birikim yapabilmenin yolları

Kızlar sizlere bir sorum olacak ocak fırın davlumbaz almam lazım
İnox mu, cam ocak mı ?
Renk olarak beyaz mı gri mi ? Temizlik leke açısından marka öneriniz varmı?
Beyaz alin,gri ve siyah cam ocak temizle temizle ayni degisen birsey yok,en iyisi beyaz ocak.

Selam kızlar bugün eşimle birer tane açılmayan kumbaralardan aldık. Kurban Bayramının birinci gününe kadar bakalım hangimiz daha çok para atacak kural koyduk kağıt en fazla 5 TL atabiliriz. Benim önerim en çok parayı biriktiren diğerinin de paralarını alsın oldu ama eşim kabul etmedi en az parayı biriktiren diğerine hediye alsın dedi tabiki en çok ben biriktircem.. Ama eşim de zorlu bi rakip olcak 11 TL'lik sigara içen adam hemen 9.5 TL'lik sigara aldı. Bu kadar hırslı olduğunu bilmezdim doğrusu

Ben ev taşımak zorundayım
Lojmanda oturuyoruz yan binamız yıkılacağı için bizimde tahliyemizi istiyorlar yıkımda sorun olmasın diye
Neyse zaman olarak çok ters bir zamana geldi ev bulmada sorun yaşadım en sonunda bir ev buldum rica minnet
Ev triblex ana kapıdan girince orta kata çıkıyorsun iki oda banyo wc
Alt katta mutfak Amerikan tipi ve wc
En üst katta ise tekrar 2 oda ve banyo
Ben küçük bir evden çıkacağım için
İki katı kullansam diye düşünüyorum
Üç kat in çık sorun olacak bir süre sonra
O odaların birinizde çamaşır odası Raşit’e şeklinde kullanmak istiyorum
Ama şöyle bir sorun var
Odaların büyüklüğü aynı biri 10,5 mk
Diğeri 9,5 mk
Yatak ve dolap anca sığıyor
Orta katı kullanırsam yatak odam daha dar oluyor eşyaların koyuluş şeklinden dolayı
En üst kata koyarsam 2 kat in çık ve ısıtma sorun olacak
Çünkü biliyorum ki yaşamımızın büyük kısmı mutfak salon olarak kullanacağımız yerde geçecek ayrıca bahçeyede açılıyor orası

Ama dün kayın babaya gösterdik evi üst karı kullanın mahremiyetiniz olur ayrıca gel n doğruca yatak odalarınıza girmez diyor kafam karıştı
Çok uzun yazdım ama siz olsanız ne yaparsınız kızlar.

Kızlar sayfa ya ortasından daldım ama bana fikir verirmisiniz yani duble yada triblex evde oturan varsa daha iyi fikir verebilir kullanış açısından

benimde nakitim bitti kk kullaniyorum az ayormadim harclik ama yetmiyor bu pahaliliga
Ben de anlamadım nasıl bitti para gereksiz harcama da yapmadık dışarıda yemeğe bile çıkmadık gezmedik tozmadık neyse artık olan oldu. Düğünümden kalan bindallıya 1 sene sonra alıcı çıktı pazar günü alacaklar inşallah bir de büyük bir kuş kafesimiz vardı onu da koyduk 2. El sitesine inşallah ordan biraz nakit gelir

Letgoya elbise yüklemiştim bir ara,askıda yükledim hemde üzerimde falan değil..iki kişi yazdı,onlarda sapıktı sanırım. Üzerinizde göreyim ve dahası..nasıl kapatacağımı şaşırdım
Onlari sikayet edip engelle hemen. Yil oncesinde bana da biri yazfi parfum marfum tarzi seyler koymustum o zaman. Ogrencilik var eldeki fazlaliklsri cikariyim dedim. Biri yazmaz mi ben bunlari aliyorum ogrenciye yardim edelim daha satacagin bisey yok mu diye. Yok dedim bunlar var. O zaman sutyenini de koy gonder dedi ya :KK70: :KK70: bastim kalayi sonra engrllemistim :)

Selam kızlar. Maaşa bir hafta kala nakiti tükettik mecbur kredi kartı kullanıyoruz yani maaşı almadan harcamaya başlıyoruz. Bi yerlerden toplu para gelsin ki ben kartı kapatayım ama nerdeeeeee
Al bizden de o kadar.
Bu ay oğlum için hastane masrafı da çıktı. Mucize gibi ama sanırım 150 TL ile 20 gün filan geçirdik. Kendimizi sıktıkça sıktık ama hastane masrafı çıkınca mecbur kart kullandık. Bir toplu para da ben istiyorum şu kredi kartından tamamen kurtulmak için.
Yeni ay daha bereketli , huzurlu ve sağlık dolu geçsin.
Ve lütfen bir iş bulabileyim. Amin.

X