- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
-
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #12.301
İşin hayırlı olsun, güle güle kullan paranı.Selam kızlar.. Hayat çok garip bundan 6 7 ay önce işim olsun işim olsun diye dua ederim şükür raabim dualarımı kabul etti işe girdim çalışıyorum şükür yavaş yavaş rahatladık. Ama şimdi öyle bi sıkıntılar baş gösterdi ki iş yerinde ayaklarım geri geri gidiyor resmen işimi severek yapıyorum ama insanlar yok mu şu insanlar.... Bugün az kalsın çantamı alıp çıkıyordum ama mecburiyetler beni durdurdu. Mecbur olduğunu bilince tepene çıkıyorlar işte ya sabırr
Selam kızlar.. Hayat çok garip bundan 6 7 ay önce işim olsun işim olsun diye dua ederim şükür raabim dualarımı kabul etti işe girdim çalışıyorum şükür yavaş yavaş rahatladık. Ama şimdi öyle bi sıkıntılar baş gösterdi ki iş yerinde ayaklarım geri geri gidiyor resmen işimi severek yapıyorum ama insanlar yok mu şu insanlar.... Bugün az kalsın çantamı alıp çıkıyordum ama mecburiyetler beni durdurdu. Mecbur olduğunu bilince tepene çıkıyorlar işte ya sabırr
Eşiniz öxelde miSELAM KIZLARR PEK SESSİZ KALMIŞ BURALAR. ŞU SEÇİM YÜZÜNDEN EŞİM MAAŞINI HALA ALAMADI MECBUR AVANS ÇEKMEK ZORUNDA KALDIM SIKINTI BÜYÜK AMA UMUT VAR ÇOK ŞÜKÜR BÜTÜN BUNLAR BİZİM SINAVIMIZ DİYORUM BU YAŞADIĞIMIZ ZORLUKLAR SAYESİNDE BÜYÜK AŞAMALR KAYDETTİK ALLAH DEVAMINI NASİP ETSİN İNŞ.. MAAŞ YATSIN İLK HEDEF ÇEYREK ALMAK ALLAH İZİN VERİRSE İLK BİRİKİMİMİZ OLCAK
Kızlar bende bir asker eşiyim.güzel bir gelirimiz var ama inanın okadarda giderimiz var
Ev aldık eşimin ailesinde para aldık.kayinpederimde 15 bin tle aldık.kayinvalidenle 10 çeyrek.4 ya yarın yada tam aldı esim onu tam bilmiyorum ve 2 tanede 30 grmlik bilezik alindi kayinpederimin parasini ayda her ay 3bintle veriyiruz sadece 3 bintlsi kaldı ama sorun şu kayinvalidem.altın istiyor. Parayı kabul etmiyor.şimdi bize iyilikmi yapmış oluyor ve ben suanda hamileyim 9 haftalik ve nasıl neyi ne yapacağını bilmiyorum yarfim edersiniz çok sevinirim
Allah yardımcımız olsun .suan yüksek ya altın o stresi yaşıyorum .bide bebekte gelecek ondan karışık duygulara girdim.ama görüşunüz içinde teşekkür ederim..bence altın olarak istemekte haklı. o size altın vermiş sonuçta. altın fiyatları düşse de aynı düşünür müydünüz? onda diğer kardeşlerinde hakkı var sonuçta. bu benim görüşüm.
Bende altin olarak isterdim. :)Kızlar bende bir asker eşiyim.güzel bir gelirimiz var ama inanın okadarda giderimiz var
Ev aldık eşimin ailesinde para aldık.kayinpederimde 15 bin tle aldık.kayinvalidenle 10 çeyrek.4 ya yarın yada tam aldı esim onu tam bilmiyorum ve 2 tanede 30 grmlik bilezik alindi kayinpederimin parasini ayda her ay 3bintle veriyiruz sadece 3 bintlsi kaldı ama sorun şu kayinvalidem.altın istiyor. Parayı kabul etmiyor.şimdi bize iyilikmi yapmış oluyor ve ben suanda hamileyim 9 haftalik ve nasıl neyi ne yapacağını bilmiyorum yarfim edersiniz çok sevinirim
Galiba haklisiz ben çok duygusal davranıyorum.:)))Bende altin olarak isterdim. :)
Valla bu ay gram altin aldim kenarda dursun diye. Elimde param kalmadiKızlar nasilbiriktirebilirim bu altınları suan 2 de almışım çeyrek .nerden kismam gerekiyor.
Hemen istemiyor ama kayinim sözlenmeyi düşünüyor..Valla bu ay gram altin aldim kenarda dursun diye. Elimde param kalmaditabi benim harcligim az. Her ay bir ceyrek koyun dursun. Annesi hemen mi istiyor altinlari?
ben de arkadasa katılıyorum yavas yavasta olsa altın olarak vermelisiniz sonucta her gün altının degeri artıyor. bnce 1gram 1gram bırıktırın bı anda tabi hpsını alamazsın yavas yavas tamamlanmıs olurKızlar bende bir asker eşiyim.güzel bir gelirimiz var ama inanın okadarda giderimiz var
Haklısınız.Altın yüksek suan onun stresi var bide hamileyim ne yapacak edecen onuda bilmiyorum.kayinim sozlenirse nianda nerde buluruz .onun kafa karışıklığını yaşıyorum.ama yorumlarının ve düşünceleriniz için teşekkür ederimben de arkadasa katılıyorum yavas yavasta olsa altın olarak vermelisiniz sonucta her gün altının degeri artıyor. bnce 1gram 1gram bırıktırın bı anda tabi hpsını alamazsın yavas yavas tamamlanmıs olur
hamıle hamıle bunları kafanıza takmayın her sey olur canınızı sıkmayın bırakın esınız dusunsun küsersede annesi sonucta o ıkna ederHaklısınız.Altın yüksek suan onun stresi var bide hamileyim ne yapacak edecen onuda bilmiyorum.kayinim sozlenirse nianda nerde buluruz .onun kafa karışıklığını yaşıyorum.ama yorumlarının ve düşünceleriniz için teşekkür ederim
Hiç zannetmiyorum.kayinvalidem herşeye alingalik yapan bir kraktere sahip.hamıle hamıle bunları kafanıza takmayın her sey olur canınızı sıkmayın bırakın esınız dusunsun küsersede annesi sonucta o ıkna eder
BİZ EN BÜYÜK HATAYI EŞLERİMİZDEN DAHA ÇOK BU İŞLEİ DÜŞÜNEREK YAPIYORUZ.BIRÇ ÖDENİR BİR ŞEKİLDE.SİZ HAMİLELİĞİN TADINI ÇIKARIN.EN TEHLİKELİ ZAMANLAR ŞUAN.KAYNINIZ EVLADI İSE EŞİNİZDE EVLADI.SİZ NİŞAN DÜĞÜN ZAMANINA KADAR AZ ÇOK DEMEDEN ATIN KENARA EN AZINDAN İSTEMEYE KALKARSA BEN AZINDAN BİRAZINI KAPATABİLİRSİNİZHiç zannetmiyorum.kayinvalidem herşeye alingalik yapan bir kraktere sahip.