- 1 Mart 2010
- 44.831
- 114.119
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #1.361
KIZLARIMCANLARIM kuzu aslinda siyah ceket ve pant icine pudra pembe bluzum var
Baska bi merasim icin almistim oyle duruyo
Aksam sana resim atim bak bi
OO DAHA NE OLSUN CANIM.. BENCE UYARR..KIZLARIMCANLARIM kuzu aslinda siyah ceket ve pant icine pudra pembe bluzum var
Baska bi merasim icin almistim oyle duruyo
Aksam sana resim atim bak bi
Aynen cnmNe güzel iste gayet şık hem değerlenmiş olcak bir kez daha giyiceksin.
Daha eve yeni girdim hala deneyemedim(pantolona girebilcem mi onu dusunuyorum suan) malum kilo aldimOO DAHA NE OLSUN CANIM.. BENCE UYARR..
inş canım aminn. aminnn..Arkadasimin kurani cok guzel oldu herkes bir arada az öz
Evde daha 2haftalik nasil guzel yepsyeni Allah agız tadı versin bizlerede boyle yepisyeni ev nasip etsin canlar.
Herkese bol bol dua ettim.
boşver canım.. ihtiyaçlarımızdan da kısmıcaz.. bir kere geliyoruz bu dünyaya da.. gerekli ihtiyaçlarımız erteleminde bir anlamı yokkiBen bu aralar -lerdeyim
Biraz -lerde takılıcam sanırım moralim bozuk.
Biraz ciciler aldım bugunde mont alıcam.
Harcayasımda yok ama varda.
Umarım cabuk gecer
Özelden yazarim beybisiSelam canlar,Siteye girememek ne iskence yahu,resmenn bagimli oldum.
Trlelli ne oldu kizi,niye moralin bozuk.
Ben de hastalandim ya,grip oldum.ayyy dinlenmeden gecmiyor bu hastalik,hic takatim yok.
Haftasonu ,200euro harcandi.esime kiyafet,kizima bir adet oyuncak ,bi yemek,bi kac parca ivir zivir derken.masallah bayagi birseyler alindi yapildi.
50 ye benzin doldurduk.
Dun ciktik disari,20 Euro yemege verdik Gene.olmasada olurdu ama butun gun evde bunalinca,disari cikiluyor sonradan boyle para harcaniyor.
Neyse
Bi ay cebimde 350 kaldi.Bu parayla ayin sonunu getirmem lazim.Butun faturalar,ekstra cikanlar odendi ,bu paraylada mutfagi cevirmem lazim.Bilmem arttirabilirmiyim kii??
Esime para biriktiricem dedim,önce mirin kirin etti.sonra iyi biriktirde ,yaza bi borcu kapatiriz.
Ama ben ev icin birikim yapmak istiyorum, ses etmedim genede,bakalim insallah ,Allahin izniyle birikirse iyi olur.Borc suanlik odeniyor zaten.Biraz toplansin bakicam duruma göre.
Tabi esimin olayin farkinda olmasi,hosuma gitti.o zaman bana yardimci ol,gereksiz harcama yapmada biriksin dedim .bakalimmm,hayirlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?