• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Asmak kesmek kelle ucurmak hırsızlıkdan altın vurmak kırkharamiler kırk haramiler :))))
KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM in askerleriyiz (bu hatunla ugrasmaya bayiliyorum)
take_example.gif
:D hayy allah iyiliğini versin :D

Benim arkadasım yeni gitti
Ne guzel sohbet ettik vakit gecti.
6tl pastaneden bisiler alıp harcadım sadece.
Hava baya sogudu yahu dogalgaz yandı bugun hep
Kar mı geliyo nedir
Oglumu gidip alıcam daha okuldan
Yarında baska arkadasımı agırlayasım var isim cıkmazsa tabi
Bende durumlar böyle
Yemegim yok ama hicc oralı olmuyorum aksam ne yicek bakim esim.
Yemek secen esleri protesto ediyorum
Sizde bana oy verin be.

Abimden para alcam diye yarım gramı bozdum onun parası kenarda duruyor şimdi. abimden gelecek bir 150 lira var... Onu da alınca bir çeyrek alırım diyorum. Birde 70-75 lira civarı para verdi şimdi alışveriş yaparsın diye de... Bu ay işte yılbaşı hediyelerine filan harcarım onu sanırım :)

Gunaydin hatunlar kumbara isi cok zevkli ben de dayanamadim, damacanayi döktüm 2.600 olmuş :-) kurban bayramından bu yana biriken kumbara da sigara gibi bagimlilik yapiyor, hepinize bol bereketli günler :)

Günaydın kızlar.

Maaş yatınca dün kağıt kumbarasına 105 tl attım. Bu sabah bozuk kumbarasına 2 tl attım.
Bereketli olsun hepimizin birikimi.

maşallah hanımlar, birikimlerimiz bereketli olsun inşallah :)

Günaydıns!
Annemköyüne kar yagmıs wuhu!
Nasıl icim gitti :(
Orda olaydım mis havası pof pof kar cigneyeydim
Ben nicün köyde dogmamısım bilmiyorum yahu.

Günaydıns!
Annemköyüne kar yagmıs wuhu!
Nasıl icim gitti :KK43:
Orda olaydım mis havası pof pof kar cigneyeydim
Ben nicün köyde dogmamısım bilmiyorum yahu.
oiyy ne güzel pambuk pambuktu şimdi oralar:))çıtı çıtır yanan sobanın alevinde soba üstünde kızarmış ekmekler:))off içim gitti şimdi:)

Back