklımdasınız hep :)
yav size demedim ben patron bize prim veriyor bana az veriyor ama olsun 500 falan verir net bilmiyorum
ordan ayarlarım birikime koydugum parayı
haydan gelcek diyelim

sağol canım her ay alcam inş
bak daha dün param eksik diyordun tamamlamış oldun çok iyi canım

Back
X