• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Canım benim kendi kuzenim sigara parasına altın bozduruyo
Mutfagina dolap yaptircak altin bozduruyo
Arkadasim memlekete gidip orda gezcem diye altın bozduruyo
Bunlar icin altin almak zarar.
Uzun vadede dusunmek lazım
Herkes bisi der sen icinden nasıl geliyosa öyle yap canım

Yok öyle vara yoğa bozduramam kıyamam ben onlara:) haklısın valla içimdeki sesi dinleyeyim inşallah çünkü gerçekten birikime yeni başlayan biri olarak kafam çorba oluyo

hmm güzelmiş burası :) bende altın gününe girdim ofisteki arkadaşlarımla:KK39: birde evde kumbaram var ta girişte her akşam evdekilrin bozukluklarını topluyorm kendimde sürekli atıyorum sevgilime de aldım aynı kumbaradan oda biriktiriyor kısmetse mayısta acıcaz o zaman istemeye gelicekler :KK68::KK68:

Bu arada hanımlar ben bir ara kumbaramda 30 küsürlü para var demiştim... İşte saç duzleştiricisiyle başladı harcama ve bitti o para. Abimin verdiği parayı da dün arkadaşımla sinemada yedim... Ama şunu soyliyim tabi o arada kırılıpta açılan kumbaralarsan aldım içinde hemen hemen 20 liradan fazla var.... Ağzına kadar dolunca açınca ne kadar çıktığını yazarım :)

gelirimiz 5500

bakıcı 550
araba 300
yakacak 225
tüp 195
pazar 388
yumurta 45
süt 60
kızımın kursu 140
ev kredisi 1670
araba kredisi 824
kredi kart 1670
ek hesap 1795
dışarıda yemek 45
eşimin iş yemeği 50
benim ve eşimin aylık çay parası 30
cep telefonları 230
internet 54
ev tlf 20
elektirik 86
su 27
kuaför ikimizin aylık 50

tabi burada yazdığım tüp, kızımın kursu, yakacak, araba kredi kartından çekiliyor, bide faturalar

4 kişilik bir aileyiz

Günaydın herkese.

Bu ay da kredimizi, ev kiramızı, kredi kartlarını ödedik. Eşimde ben de ayın 1 ila 5 i arası maaş alıyoruz. Ay sonu elimizde kalan tüm nakit para kilitli kağıt kumbaramıza gidecek. : )

iş yerinde bi arkadaş avon satıyomuş kataloga göz ucuyla baktım ayıp olmasın diye ve hiçbişey almadım :KK71:
normalde en az 40 tl bişey alırdım
valla değiştim ben :):KK66:
zaten hiçbişeye ihtiyacım yok evde fazlasıyla makyaj malzemesi var

Makyaj malzemelerini her zaman ihtiyaç dahilinde almak daha sağlıklı zaten. Ben de sürekli kullandığım tonlar dışında ne ucuz diye alırım ne de ayıp olmasın diye. Şu katalog olaylarına oldum olası karşıyım zaten. Bulaşmayın derim.

Bu arada sigarasız 8. günüm dün akşam saatlerinde ikinci ciddi krizimi atlattım. Bugüne iyi uyandım ama çok başım ağrıyor sanırım sigarayı bırakmanın etkilerinden en belirgin olanı benim için.

Makyaj malzemelerini her zaman ihtiyaç dahilinde almak daha sağlıklı zaten. Ben de sürekli kullandığım tonlar dışında ne ucuz diye alırım ne de ayıp olmasın diye. Şu katalog olaylarına oldum olası karşıyım zaten. Bulaşmayın derim.o

Bu arada sigarasız 8. günüm dün akşam saatlerinde ikinci ciddi krizimi atlattım. Bugüne iyi uyandım ama çok başım ağrıyor sanırım sigarayı bırakmanın etkilerinden en belirgin olanı benim için.

Aynen cnm yok şuna ayıp olmasın yok buna yardımım dokunsun amaaaan sallamıyorum artık olan bana oluyo çünkü:)
Eşim de sigarayı bırakmaya çalışıyor demiştim ya ama çok zorlandı defalarca içti çok üzüldüm sonra nikotin bandına başladı bugün 2.gun ve tıksınmıs sıgradan mıdesı bulanıyomus ıns bırakır sızı de tebrik ederim

Günaydın kızlar bende aranıza katılmak istiyorum.
Bende esim de çalışıyoruz. Aylık evimize 5500 giriyor 2160 araba aldık ona ödüyoruz. Saticaz borcu bitmesine yakın uygun bir araba alıp kalanını bankaya koymayı düşünüyoruz. Bende birikim yapmak istiyorum. Babamın evinde oturduğum için fazla kira vermiyorum 350 veriyorum. Sizlerde mas güzel çeviriyorsunuz evi ;)

Aynen cnm yok şuna ayıp olmasın yok buna yardımım dokunsun amaaaan sallamıyorum artık olan bana oluyo çünkü:)
Eşim de sigarayı bırakmaya çalışıyor demiştim ya ama çok zorlandı defalarca içti çok üzüldüm sonra nikotin bandına başladı bugün 2.gun ve tıksınmıs sıgradan mıdesı bulanıyomus ıns bırakır sızı de tebrik ederim

Gerçekten zor. Ama imkansız değil. Sigara bırakma üzerine pek konuşmayın derim. Gündemi o olunca insanın doğal olarak akıldan çıkmıyor.

Ben hala tiksinmiyorum. Ama istemiyorum da bugün. Sadece ciddi anlamda başım ağrıyor.

Back