birikim yapabilmenin yolları

Merhaba kızlar.

Bugün iş arkadaşıma gelen elektrik faturası şok etti hepimizi. Ocak ayının şokunu daha atlatamadan hem de.
Tam 620 tl gelmiş.
Kullanım bedeli 310 tl.
180 tl dağıtım bedeli, inanılır gibi değil.
Elektrik idaresini aradı yanımda , çok hararetli konuştu, haklısınız demekten başka bir şey demiyorlar , çok şikayet alıyoruz bu yönde çalışmalar başladı vesaire.
Her yıl Ocak ayı fazla gelir sonra düzene girerdi.
Şubat ayı bana henüz gelmedi ama resmen dolandırıcılık bu.
Kullanım bedeli çarpı iki katı olarak hesaplayacağız sanırım artık.
Ay sonu gram almak için yok saydığım para korkarım ki bu faturaya gidecek çünkü aynı şekilde gelirse tahminimin iki katı gelecek.
O kadar tasarruf yapmaya çalışırken. Ödeme gücü olmayana Allah yardım etsin.

Canım bilemiyorum.
Bekliyorum bize de gelecek faturayı. kayıp kaçak bedelleri v.s hepsini bir kalem altında topluyorlar ki kimse sorgulayamasın, itiraz edemesin.
Acıyorum bu paralara.
o nasıl bir faturaymış yaa:KK57::KK57: arkadaşın zaman geçirmeden itiraz etsin, ne yani fabrika mı çalıştırıyorlar:KK62:

The Black The Black ,normal bi evin elektrik harcamasi olamsz o,itiraz edip,ödenmemeli.Allah yardim etsin bi nedir böyle.
Pek bi sessiz bugun buralar nereleedesiniz?
Ben birikim yapamiyorum,bu ay ekstra faturalar yuzunden eksiye dustuk ay sonuna kadar daha Biner ustune :(
Neyse,öteki ay hersey güzel olacak insallah.

anladım canım tamam saol :)

ben olsam 2 tl vermem bile o kumbaralara evde hiç kavanoz yokmu pet şişe yokmu
kapağını üstten para girecek kadar deliver
sonrada kapak kenarlarını bantla
kumbaraya verdim diye düşünüp o 2 tl yi önce içine at :KK48:[/QUOTE]
Gittim aldım çok tatlı bi kumbara :) içine de koydum daha önce biriktirdiklerimi , bakalım ne kadar birikicekk:)

Burada yeni bir kozmetik mağazası açıldı ve açılışa özel yüzde elli indirim vardı, kendimi kaybetmeden eksik olan ihtiyaçlarımı aldım.
Yarında diş için randevum var.
Birikimi geçtim, eksiye düşmemek ve özellikle kredi kartına bulaşmamak yeterli olacak benim için bu ay.
Önümüzdeki ay şenlensin kumbaralaaaar.

Arkadaşlar şokta yarın yani çarşamba gunu için 25 tl ve üzeri alışverişte unlu bir marka ayy markayı unuttum yanında bilmem nesi varmış 30 lira yerine 15 tl ödeyecekmişsiniz kampanya oyle

Back
X