birikim yapabilmenin yolları

Selam kızlar.. Hayat çok garip bundan 6 7 ay önce işim olsun işim olsun diye dua ederim şükür raabim dualarımı kabul etti işe girdim çalışıyorum şükür yavaş yavaş rahatladık. Ama şimdi öyle bi sıkıntılar baş gösterdi ki iş yerinde ayaklarım geri geri gidiyor resmen işimi severek yapıyorum ama insanlar yok mu şu insanlar.... Bugün az kalsın çantamı alıp çıkıyordum ama mecburiyetler beni durdurdu. Mecbur olduğunu bilince tepene çıkıyorlar işte ya sabırr
İşin hayırlı olsun, güle güle kullan paranı.
Ben bunca yıllık iş yaşantımda şunu gördüm kesinlikle işyerinde bir duruşun ve ağırlığın olacak. Patronun dahi olsa saygı sınırları içerisinde cevabını vereceksin, herkes sınırını bilecek
Ve hep şunu bilirim bana iş çok, işyerine eleman.
Önce kendin mecburiyetleri unut, bu bile daha özgüveni yapacak seni.
Yıllarca bir kurusun hesabını yaparak çalıştım ben, ama dışarıdan bakınca bu kadın bugün gitse milyon dolarları ile ömür boyu yaşar imajim vardır hep :)

Selam kızlar.. Hayat çok garip bundan 6 7 ay önce işim olsun işim olsun diye dua ederim şükür raabim dualarımı kabul etti işe girdim çalışıyorum şükür yavaş yavaş rahatladık. Ama şimdi öyle bi sıkıntılar baş gösterdi ki iş yerinde ayaklarım geri geri gidiyor resmen işimi severek yapıyorum ama insanlar yok mu şu insanlar.... Bugün az kalsın çantamı alıp çıkıyordum ama mecburiyetler beni durdurdu. Mecbur olduğunu bilince tepene çıkıyorlar işte ya sabırr

hepimiz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz.
el kapısında çalışmak zor.
çalışmayan anlamaz.
kurumlsa bir yerde olsa çalışma hayatı çok zor
bende 6 aydır geri geri giderek geliyorum.
bekliyorum ,sabır diyorum, mutlaka yeni taze bir kapı açılır.
allah kimseyi darda koymasın.
ben oğlumun geleceği için herşeye kulağımı tıkadım
eve gitsem otursam bu seferde keşke biraz sabırlı olsaydım diye kızacağım kendimi yiyeceğim
en güzeli susuyorum , allah görüyor.

Selamlar kızlar, ben de tasarruflu biriyim, ilk mesajda yazılanların çocuğunu zaten uyguluyordum, bir tek sigara var işte o da bütçenin büyük bir kısmıı, günde 10 liradan ayda 300 tl, muazzam birikim yapılır ama ben napıyorum hooop dumanını yele parasını ele veriyorum.. sağlık anlamında bütün her şeyimi götürmesi de cabası.. ilaç kullanamayacağım, bant sakız da işe yaramıyor artık sevmiyorum da ama vazgeçemiyorum işte.
Birikim ve tasarruf konusunda Sizlere başarılar:KK66:

SELAM KIZLARR PEK SESSİZ KALMIŞ BURALAR. ŞU SEÇİM YÜZÜNDEN EŞİM MAAŞINI HALA ALAMADI MECBUR AVANS ÇEKMEK ZORUNDA KALDIM SIKINTI BÜYÜK AMA UMUT VAR ÇOK ŞÜKÜR BÜTÜN BUNLAR BİZİM SINAVIMIZ DİYORUM BU YAŞADIĞIMIZ ZORLUKLAR SAYESİNDE BÜYÜK AŞAMALR KAYDETTİK ALLAH DEVAMINI NASİP ETSİN İNŞ.. MAAŞ YATSIN İLK HEDEF ÇEYREK ALMAK ALLAH İZİN VERİRSE İLK BİRİKİMİMİZ OLCAK

SELAM KIZLARR PEK SESSİZ KALMIŞ BURALAR. ŞU SEÇİM YÜZÜNDEN EŞİM MAAŞINI HALA ALAMADI MECBUR AVANS ÇEKMEK ZORUNDA KALDIM SIKINTI BÜYÜK AMA UMUT VAR ÇOK ŞÜKÜR BÜTÜN BUNLAR BİZİM SINAVIMIZ DİYORUM BU YAŞADIĞIMIZ ZORLUKLAR SAYESİNDE BÜYÜK AŞAMALR KAYDETTİK ALLAH DEVAMINI NASİP ETSİN İNŞ.. MAAŞ YATSIN İLK HEDEF ÇEYREK ALMAK ALLAH İZİN VERİRSE İLK BİRİKİMİMİZ OLCAK
Eşiniz öxelde mi
İnş. Biran önce alır
İnsanı zor durumda bırakıyorlar.

Selam kızlar kimseler yok

Kızlar bende bir asker eşiyim.güzel bir gelirimiz var ama inanın okadarda giderimiz var
Ev aldık eşimin ailesinde para aldık.kayinpederimde 15 bin tle aldık.kayinvalidenle 10 çeyrek.4 ya yarın yada tam aldı esim onu tam bilmiyorum ve 2 tanede 30 grmlik bilezik alindi kayinpederimin parasini ayda her ay 3bintle veriyiruz sadece 3 bintlsi kaldı ama sorun şu kayinvalidem.altın istiyor. Parayı kabul etmiyor.şimdi bize iyilikmi yapmış oluyor ve ben suanda hamileyim 9 haftalik ve nasıl neyi ne yapacağını bilmiyorum yarfim edersiniz çok sevinirim

Son düzenleme:
Kızlar bende bir asker eşiyim.güzel bir gelirimiz var ama inanın okadarda giderimiz var
Ev aldık eşimin ailesinde para aldık.kayinpederimde 15 bin tle aldık.kayinvalidenle 10 çeyrek.4 ya yarın yada tam aldı esim onu tam bilmiyorum ve 2 tanede 30 grmlik bilezik alindi kayinpederimin parasini ayda her ay 3bintle veriyiruz sadece 3 bintlsi kaldı ama sorun şu kayinvalidem.altın istiyor. Parayı kabul etmiyor.şimdi bize iyilikmi yapmış oluyor ve ben suanda hamileyim 9 haftalik ve nasıl neyi ne yapacağını bilmiyorum yarfim edersiniz çok sevinirim

bence altın olarak istemekte haklı. o size altın vermiş sonuçta. altın fiyatları düşse de aynı düşünür müydünüz? onda diğer kardeşlerinde hakkı var sonuçta. bu benim görüşüm.

bence altın olarak istemekte haklı. o size altın vermiş sonuçta. altın fiyatları düşse de aynı düşünür müydünüz? onda diğer kardeşlerinde hakkı var sonuçta. bu benim görüşüm.
Allah yardımcımız olsun .suan yüksek ya altın o stresi yaşıyorum .bide bebekte gelecek ondan karışık duygulara girdim.ama görüşunüz içinde teşekkür ederim..

Bende altin olarak isterdim. :)

ben de arkadasa katılıyorum yavas yavasta olsa altın olarak vermelisiniz sonucta her gün altının degeri artıyor. bnce 1gram 1gram bırıktırın bı anda tabi hpsını alamazsın yavas yavas tamamlanmıs olur

ben de arkadasa katılıyorum yavas yavasta olsa altın olarak vermelisiniz sonucta her gün altının degeri artıyor. bnce 1gram 1gram bırıktırın bı anda tabi hpsını alamazsın yavas yavas tamamlanmıs olur
Haklısınız.Altın yüksek suan onun stresi var bide hamileyim ne yapacak edecen onuda bilmiyorum.kayinim sozlenirse nianda nerde buluruz .onun kafa karışıklığını yaşıyorum.ama yorumlarının ve düşünceleriniz için teşekkür ederim

Haklısınız.Altın yüksek suan onun stresi var bide hamileyim ne yapacak edecen onuda bilmiyorum.kayinim sozlenirse nianda nerde buluruz .onun kafa karışıklığını yaşıyorum.ama yorumlarının ve düşünceleriniz için teşekkür ederim
hamıle hamıle bunları kafanıza takmayın her sey olur canınızı sıkmayın bırakın esınız dusunsun küsersede annesi sonucta o ıkna eder:kahve:

Hiç zannetmiyorum.kayinvalidem herşeye alingalik yapan bir kraktere sahip.
BİZ EN BÜYÜK HATAYI EŞLERİMİZDEN DAHA ÇOK BU İŞLEİ DÜŞÜNEREK YAPIYORUZ.BIRÇ ÖDENİR BİR ŞEKİLDE.SİZ HAMİLELİĞİN TADINI ÇIKARIN.EN TEHLİKELİ ZAMANLAR ŞUAN.KAYNINIZ EVLADI İSE EŞİNİZDE EVLADI.SİZ NİŞAN DÜĞÜN ZAMANINA KADAR AZ ÇOK DEMEDEN ATIN KENARA EN AZINDAN İSTEMEYE KALKARSA BEN AZINDAN BİRAZINI KAPATABİLİRSİNİZ

X