birikim yapabilmenin yolları

Bugün moralim bozuktu sırf para harcamak icin özellikle cebime 150tl koydum avm gittim

Defacto senin koton benim gezdim
Sonra kabanalara baktim 139tl
Sonra dedim ki kızooom neyine senin atar yapmak,moral bozmak,sinirlenmek falan.
Senin ruhun fakir cebinde para olsa nolcak
Bas git tövbe estg. Dedim
Harcayamadan geldim

Bögrüme otururdu be okadarcık monta kabana okadar para baymak
Bi de onun icin bunalıma girerdim ben.

Artık frenliyorum

Giydim cikardim sap sap gezdim iyi geldi ama.

bazen banada oluyo canım öyle ama bende bişey almadan geri gelirim.alabileceğimi bilmek ama almamak mutlu ediyo benide

Hoşgeldin canım... İnşallah herşey gönlünüzce olur :)

Hanımlar ben instagramda takip ettiğim bazı kişilerin profilinde böyle şeyler buldum belki bir faydası dokunur diye sizle de paylaşayım dedim :)

Eklentiler

• wp_ss_20151118_0002.png
    301,7 KB · Görüntüleme: 159
  • wp_ss_20151118_0003.png
    255,6 KB · Görüntüleme: 164
  • wp_ss_20151118_0004.png
    291,5 KB · Görüntüleme: 163
  • wp_ss_20151118_0005.png
    302,1 KB · Görüntüleme: 160
Bugün 2.5 tlye poğaça aldım
15 tl kuaförde ağdaya gitti
5 tl kumaşçıdan pazen aldım bebiş battaniyesi için
2.5tl hooop kumbaraya..
200 tl de maaşımdan çekip kenara atıp unuttum:)
Toplamda 2 gr altınım var
40 tl de harçlığım var cüzdanda inş yeter

Cep telefonu faturası eşiniz ve sizin mi, kızınızın da var mı, iki kişi içinse farklı tarifeler araştırabilirsiniz, aile tarifeleri falan var, kredi kartına yazdığınız miktarın içinde değil mi yakacak, kurs vs, yazdığınız liste zaruri ihtiyaçlar yani ben cep faturası hariç başka kısılacak bir kalem göremedim.

Arkadaşlar bizim bu ay çok çok ekstra masraflar çıktı tüp bebiş için yeni tedaviye başlayacağız ilk kontrole gittik dr.umuz genetik testler vs istedi oldukça pahalı testsler, devlette belki bir kısmını yaptırabiliriz, deneyeceğiz

Dondurucuya daha önce buzluk böreği vs.atıyordum, hiç pişmiş kek, poğaça falan koymamıştım, geçenlerde arkadaşlarımızı ağırladık, arkadaşım gelirken kek yapıp getirmiş deneme amaçlı dilimleyip buzluğa attım sonuç harika :) poğaçayı da bir gün önce yapıp pişirip yine dondurucuya attım o da gayet güzel oldu, elmalı kurabiye yapmıştım geçen gün onunda kalanını attım tazesi gibi oldu :) şimdi elime ne geçerse atıyorum dondurucuya,

Dün yoğurt için süt kaynattım ama süt kesildi onu da peynir yaptım ay nasıl güzel oldu, dedim peyniri de artık kendim mi yapsam bu konuda netten bir araştırma yapacağım,

Bu arada iki tane güne girdim annemin komşuları ve akrabalarla ayda 100*100 toplam 200 ödeyeceğim, tedaviye başlayacağımız ay ben alacağım gün paralarını, kumbaraya da bozuk, bütün ne bulursam atıyorum, eşim hem gülüyor, hem abartıyorsun diyor hem de bozukları getirip bana veriyor :)

Hıı bu arada kumbarama 2 lira 35 kuruş girdi. Annemin 100 lira borcu vardı yarısını verdi bugün. Bu ay yine karda olacağım galiba... Biraz daha biriktirebilirsem ay başında inşallah bir altın daha alıcam :)

Cevap için teşekkürler. Ama 3 günlük gelip geçici yalan dünyadayız. Herkesin zevk aldığı farklı alanlar var. Belki alışkanlık, belki yaşam tarzı. Ben de dışarıda yiyip içmeyi seviyorum. Gezmeyi farklı yerleri görmeyi çok seviyorum. Sevdiğim şeyi yapmadan yaşayacaksam paramın bir kenarda olmasının bir anlamı yok diye düşünüyorum.
Ayrıca kara gün için kenara para konulursa o kara gün mutlaka gelir düşüncesindeyim. Aynı şekilde Yazlık alma niyetiyle konulursa eninde sonunda yazlık alınabileceği fikrindeyim.

Günaydınn
Kredi kartini aldim
Dün oglum tatlı ve kuruyemis istedi esimde gelirken azcik almis
2kaselik kuriyemise 15tl vermis
Tatliyada 30tl
Be adam illa kazık yicek bayılıyo
İcim acidi
Tatbak'ın kuruyemisleri taze oluyo ama tatlisini,pastasini vs almam sevmedim.
15tl bir kilo kuruyemis alirdim ben

Esimden bisi istemek istemiyorum nerde pahali varsa onu alıyo huyu bu.

Ben karti kullanmicaktim bir daha bu ay öyle diyodum kendime ama meyve,peynir,patates falan bitti
Esime aldirıp daha fazla kazık yemeye gönlüm razı olmadı
80tl okul esofman diktirmis bi de o cikti.
Yahu 50tl flan olur diyodum 80ne ya
Kesin kıytirik bisidir.

3.5tl muz satiyolar bi arabada cok da guzel herkes kapıs kapıs 10tl lik muz alıcam onun parasini ayrıca aldım.
Her aksam ogluma uzerine bal dokup falan yada sutun yaninda yedirmeye calisiyorum
Gelisme cagındalar

Oglumu biraktıkdan sonra artık market gezerim ben bugün.

Daha nezaman alisveris yaptin ne ara bitiyo ben anlamıyorum
Ziyan olmasın diye az az aliyorum
Cok alsam ziyan oluyo az aliyorum bitiyo bi tutturamadım gitti.

Topik birikim topigi yalnız
Bilmem anlatabildim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…