- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #12.261
su faturam 24 elektirik 53 geldi bu ay dustu faturalarim cok sukur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cam ve beyaz almanız lazımKızlar sizlere bir sorum olacak ocak fırın davlumbaz almam lazım
İnox mu, cam ocak mı ?
Renk olarak beyaz mı gri mi ? Temizlik leke açısından marka öneriniz varmı?
Beyaz alin,gri ve siyah cam ocak temizle temizle ayni degisen birsey yok,en iyisi beyaz ocak.Kızlar sizlere bir sorum olacak ocak fırın davlumbaz almam lazım
İnox mu, cam ocak mı ?
Renk olarak beyaz mı gri mi ? Temizlik leke açısından marka öneriniz varmı?
Cam ve beyaz almanız lazım
Peki cam mı inox mu?Beyaz alin,gri ve siyah cam ocak temizle temizle ayni degisen birsey yok,en iyisi beyaz ocak.
CamPeki cam mı inox mu?
Ben de anlamadım nasıl bitti para gereksiz harcama da yapmadık dışarıda yemeğe bile çıkmadık gezmedik tozmadık neyse artık olan oldu. Düğünümden kalan bindallıya 1 sene sonra alıcı çıktı pazar günü alacaklar inşallah bir de büyük bir kuş kafesimiz vardı onu da koyduk 2. El sitesine inşallah ordan biraz nakit gelirbenimde nakitim bitti kk kullaniyorum az ayormadim harclik ama yetmiyor bu pahaliliga
Yazan çok ama alan yok yaacanim bende fazlalik olan kyllanmadigim seyleri koydum ama pek arayan yok fiyarlari tekrar bir guncelleyip elden cikaracagim cunku kullanmayacagim en azindan 3_5 bir seyler getirir. atarim kuzunun hesabina
Onlari sikayet edip engelle hemen. Yil oncesinde bana da biri yazfi parfum marfum tarzi seyler koymustum o zaman. Ogrencilik var eldeki fazlaliklsri cikariyim dedim. Biri yazmaz mi ben bunlari aliyorum ogrenciye yardim edelim daha satacagin bisey yok mu diye. Yok dedim bunlar var. O zaman sutyenini de koy gonder dedi ya bastim kalayi sonra engrllemistim :)Letgoya elbise yüklemiştim bir ara,askıda yükledim hemde üzerimde falan değil..iki kişi yazdı,onlarda sapıktı sanırım. Üzerinizde göreyim ve dahası..nasıl kapatacağımı şaşırdım
Al bizden de o kadar.Selam kızlar. Maaşa bir hafta kala nakiti tükettik mecbur kredi kartı kullanıyoruz yani maaşı almadan harcamaya başlıyoruz. Bi yerlerden toplu para gelsin ki ben kartı kapatayım ama nerdeeeeee