- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #1.861
Kızlar bu kocaman şişeleri nerde saklıyorsunuz Allah aşkına çok merak ettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu kocaman şişeleri nerde saklıyorsunuz Allah aşkına çok merak ettim.
Biz kıyafet dolabının içinde arkalara gizliyoruz :) ama bu bize battal boy geldi, bir sonraki 1 lt olacak
Ne kadar zamanda oldu ki bu kadar. Ben de 1 lt ile başlayayım olmazsa. Ben kumbara almak istiyordum aslında. Ama sizinkiler daha hoşuma gitti.
Çok varmış gibi duruyor dimi :) fazla yok aslında, 21 Ekimde başladık biriktirmeye ama ufak ufak attık bozukları da elimize geçtikçe attık, kapağını da japon yapıştırıcısıyla sıkıca kapattık, kumbaradan daha zevkli bu, görüyorsun çünkü paraları :)
Ben bereket duası,nazar duası falan okuyodumKizlar eve ayirdiginiz bütceyi 5 er lira yapin bi kutuya koyup bi kenara ayirin. Bide vakia suresini okuyun her gün o para bereketleniyor valla.. 5 er lira olunca harcayabldigin kadar aliyosun hem. Bi öneri sadece:) hayirli bereketli birikimler hrkese
Allah bize misafir oldgumuz bu dünyada oncelikle hayirli kazanclar versin.ilk olarak niyet dünya ve ahireti birlikte kazanmak amacli tabiki duamizda lutfu ve ihsani genis olan Rabbim den istemek. Yurü ya kulum diyecekki bizde yuruyecez dimi :)Ben bereket duası,nazar duası falan okuyodum
Vakia suresinide okim
Arastirdim baktim simdi
Tesekkurler
"Her kim her gece Vakıa Suresini okursa, ona asla fakirlik isabet etmez."
"Vakıa Suresi, zenginlik suresidir. Onu okuyunuz ve o sureyi kadınlarınıza ve çocuklarınıza da öğretiniz.
Vakıa suresi oldukça etkili ve kuvvetli bir suredir. İslam alimleri bu sure için sürekli okumayı alışkanlık eden kimselerin dünyada huzura ve rahat ereceği, dünya nimetlerinden faydalanacağından, Sabah ve akşam okunduğu taktirde kişinin açlık yada diğer sıkıntılardan uzak bir hayat süreceği bahsedilmektedir.
Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar.
Çok heyecanlıyım. Ben de 1 lt şişe den yaptım. Daha önce kavanozdan yapmıştım içine 25 lira atmıştım ama onun ağzı geniş çıkarması kolay. Ondan aldım şişeye attım. Bir de 100 TL attım.. 150 de bir türlü bütünleyemediğim bozuklar var. Bu gun 50 50 gotureyim bari. Bi anda 150 deyince korkuyorlar . Hayırlısı bakalım artık. Ramazan bayramına kadar açmayacağım. Dolarsa yenisini yaparım.
ruhsan kaç çıktı sizin şişeden çok merak ettim.
Bereketli olsun, şişenin kapağını sıkıca kapatsaydın :)
Bizim şişeden 530 tl çıktı beklentimin baya alltında, ama Allah bereket versin minik minik atmıştık, şimdi 1 ya da 1bucuk ltden yapıcaz
2016 bool bereketli olsun hepimize
O zaman nasıl katacağım paraları şişeye...
2.5 ay için bence iyi para. Ben o kadar biriktiremem sanırım. Düşününce koltuk takımı seneye ramazana kalacak gibi benim.
Baya ödemelerimiz var çünkü.
Kızlar bisi sorucam
Benim ust katim bos cati kati var bos yani
Son kat varsayalim benim daireyi
Kuzey cephe duvarlarim soguk
Tavanima dokundum tavanda soguk
Tavana bu kare kopuklerden kaplatsam fayda eder mi? İsinirmi ev
Kullanan ve memnun kalan varsa yardimci olabilir mi
Benim ev bu haliyle küf oluyo hic bulasmasam mi ki yaBenim görümcem yaptırdı onlardan evet ısınmaya faydası oldu ama ev inanılmaz rutubetlenmeye başladı. Duvarlar hep kuf oldu yazın çıkarttıracaklar.
Bizim evler de sıcak askılıyla geziyoruz kısın diyoruz kuzey cepheler soğuk oluyormuş. Boşuna 300 küsur ödüyoruz biz de. Merkezi sistemin de böyle dezavantajı var. Kombi olsa giyerim kazak düşürürüm ne güzel.
kare köpükler çok şık duruyorda ısınmaya etkisi olur mu bilmem.Kızlar bisi sorucam
Benim ust katim bos cati kati var bos yani
Son kat varsayalim benim daireyi
Kuzey cephe duvarlarim soguk
Tavanima dokundum tavanda soguk
Tavana bu kare kopuklerden kaplatsam fayda eder mi? İsinirmi ev
Kullanan ve memnun kalan varsa yardimci olabilir mi
Benim eşim inşaat mühendisi sordum. Eğer çatıyı kullanmıyorsa en iyisi püskürtme köpük dedi. Görümcemlerin evlerinden dolayı olmuş. Eğer çatıyı kullanıyorsa üzerine beton dökmesi lazım dedi. Isınmaya faydası olur dedi. Sen yine yapanlarla bi görüş bakalım.Benim ev bu haliyle küf oluyo hic bulasmasam mi ki ya
Ben buhaliyle 300tl ödüyorum ve yelek hırkayla oturuyoruz.
Napcamı sasirdim
Masraf edipde tekrar sokturmek akıl kârı degil
1oda da denesem mi acaba?
Cnm ust katim bos bir daire ustunde catisi falan var yani kapalı.Benim eşim inşaat mühendisi sordum. Eğer çatıyı kullanmıyorsa en iyisi püskürtme köpük dedi. Görümcemlerin evlerinden dolayı olmuş. Eğer çatıyı kullanıyorsa üzerine beton dökmesi lazım dedi. Isınmaya faydası olur dedi. Sen yine yapanlarla bi görüş bakalım.