- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #11.141
madem pişman oldun, siparişini iptal etsenBir şey almayacaktım ama dün gece iyi dayandım kıyafet sitelerine baka baka almadım
Biraz önce pier cardin iki botunu sipariş verdim. Üstelik kahverengi botta numara yoktu, bir numara büyük aldım, ayakkabıcıya daraltılmak için. Siyah bota da hiç ihtiyacım yokkken aldım.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Siyah bot evdekine çok benziyor ve ben evdekini bile pek giymiyordum
Daha çok greyderden düz botları seviyorum. Ayağım onlarla rahat ediyor
İhtiyacın olmayan şeyi niye alıyorsun ki?Bir şey almayacaktım ama dün gece iyi dayandım kıyafet sitelerine baka baka almadım
Biraz önce pier cardin iki botunu sipariş verdim. Üstelik kahverengi botta numara yoktu, bir numara büyük aldım, ayakkabıcıya daraltılmak için. Siyah bota da hiç ihtiyacım yokkken aldım.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Siyah bot evdekine çok benziyor ve ben evdekini bile pek giymiyordum
Daha çok greyderden düz botları seviyorum. Ayağım onlarla rahat ediyor
İhtiyacın olmayan şeyi niye alıyorsun ki?
Ben SertSessiz'i bilinçli tüketici diye biliyorum. Yapmaz diyordum. O da gitmiş giymeyeceği şeyi almış. Şaşırttı beni. O yüzden onu biraz kendine getirmemiz şart.öhöm öhöm...:)
Maşallah yok yok. Afiyet olsun canım.merhaba arkadaşlar...
bugün ofisin günü var ve bende... :) işteyim, eve geçip misafir ağırlayacağım... :))
menüm;
aşure
gelin pastası
kakaolu ıslak kek (browni)
kısır
salata
zeytin yağlı sarma
patatesli börek
bunların hepsini ben yapmayacağım tabi ki... :)
sizlerde ne var ne yok...
Maşallah yok yok. Afiyet olsun canım.
Gelin pasta ilk kez duydum. Mutlaka güzel bir şeydir adından dolayi
Tamamen indirime aldanacak olduİhtiyacın olmayan şeyi niye alıyorsun ki?
Ben bunu çok severdim bence yeseydimteşekkür ederim canım... buyur beraber olsun diyeceğim de... :) inşallah diyeyim... :))
beyaz, bol şekerli sütle ıslatılmış kek üzeri, ev yapımı krema ve üstüne bol bol hindistan cevizi ( gelinliği buradan geliyor sanırım :)) )
Is bankasindam actim ben ama henuz altin alamadim. ogrenci hesabi olarak tanimladigimiz icin hesap isletim ucreti yada komisyon alınmayacakAltın hesabı için hangi bankayı kullanıyorsunuz?
Açmak için alt limit nedir, nisanda gün sırası bende
Bende evde altın saklayamam diye altın hesabı düşünmeye başladım
2000 tl gelecek
Altın hesabı önerir misiniz?
Benim akbankta vadeli hesabım var bu arada
hangi bankada ücretsiz hesabın varsa oradan açman daha karlı olur. bence de açmalısın, en az 1 gram benim bankada. başkasını bilemiyorumAltın hesabı için hangi bankayı kullanıyorsunuz?
Açmak için alt limit nedir, nisanda gün sırası bende
Bende evde altın saklayamam diye altın hesabı düşünmeye başladım
2000 tl gelecek
Altın hesabı önerir misiniz?
Benim akbankta vadeli hesabım var bu arada
Merhaba kızlar... Benim işlerde yoğun yıl sonuna yaklaştık malumHafta sonu kayıvalideye gittik şehir dışına 300-400 gitmiştir sanırım..Onun dışında dikkat etmeye devam ediyorum..Eşim d.günü için bana lc.den pantolon ve kazak almış :) tabi beğenmedim bugün onları değiştircem.. :) 120 tl boşa gitmesin...ben orda pek bişey beğenmiyorum ama olmadı kızıma alırım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?