- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #1.161
bende tam altın alayım derken buzdolabı bozuldu paralar buzdolabına artıkAltın düşüyor, durduramıyoruuuuz.
bazen banada oluyo canım öyle ama bende bişey almadan geri gelirim.alabileceğimi bilmek ama almamak mutlu ediyo benideBugün moralim bozuktu sırf para harcamak icin özellikle cebime 150tl koydum avm gittim
Defacto senin koton benim gezdim
Sonra kabanalara baktim 139tl
Sonra dedim ki kızooom neyine senin atar yapmak,moral bozmak,sinirlenmek falan.
Bas git tövne estg. Dedim
Harcayamadan geldim
Bögrüme otururdu be okadarcık monta kabana okadar para baymak
Bi de onun icin bunalıma girerdim ben.
Artık frenliyorum
Giydim cikardim sap sap gezdim iyi geldi ama.
Hoşgeldin canım... İnşallah herşey gönlünüzce olur :)Günaydın kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.
Bende esim de çalışıyoruz. Aylık evimize 5500 giriyor 2160 araba aldık ona ödüyoruz. Saticaz borcu bitmesine yakın uygun bir araba alıp kalanını bankaya koymayı düşünüyoruz. Bende birikim yapmak istiyorum. Babamın evinde oturduğum için fazla kira vermiyorum 350 veriyorum. Sizlerde mas güzel çeviriyorsunuz evi
hawar hangi sehirdesin bakici tam gun mu yarim gun mu
gelirimiz 5500
bakıcı 550
araba 300
yakacak 225
tüp 195
pazar 388
yumurta 45
süt 60
kızımın kursu 140
ev kredisi 1670
araba kredisi 824
kredi kart 1670
ek hesap 1795
dışarıda yemek 45
eşimin iş yemeği 50
benim ve eşimin aylık çay parası 30
cep telefonları 230
internet 54
ev tlf 20
elektirik 86
su 27
kuaför ikimizin aylık 50
tabi burada yazdığım tüp, kızımın kursu, yakacak, araba kredi kartından çekiliyor, bide faturalar
4 kişilik bir aileyiz
noktasına kadar katılıyorum sana canım..
altın kötü günler içindir.. yada bir yatırım yapacaksındır onun için biriktirilir.. yemekmiş tatilmiş fatura ödemek içinmiş altın bozdurmak banda mantıklı gelmiyor.. Rabbim de o tür şeyler için bozdurmak nasip etmesin..
Topik birikim topigi yalnızCevap için teşekkürler. Ama 3 günlük gelip geçici yalan dünyadayız. Herkesin zevk aldığı farklı alanlar var. Belki alışkanlık, belki yaşam tarzı. Ben de dışarıda yiyip içmeyi seviyorum. Gezmeyi farklı yerleri görmeyi çok seviyorum. Sevdiğim şeyi yapmadan yaşayacaksam paramın bir kenarda olmasının bir anlamı yok diye düşünüyorum.
Ayrıca kara gün için kenara para konulursa o kara gün mutlaka gelir düşüncesindeyim. Aynı şekilde Yazlık alma niyetiyle konulursa eninde sonunda yazlık alınabileceği fikrindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?