- 1 Mart 2010
- 44.829
- 114.110
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #1.181
Esimin zuladan haberi yok
Cevap için teşekkürler. Ama 3 günlük gelip geçici yalan dünyadayız. Herkesin zevk aldığı farklı alanlar var. Belki alışkanlık, belki yaşam tarzı. Ben de dışarıda yiyip içmeyi seviyorum. Gezmeyi farklı yerleri görmeyi çok seviyorum. Sevdiğim şeyi yapmadan yaşayacaksam paramın bir kenarda olmasının bir anlamı yok diye düşünüyorum.
Ayrıca kara gün için kenara para konulursa o kara gün mutlaka gelir düşüncesindeyim. Aynı şekilde Yazlık alma niyetiyle konulursa eninde sonunda yazlık alınabileceği fikrindeyim.
Birikimlerin bereketli olsun canim. Biz de bazen, cok canimiz istersen cikip uygun fiyatli bir derde kahvemizi yemeginizi yiyip geliyoruz.oda lazim arasira.cogu zaman disaridaki yemekler guzel olmuyor bile,cok canimiz isterse alip yeriz.onemli olan aliskanlik haline getirip bosyere savurmamak.insallah Ben de hem tatil hem de ev icin Az da olsa atiyorum kenara.günaydın kızlar
ben para ve birikim konusunda bi yol tuttum gidiyorum.
dışarıda yeme içmeden bahsedilmiş. herkesin keyfi tercihi başka olabilir.
mesela biz özellikle kışın dışarıda pek yemeyiz. ya da kafelere tıkılıp kalmayız.
bugüne dek hiç bir yede latte vs gibi kahvelere 15-20 lira bayılmadım.
ama bi tatil yerinde oranın ünlü bi şeyine bi sürü para verebilirim.
ya da italya da bi avuç makarnaya 10 Euro verdiğimi bilirim.
birikim yapacağımız parayı gruplara ayırarak birikim yapıyoruz. daha doğrusu ben yapıyorum eşim hiç anlamaz bu işlerden. hiç para var mı yok mu bilmez.
yıllardır evin her türlü birikim tasarruf işini ben yürütüyorum. şimdilik de bi sıkıntı yok.
Sagol canim,Allah kolaylik versin,insallah bulasmazzininiz kredi kartina.royem geçmiş olsun.
Bu ay bizimde hesap etmediğimiz harcamalarımız oldu. Eksiye düşmemek ve ay sonuna kredi kartına bulaşmadan gelmek istiyorum ben de.
O sebeple sadece bozuk kumbarasına para atmayı düşünüyorum ay sonuna kadar.
Ne guzel,iyi yapiyorsunuz canim.Biz dışarıda vakit geçirmeyi de seviyoruz eşimle zaman zaman. Özellikle yaz ve bahar aylarında. Ama dışarıdan kasıt bir mekana tıkılıp kalmak değil bizim için. Bisiklet sürüyoruz, balık tutuyoruz, mutlaka sahilde yürüyüş yaparız, avmlere kesinlikle gitmiyoruz. Sevdiğimiz bazı mekanlar var, içselleştirmişiz artık evimiz gibi. Hani şu kahvenin 15 tlye satıldığı yerler gibi değil de, evindeymişsin gibi hissettiğin samimi mekanlar olur ya onlardan.
Arkadaş grubumuz var hepsi yeni evli, ev oturmalarını da seviyoruz o yüzden. Fakat dışarıda kredi kartıyla yemek yediğim, bir şeyler içtiğimi hiç hatırlamıyorum.
Bütçeme göre hareket etmesini iyi bilirim.
Ne guzel,iyi yapiyorsunuz canim.
Biz,özellikle cocuk oldugu icin ona Gore gidiyorum biryerlere.mesela yazin o guzelim havada avmde ne isi var cocugun,ayni sekilde bizim icin de.
Bu yaz,cok guzel vakit gecirdik.Bizim yskinimizda sehir parki var,kucuk bir göleti,göletin icinde kazlar var.cayimizi ,ekmegimizi evden alip gidip oturuyoz oraya,hem Manzara esliginde cay kahve keyfi hem cocuk hayvanlari gorup seviniyor,ekmek atiyor.Ayni sekilde kahvaltimizi ,öglen yemegimizide manzaraya karsi yemidligimiz coktur.sonra yuruyus ve cocuk Parkinda oyun derken gun cok guzel gecip gidiyor.Aslinda bunlari para harcamamak icin degilde iyi ve guzel kaliteli zaman gecirmek icin yapiyonuz.Tabi butceye faydasi oluyor boyle UfaK seylerin.Simdi havalar sogudu,bi yuruyus yapip geliyoruz cogu zaman .
ahah canım dün betüş hastaydı izin alıp öğleden sonra erken çıktım..neyse bişi çıkmadı tahlilierinde.. karnım ağrıyor demiş öğretmenine etütteki.. beni aradı korktum.. izin alıp gittim.. ama düzeldi şükür..sonra okula gitmek istedi götürdüm..eve geçtim.. yarım günüm heba oldu
Haydiinn gidekin uskudara gideriken alsın bir yagmur :)Salacak benim mekanım yasık sık olmasa bile arada arkadaşlara diyorum hadi Üsküdar'a inelim diye
Canım cok gecmis olsunahah canım dün betüş hastaydı izin alıp öğleden sonra erken çıktım..neyse bişi çıkmadı tahlilierinde.. karnım ağrıyor demiş öğretmenine etütteki.. beni aradı korktum.. izin alıp gittim.. ama düzeldi şükür..sonra okula gitmek istedi götürdüm..eve geçtim.. yarım günüm heba oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?